Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I TIVAT

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Tivat till de bästa priserna

  Tivat är en stad med drygt 14000 invånare som ligger i Montenegro. Staden Tivat är vackert belägen vid Kotorbukten och omges av hav och grönskande dalar. Promenera utmed havet bort mot hamnen och gör då och då en avstickare upp i staden. Här finns vackra kyrkor och byggnader från 1800-talet (då staden anlades). Ta en paus och läs en bok i den vackra. Till Tivat kommer många på grund av stadens flygplats som är Montenegros största. Härifrån avgår flyg till många städer i Europa. Hyr en bil på Tivats flygplats och se dig om. Runt Tivat finns många härliga stränder där du i princip kan vara helt ensam. Hitta sitt smultronställe i Montenegro med Biluthyrning från Auto Europe.

  Hyr bil i Tivat

  Biluthyrning genom Auto Europe är enkelt. Bokar du hyrbil hos oss kan du hämta upp den direkt på Tivats flygplats. Försäkra dig redan vid bokning vilka regler som finns angående ålder på chaufför och om det eventuellt kostar extra om fler än en person vill kunna köra. Montenegro är ett enkelt land att ta sig runt i med hyrbil. Tempot i trafiken kan dock upplevas högt på vissa ställen, särskilt i de större städerna. Var extra uppmärksam i början tills du vant dig att att köra hyrbil i Tivat.

  Auto Europe erbjuder billig biluthyrning

  Auto Europe har mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning och förmedlar hyrbilar över hela världen. Vi hyr bland annat ut bilar från Europcar och Budget. Vi erbjuder billiga hyrbilar i Europa, USA, Australien och Asien.

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Tivat Airport