Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ WARSZAWA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Warszawa flygplats - prisvärt

  Få ut det mesta av din resa i Polen med en hyrbil från Warszawa flygplats, din port till Warszawa stad och de centrala delarna av landet. Tack vare Auto Europes långvariga samarbeten med lokala och internationella hyrbilsleverantörer, får du de bästa erbjudandena och prisbelönt kundtjänst som hjälper dig. Vår enkla bokningsmotor gör det möjligt för för dig att boka hyrbil i tre enkla steg. Så vänta inte utan planera din resa i Polen redan idag!

  Klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbil i Warszawa.

  Flygplatsinformation

  Warsaw Airport (WAW)
  Officiellt namn: Warsaw Choping Airport
  Adress: Żwirki i Wigury 1, 00-001 Warszawa, Polen
  Läge: Flygplatsen ligger belägen i Wlochy distriktet, cirka 8 km söder om centrala Warszawa.
  Flygbolag på flygplatsen: Adria, Aegan, Aer Lingus, AirBerlin, Air France, Air Serbia, Alitalia, Austrian, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Qatar, SAS, Norwegian, Vueling, Wizz air med flera.

  Terminaler

  Warszawa flygplats består av en terminalbyggnad med fyra våningar som är indelad i 5 incheckningsområden på två huvudhallar. Ankomster ligger belägen på bottenvåningen och avgångar på andra våningen.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Hyrbilsdiskarna ligger belägna i ankomsthallen och hyrbilsparkeringen hittar du direkt framför terminalens parkering P1 på våning 0. Du som ska hyra bil på Warszawa flygplats, ska ha bokningsvoucher, kreditkort i huvudförarens namn samt kört kort och ID-handling redo vid upphämtningen. Kontrollera fordonet för eventuella skador och markera dem på upphämtningsprotokollet. Glöm inte att återlämna din hyrbil i enlighet med den bränslepolicy som du valde när du bokade fordonet online.

  Företag Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Your Rent 7.00 till 23.00
  Avis 6.00 till 23.30
  MM Cars Dygnet runt
  Global 6.00 till 24.00
  Enterprise Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsfaciliteterna inkluderar duty-free butiker, en mängd matställen och caféer, kiosker med böcker och tidskrifter samt gratis wifi på hela terminalen. Du hittar uttagsautomater och valutaväxling både i ankomst- och avgångshallen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Att ta sig in till Warszawa centrum är lätt med en hyrbil från Warszawa flygplats. Följ bara väg DW634, en bilresa på cirka 20 min. Vill du veta mer om att köra bil i Polen och trafikregler, kan du läsa vår praktiska guide här.

  För dig som behöver ta dig vidare in till centrum kommunalt går det bussar till centrum alla dagar i veckan. Linjerna 175, 188, 148, 331 och nattbussen N32 ansluter alla flygplatsen med stadskärnan och du hittar busshållplatser precis utanför terminalbyggnaden på ankomstplanet. Här hittar du även taxi. Två tåglinjer, S2 och S3 går även från flygplatsen till centralstationen som kan ansluta dig med andra städer i Polen.

  Parkeringstips

  Flygplatsen parkering har lång-och korttidsparkeringsmöjligheter precis framför terminalbyggnaden. Parkering inne i staden är avgiftsbelagd. Använd parkeringsautomater för parkering på gatan mån-fre mellan 8.00 till 18.00. Alternativt kan du även parkera din hyrbil på en av stadens allmänna parkeringar eller parkeringsgarage i köpcentren.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Warszawa