Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Spara på din nästa hyrbilsbokning

  I detta inlägg tänkte vi uppdatera dig om alla olika sätt du kan spara på din nästa hyrbilsbokning när du bokar med Auto Europe. Du kanske redan vet om att alla våra priser redan från början är rabatterade, och att om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du ännu fler rabatter. Men utöver dessa fördelar, kan du också hitta andra erbjudanden på vår hemsida. De vi skulle vilja ta upp är uppgraderingar, GPS, extraförare och Gold Rate.

  Gratis uppgradering
  Hyrbilsföretag ger periodvis gratis uppgraderingar för bokningar som är gjorda via Auto Europe. Dessa kan vara antingen en uppgradering till en större bilkategori eller till en kategori med bättre utrustning. Med andra ord, om du har bokat en bil i Ekonomi-kategorin, kan du få en bil i Kompakt-kategorin. Om bilkategorin du bokat inte har A/C, kan uppgraderingen innebära att du får denna funktion. Offerter som har en uppgradering är tydligt markerade med 'Gratis uppgradering'. Uppgraderingen sker lokalt när du hämtar upp bilen. Mer information finns här. Villkor gäller.

  GPS inkluderad
  Vi vet alla hur bekvämt det är att ha en navigator när man kör på en helt ny plats i ett helt nytt land. I vanliga fall behöver an be om en GPS separat när man hyr bil, och även betala för den lokalt när man hämtar upp bilen. Som tur är har några uthyrare erbjudanden där GPS är inkluderad i priset, vilket betyder att man inte behöver betala någonting på plats. Dessa erbjudanden  är tydligt markerade med 'GPS inkluderad' på bokningsmotorn. Villkor och mer information hittar du här.

  Gratis extraförare
  Om du ska resa med andra personer, är det alltid mer bekvämt att dela körningen. Vid normalt fall betalar man alltid för en extraförare på plats. För att spara pengar till din resa, rekommenderar vi att du kollar in våra erbjudanden som inkluderar en extraförare i priset. Dessa är markerade med 'Gratis extraförare'. Hitta våra aktuella erbjudanden här.

  Weekend-erbjudanden
  Ett annat sätt att spara på din bokning är genom våra weekenderbjudanden. Flera specialpriser till bokningar som gäller under helger. Läs villkoren här, och kolla in om priserna är tillgängliga för just din destination.

  Erbjudanden i USA och Kanada
  Gold rate är en bunt erbjudanden i ett som bara gäller i USA och Kanada. Det kan till exempel vara en tank bränsle och tre extraförare inkluderat i priset. Dessa erbjudanden finns att hitta tydligt i vår bokningsmotor. Läs vår Gold Rate sida för att lära dig mer om dessa erbjudanden!

  Bloggsökning


  Kategorier