Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  ÖVERLEV VINTERN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Överlev vintern med Auto Europe

  Vi har lämnat sommaren bakom oss och vintern står för dörren. Trots att det finns många som längtar efter snö och kallare väder så finns de de människor som verkligen "genomlider" vintern. Kyla, kala träd och mörker gör att vi kurar ihop oss hemma framför brasan - vi räknar ner till våren! Men det finns hopp! Det finns platser i världen dit vintern aldrig når. Denna infographik berättar vilka destinationer du kan välja bland om du vill fly vintern hemma!

  Auto Europe erbjuder biluthyrning i hela världen. Detta betyder att du kan välja mellan ca. 24 000 destinationer i 150 olika länder. Vill du semestra med stil? Välj då vår exklusiva uthyrning av lyxbilar. Boka hyrbil på vår hemsida eller kontakta vårt call center.

  1. Florida - genomsnittlig badtemperatur på 24°C°

  Det finns en anledning till att den amerikanska delstaten kallas för "Sunshine State". Temperaturerna är mer än behagliga här under årets sista månader och risken för regn ooch orkaner är mindre jämfört med på sommaren. Hyr en bil och upptäck enkelt Everglades, Miami och Orlando.

  2. Dubai - genomsnittlig badtemperatur på 23°C°

  Res till Dubai för en riktig svalkande sommarkänsla. Under sommarhalvåret är nämligen temperaturerna här nästintill outhärdliga men vintern bjuder på ett mer angenämt klimat. Beskåda Jumeirah-moskén, shoppa på en av alla souks eller njut av utsikten från världens högsta byggnad - Burj Khalifa.

  3. ABC-öarna - genomsnittlig badtemperatur på 25°C°

  Fly vintern och res till Karibien! Upptäck Arikok Nationalpark på Aruba med en SUV från Auto Europe, utforska undervattensmiljöer genom att dyka vid Bonaire eller ta en tur i centrum av Willemstad på Curaçao, som finns med på UNESCO världsarvslista.

  4. Mexiko - genomsnittlig badtemperatur på 26°C°

  Mayafolket levde en gång här på Yucatan-halvön och platsen är känd som en av de varmaste i Mexiko. I norr hittar du Chichén Itzá, som är ett av världens 7 underverk. På ön Cancuns östra sida kan du ta en promenad längs de många fina sandstränderna.

  5. Egypten - genomsnittlig badtemperatur på 22°C°

  I norra delen av Egypten kan temperaturerna falla under 20 grader på vintern. Men om du istället beger dig till området kring Röda havet så är vädret betydligt varmare. På turistorten Hurghada till exempel kan du sola, bada, dyka och snorkla.

  6. Kanarieöarna - genomsnittlig badtemperatur på 19°C°

  Gran Canaria- den eviga vårens ö. Här råder ett stabilt och sommarlikt klimat året om. Kanarieöarna är en riktigt bra vinterdestination just på grund av detta. På Gran Canarias södra del finns de mest kända turistorterna: Playa del Inglés/Maspalomas och Puerto Rico. Om du gillar vindsurfing passar kanske kanarieön Fuerteventura bättre, på grund av vindförhållandena.

  Infografik - överlev vintern