Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL UNDER EN LÄNGRE TID

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Långtidsuthyrning

  Förr eller senare kommer vi alla in i en situation där vi behöver hyra en bil under en lång tid. Med Auto Europe hittar du den bästa långtidsuthyrningen som är anpassad efter dina behov. Du har knappast en förfrågning som vi inte kan tillsfredsställa. 

  Hyrbil och långtidsuthyrning

  När brukar man ens prata om en långtidsuthyrning? Begreppet "lång" säger sig självt, så det står i kontrast till en kort uthyrning. I allmänhet sägs det att en långtidshyra börjar efter 29 dagar. Detta är en klassisk hyra med exakt samma regler som någon annan hyra som har kortare varaktighet.

  När behöver du en långsiktig uthyrning

  • I bästa fall har du en lång semester (minst 4 veckor) framför dig och du kommer kunna känna dig självständig under denna period.
  • Din egen bil är på verkstaden och du kan inte få tag på ersättningsbil. Vi hjälper dig genom denna period så att du inte behöver ändra din dagliga rutin eller påverkas av din fria bekvämlighet.
  • Av professionella eller andra skäl behöver du en bil för en begränsad längre period.
  • Om du behöver pendla med bil på grund av personliga eller yrkesmässiga skäl och du inte vill göra det med ditt privata fordon, är en långsiktig hyrbil från Auto Europe värt att tänka på. Ditt företag kan också enkelt boka en bil hos oss.
  • Du vill testa en speciell bilklass som t.ex. en bil med automatisk växellåda eller en annan slags bil. Auto Europe har många moderna alternativ där vi även erbjuder hybrid- och elbilar.

  Fördelen med en långtidsuthyrning

  Om du behöver ett fordon för en längre semester, är fördelarna uppenbara. Du kan enkelt utforska ditt semestermål i din egen takt, helt oberoende av kollektivtrafik och kommer alltid kunna vara flexibel. Om du letar efter en långtidsuthyrning för ditt företag eller andra skäl, kommer denna lösning fungera utan begränsningar och till mycket låga priser. Som alltid bokar du direkt i vår bokningsmotor och vi kommer bekräfta ditt fordon på kortast möjliga tid. Du betalar som vanligt hyran i förväg, vilket innebär att du inte har några ytterligare ekonomiska skyldigheter. Som vanligt kan du också betala säkerhetspanten när du hyr, som är helt oberoende av hyresperioden. Med andra ord, om du bokar i 3 dagar, 1 vecka eller 4 veckor kommer depositionen alltid vara densamma!

  Tack vare det stora antalet beställningar vi gör med våra betrodda partners varje år, ger de oss de lägsta priserna för långsiktig uthyrning och tillåter oss att ge de bästa priserna på marknaden. Du kan därför spara pengar dagligen om du investerar i en långtidsuthyrning. Vi har det bästa urvalet av fordon tack vare samarbetet med certifierade och ackrediterade hyresföretag i Europa och över hela världen. Vi hittar bilen du behöver till önskat pris. Med Auto Europe kommer du inte uppleva några dåliga överaskningar. Med erfarenhet från 1950-talet som hyrbilsförmedlare vet vi också allt om lokala trafikregler bättre än någon annan. Om du bokar hos oss, garanterar vi en säker resa!

  Detta ska man vara uppmärksam på

  När du väljer din långtidsuthyrning, ska du se till att den avtalade kostnadsfria körstäckan passar dina behov. Som regel har du en maximal körsträcka som du inte kan överstiga. I de flesta fall är antalet kilometer abolut tillräckliga för normal användning. Om du kör flera kilometer bör du dock ägna lite uppmärksamhet åt denna detalj. Lyckligtvis finns det obegränsade körsträckor som kan garantera att du är trygg. Våra erbjudanden är antingen med obegränsad körsträcka eller begränsade dagliga kilometer, eller med total körsträcka för hela hyresperioden. Det bör också noteras att hyrbilar måste underhållas regelbundet och därför kan det hända att du måste byta bil för en särskilt lång hyresperiod. Det här är för att ge kudnen ett fordon i perfekt skick. För detta ändamål kommer hyresvärden att göra ett avtal med dig under din långtidshyra, så att din hyrbil alltid är i sitt bästa möjliga skick.

  Tillgängliga erbjudanden

  Alla bilkategorier är lämliga för långtidsuthyrning, oavsett om du reser ensam, har en liten eller stor familj eller till och med reser med jobbet. Ta reda på alla tillgängliga kategorier och välj den som passar dina behöv, oavsett om det är mini, ekonomi, kompakt eller stora vans. Om du bor utomlands eller behöver köra på svår terräng, kan en 4-hjulsdrift vara det självklara valet. Kolla in våra bilkategorier på vår hemsida och läs om våra betrodda partners som erbjuder utmärkt service.

  Rätt fordon genom årstiderna

  En lyxbil på våren kommer uppfylla din dröm om en valfri stabil, snabb eller öppen resa på bästa sätt. Tänk på destinationer som Côte d'Azur där sommar, sol och skolsken väntar på dig till bästa pris med Auto Europe. Vem skulle inte älska en cabriolet i detta område? Du kan beställa en bil som passar dig året runt. Om du bokar en långtidshyra på vintern, var uppmärksam på våra erbjudanden med vinterdäck, så kör du ännu billigare.

  Vill du köra på den legendariska vägen Route 66? Ska du besöka USA i minst 4 veckor och vill koppla av och njuta av din semester? Då är det perfekt med en långtidsuthyrning i STAR-kategorin: En klassisk Ford Mustang (eller ett annat fordon i denna kategori) kommer uppfylla dina önskemål för total frihet! Auto Europe arbetar med de bästa hyrbilsföretagen på plats och låter dig välja från ett stort urval av fordon. Vår US Goldrate har även erbjudanden med en gratis första tank bränsle med 3 gratis extra förare (GD-rate), GPS (GP-rate) eller alla fördelar samtidigt (GG-rate).

  Regler och villkor

  Eftersom den långa hyrestiden behandlas som en standarduthyrning gäller de vanliga åldersbegränsningarna, se mer på vår informationssida. I allmänhet kan man säga att den lägsta åldern är 18-21, beroende på leverantören. Maximal ålder är 80 och ibland ännu lägre. För biluthyrning med unga förare kan det finnas en extra avgift i hyresavtalet och en extra försäkring betalas lokalt. Detsamma gäller för äldre. Det är viktigt att veta om dessa kostnader i förväg. För lyxbilar kräver upphämtningen av fordonet vanligtvis 2 kredikort, varav ett måste vara guldkort. Observera anvisningarna under bokningen och läs din voucher noggrant.

  Beställ en långtidsuthyrning

  Du kommer bli förvånad av att höra hur lätt och okomplicerat du kan få din långtidsuthyrning. Det är helt enkelt som en vanlig bokning. Vårt användarvänliga system visar tydligt steg-för-steg processen. Ange bara land, stad, plats och tid. Då kan du enkelt se över våra erbjudanden och välja den bil som passar dig bäst. Var också medveten om att du kan lägga till extraval. Om du behöver en barnstol, takbox eller återbetalning av självrisk, kan du välja och kombinera dina val när du beställer online. Vi rekommenderar starkt att du väljer vårt självriskalternativ, eftersom du använder hyrbilen under en längre tid ökar risken för en skada. En parkeringsskada kan ske snabbt och oavsett hur liten skrapan är, är det vanligt vis ett högt belopp som du måste betala om du inte har en täckning för självrisken.

  Om du behöver rådgivning om långtids- en-dags eller veckouthyrning hos Auto Europe, är du varmt välkommen att ringa oss på +46 10 888 66 52. Våran vänliga personal är glada att hjälpa dig och besvara alla dina frågor.