Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Hyrbilstips 2017 - Redo för äventyr?

  Förväntningarna på det nya året är höga, vi drömmer stort och vill nå högt. Har ni funderat på er semester till sommaren än? Vart är du på väg i år? Nu när du måste planera in ditt semesterschema på jobbet, passar vi på att presentera en lista över hyrbilstips 2017 och fantastiska platser att besöka under årets gång.Vare sig du är ute efter kultur eller natur, sport eller lugn och ro, det bästa sättet att tillbringa en avkopplande semester är att planera och förberedda sig i förväg. Bestäm dig för vart du vill åka och börja planera! Det kommer att få dig på gott humör och få dig att känna spänningen av att resa.Att vara mobil under din resa ger dig frihet att utforska och upptäcka på egen hand och gör det samtidigt på ett så smidigt sätt som möjligt. Vi har samlat några av de viktigaste biluthyrningstipsen för din semester.

  Tyskland

  På många av det tyska motorvägarna - Autobahn finns det ingen hastighetsbegränsning, vilket gör landet till den ultimata platsen för att köra en sportbil. Du kommer att behöva en bil med en bra motor för att kunna hålla samma fart som tyskarna och för att få ut det mesta av körupplevelsen! Vi rekommenderar ett fordon ur vår mellankategori eller högre, och om du är ute efter extra spänning, ta en titt på vårt premiumutbud av lyx-hyrbilar.

  USA

  En cabriolet är det perfekta valet i soliga Kalifornien. Smaken är ju som bekant som baken och det är ingen ide att bråka om smak och färg men vi tror att en röd Mustang skulle passa perfekt som hyrbilstips 2017! Oavsett vilket fordon du väljer för din resa i USA och Kanada för den delen, så rekommenderar vi att ni bokar vår Gold Rate, då får ni ytterligare tre förare och första tanken bränsle ingår gratis.

  Nya Zeeland

  En husbil passar bra för landet som är känt för sin storslagna natur och bakgrund till Lord of the Rings-filmerna. Kör genom det fantastiska landskapen tillsammans med familj och vänner med boende och transport i ett. Bo nära naturen i din husbil på Nya Zeeland och få ut det mesta av dina resa på denna imponerande plats på jorden. För att göra det lättare för dig, kontakta vårt husbilsteam så hjälper dom dig att hitta den bästa husbilen för dina resebehov.

  Kultur i Europa

  Hyr ett fordon ur vår kompaktkategori eller mindre fordon för att underlätta parkering i stora europeiska metropoler. Dessutom har dessa bilar mindre bränsleförbrukningen och du får mer över i fickan för museum eller kanske en drink eller två. På tal om det senare, ibland kanske du behöver dela köransvar, så utnyttja våra erbjudanden med  extra förare och en extra person får köra bilen gratis.

  Skidåkning i Alperna

  Om du funderar på en semesterpaus inom en snar framtid som exempelvis att åka till Alperna för skidåkning, är en SUV med vinterdäck svaret. Du kommer att känna dig trygg och bekväm på vägen i en stor SUV, med de eventuellt hårda vägförhållandena utanför. Dessutom, i de flesta europeiska länder där vinterdäck är obligatoriska, har de lokala leverantörerna vinterdäckserbjudanden, så ta en titt och spara på vinterutrustning för din hyrbil!

  Europeiska badorter

  Om du känner för en semester vid havet i Europa, kommer små bilar vara ditt bästa val. Beroende på antalet medpassagerare i ditt ressällskap och bagage, kan du hyra ett fordon ur vår mini, ekonomi eller kompakt kategori. Eftersom du kommer att tillbringa större delen av tiden av att njuta av solen, finns det inget behov av en rymlig bil och du kommer att spara på bränsle. Vad du måste vara uppmärksam på när du hämtar upp hyrbil på stationer vid europeiska badorter är bränsle och försäkring. Även om det kan tyckas att full till full bränslepolicy är dyrare vid första anblicken, lär du dig att det är det billigare valet i längden. Sist men inte minst: har ditt kreditkort med dig för depositionen så att du slipper betala extra för lokal försäkring.Sist men inte minst ett litet extra hyrbilstips 2017 - innan du bokar, vara noga med att spana in våra gratis uppgraderingserbjudanden för att se om du kan få ett större fordon för mindre pengar! Trevlig resa!

  Bloggsökning


  Kategorier