Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ SAN FRANCISCO FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på San Francisco flygplats - Boka och spara

  Oavsett om du ska åka på en affärsresa till San Francisco eller vill upptäcka den kaliforniska kusten på din drömresa: att hyra bil från San Francisco flygplats är bekvämt och absolut bästa sättet att resa. Med en hyrbil kan du göra resor till Sacramento och köra söderut kusten till Los Angeles. Ta en titt på våra alternativ och gör din dröm om körning över Golden Gate Bridge!

  Auto Europe samarbetar med internationella och lokala leverantörer för att ge dig ett brett urval av fordon, till de mest konkurrenskraftiga priserna. Vi har förmedlat hyrbilar sedan 1954. Vi har idag blivit en integrerad del av hyrbilsindistrin och har erfarenhet av att hyra bilar från många olika uthyrare. Med oss har du möjlighet att hämta upp en hyrbil på 24,000 destinationer i hela 180 länder och vi har många nöjda kunder. Några av deras utvärderingar av hyrbil i San Francisco kan du läsa här.

  Flygplatsinformation

  Flygplatsen belägen cirka 21 km söder om centrum, är hem till ett 50-tal flygbolag och erbjuder flyg runt om i världen. Flygplatsen kan nås med hjälp av kollektiva transportmedel samt hyrbil.

  San Francisco International Airport (SFO)
  Officiellt namn:
  San Francisco International Airport, även kallad SFO, som är flygplatsens IATA kod
  Adress: 780 S Airport Blvd, San Francisco, CA 94128
  Telefon: +34 91 321 10 00
  Läge: Flygplatsen ligger cirka 20 kilometer om stadens centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Nästan 50 flygbolag finns representerade på SFO. Flygplatsen är en av United Airlines hubbar och bedriver en stor del av sin trafik till Asien härifrån

  Vart kan jag hämta upp min hyrbil på San Francisco flygplats

  Uthyrningsdiskarna ligger belägna i hyrbils-centret väster om terminalerna. Med AirTrain blåa linjen har du som är resenär tillgång till hyrbils-centret dygnet runt från flygplatsen. AirTrain är en automatisk people mover, ett slags kollektivsystem och stannar vid varje terminal. Se till att ha alla nödvändiga dokument redo när du ska hämta upp din hyrbil på San Francisco flygplats och bekanta dig med de lokala trafikreglerna på förhand genom att läsa vår körinformation i USA.

  Alamo hyrbil på San Francisco flygplats Alamo hyrbil på San Francisco flygplats
  780 Mcdonnel rd,
  San Francisco, USA 94128

  +1 844 370 8302
  Öppettider:
  Öppet dygnet runt
  Hertz hyrbil på San Francisco flygplats Hertz hyrbil på San Francisco flygplats
  780 Mcdonnel rd,
  San Francisco, USA 94128

  +1 650 624 6600
  Öppettider:
  Öppet dygnet runt
  Europcar hyrbil på San Francisco flygplats Europcar hyrbil på San Francisco flygplats
  San Francisco flygplats,
  San Francisco, USA

  +1 650 343 3052
  Öppettider:
  Mån - sön: 05.00 till 00.00

  Terminaler

  Flygplatsen består av fyra terminaler med sju boardingområden som går från A till G. Terminal 1, 2 och 3 hanterar inrikesflyg, medan den internationella terminalen hanterar all internationell flygtrafik och några inrikesflygningar.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen har ett stort urval av shopping och matställen, med butiker och restauranger för alla smaker och åldrar. En av flygplatshöjdpunkterna är FSO Museum med cirka 40 utställningar per år. Det finns spa-center, yoga och läsesalar. Barn leka av sig på Kid's Spots och de äldre resenärer kan vila lite i Berman Reflection Room. Bankomater och uttagsautomater är spridda över alla terminalerna. Så kallade Animal Relief områden, där du kan rasta ditt husdjur finns i varje terminal. Det finns även gratis WiFi-anslutning i alla terminalbyggnaderna.

  Hur man kan ta sig till och från San Franciscos flygplats

  Bil: Om du ska ta din hyrbil från San Franciscos flygplats, finns två rutter att ta till och från flygplatsen från San Francisco centrum. Det snabbaste sättet är 101 vägen, och den lite långsammare är interstate 280.

  Tåg: Resenärer utan bil är väl tillgodosedda med BART (lokalt, snabb järnvägsbolag) som ger snabb och enkel tillgång till SFO från San Francisco, East Bay och San Mateo. BART stationen ligger belägen vid avgångsområdet på den internationella terminalen. Gratis AirTrain ansluter alla terminaler med BART stationen.

  Buss: Det finns också en busslinje dygnet runt som drivs av SamTrans. Bussar avgår från San Francisco och San Mateo County och stannar vid varje terminal och hyrbils-centret.

  Parkeringstips

  Se till att ha koll på reglerna när du ska hyra bil från San Francisco flygplats. SFO flygplats erbjuder ett antal olika parkeringsmöjligheter beroende på om du behöver lång eller korttidsparkering. Gatuparkering i San Francisco betalas måndag till söndag från 09:00 till 06:00. Parkeringsautomater accepterar mynt och kreditkort. På de flesta ställen är parkering begränsat till två timmar. Var uppmärksam på tidsbegränsningar och begränsade områden. Det finns också flera parkeringsgarage runt om i staden.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation San Francisco