Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Unika bröllopsresor - Auto Europes 6 bästa smekmånads-tips

  Har du precis gift dig eller ska du gifta dig och vill överraska din andra halva med en unik bröllopsresa? Vare sig du letar efter lata stranddagar med turkosa vatten och milslånga, romantiska sandstränder att promenera på hand i hand i solnedgången eller fartfyllda action-packade dagar med vandringar i nationalparker, har vi listat våra favorit destinationer att spendera din smekmånad på. Se om inte du också kan hitta en favorit nedan.

  Costa Rica

  Upplev regnskog, ett rikt djur och växtliv, bananplantager, dramatiska kuststräckor, vulkaner och härliga stränder. På Costa Rica finns verkligen något för alla med både vidsträckta stränder och lugn och ro och fartfyllda dagar med snorkling, vindsurfing, vandringar och nationalparker. Besök Nationalparken Tortuguero med mycket rikt naturliv, vackra Irazúvulkanen och Lankester trädgård som bland annat är känd för sin orkidésamling och avsluta i södra Costa Rica i Carate i närheten av Corcovado Nationalpark för sol, snorkling och natur. Att hyra bil med GPS på Costa Rica är att föredra då landet är känt för sin dålig trafikskyltning.

  Kenya och paradisön Zanzibar

  För den som vill uppleva djur och natur men avsluta sin smekmånad med lite avslappnande sol och bad i lugn och ro på en paradisö är safari i Kenya med ett par avslutande lugna dagar på Zanzibar perfekt. Börja din unika bröllopsresa med safari i Lake Nakura och Masai Mara. Masai Mara är känt för sin stora population av lejon och kallas även lejonens hemland. Njut därefter ett par dagar på milslånga kritvita stränder i tropiska omgivningar. 

  Kryssning i Sydamerika

  För den som vill njuta till max och lyxa till det lite extra med alla aktiviteter, måltider, underhållning och storslagna vyer under ett och samma tak är en kryssning i Sydamerika det perfekta alternativet för en unik bröllopsresa. Spendera lata dagar vid poolen medan du sippar god drinkar, spela tennis med medresenärer och underhåll dig med en god måltid och show på kvällen, samtidigt som du kan utforska Sydamerika och dess kultur när du går i land.

  Quebec

  För alla som älskar vintersport och snö är Quebec verkligen den perfekta upplevelsen för en unik bröllopsresa. Den fransk-talande regionen med europeisk atmosfär har allt som alla vinterälskande par kan tänkas vilja ha att erbjuda. Planera att åka skidor eller snowboard på Mount-Tremblant i december till april och missa för allt i världen inte alla kasinon, barer och live shower medan ni är där.

  Algarve

  För den som vill hålla sig inom Europa men ändå kunna njuta av vackert blå vatten, dramatiska klipplandskap och sol är Algarve i Portugal det perfekt smekmånads-målet. Åk med en yacht till strandrestaurangen Arte Náutica som ligger på Armação de Pera stranden eller spendera en dag med att vandra runt Herdade dog Grous med sina 1465 hektar av apelsinlundar, olivträd och vinodlingar.

  La Rijoa

  På tal om vin är La Rioja ett bra val för alla vinälskande par. Den spanska vinregionen i norra delen av landet kombinerar kultur med mat och oändliga kilometer fylla av vinodlingar och vingårdar. Ett besök på Vivanco Musuem of Wine Culture är att rekommendera och för den som inte kan dricka sig mätt på vin finns en Wine Maker’s massage på Hotel Marqués de Riscal's kända spa. Till och med oljorna på spaet är gjorda med druv-extrakt.

  Bloggsökning


  Kategorier