Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Påskresor med barn

  Påsken är verkligen den perfekta högtiden att samla familjen och få en andningspaus från den ibland något stressfulla vardagen. Eftersom de flesta skolor har lov är det också en av de mest populära tidpunkterna för en härlig familjesemester. Förutom sightseeing, finns det många roliga och spännande aktiviteter att underhålla barnen med, förhoppningsvis med vackert, soligt väder. Vi på Auto Europe rekommenderar Italien, Österrike och Storbritannien som våra topp tre påsk-destinationer för påskresor med barn. Hitta familjevänliga boenden, vare sig du vill bo med familjen på lyxigt hotell med pool eller komma nära naturen och djur på en bondgård tillsammans. Med massor av extra tid och en brett utbud av barnvänliga aktiviteter, kommer ert påsklov bli allt annat än tråkigt!ItalienLämna Rom och dess rika historiska och kulturella skatter och bege er på en mysig övernattning på en bondgård i Toscana. Toscana med sina böljande kullar, vingårdar och olivlundar bjuder dig och familjen på riktiga sagolands vyer. Övernatta på en av de många äldre, men renoverade husen som erbjuder äkta toskansk stil. Extra plus för barnen är att många av husen ofta har pool, där både stora som små kan passa på att ta ett uppfriskande dopp och plaska runt tillsamman. Förut dess många vandringsleder kan du och familjen även passa på att boka in er på matkurser för att lära er smarriga toskanska specialiteter, besöka de många lavendel-odlingarna, se hur lokala varor och produkter tillverkas, eller passa på att ha picknick i solskenet och klappa djur.

  Österrike
  Bildsköna Tyrolen ger dig verkligen en oförglömlig semesterupplevelse! Njut av alplandskapet och dess hisnande vyer från bergstopparna som lätt kan nås med kabinbana. Hela Tyrolen är verkligen en ända stor lekplats med massor av fantastiska aktiviteter för hela familjen. Ta med barnen på en bergsvandring, åk rodel och skidor eller besök lokala marknader med regionala delikatesser, hantverk och gottis. Omgivna av naturen och dess lugn kan du och familjen verkligen få en avkopplande stund tillsammans där ni kan njuta av varandras sällskap till max.

  Storbritannien
  Storbritannien har verkligen något att erbjuda alla typer av familjer, oavsett ålder och intressen. För en varierande resa full av allt från storstads-sightseeing till lugnare dagar med natur och avkoppling kan vi rekommendera en tur till London med dagsutflykter till Cambridge, Oxford och Cotswolds. Inne i metropolen London ska du passa på att dra fördel av många gratis museer för alla smaker och åldrar och med familjeanpassade aktiviteter som interaktiva workshops. Här kan den som vill passa på att spara en slant eller två, spara genom att välja att hyra boende med självhushåll istället för de dyrare hotell-alternativen. Åk sedan vidare med hyrbil till universitetsstäderna Cambridge och Oxford och njut av mysiga Bed & Breakfast alternativ samt den något lugnare lunken i de historiska städerna. Dessutom kan Lake district, de skotska högländerna och den Walesiska kusten erbjuda natursköna vyer och familjevänliga sevärdheter och attraktioner.

  Bloggsökning


  Kategorier