Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ PONTA DELGADA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Ponta Delgada flygplats till bra pris

  Azorerna är en portugisisk autonom ögrupp som ligger i Atlanten och är Europas västligaste punkt. Saõ Miguel är den största ön i den portugisiska skärgården på Azorerna, och har ca 140.000 invånare utspridda på den relativt lilla ön. Det är en fantastiskt vacker ögrupp, bestående av nio öar med en sammanlagd area på 2 355 kvadratkilometer. Den största ön heter São Miguel och kallas den gröna ön eller "Ilha Verde". Azorerna är ett perfekt resmål för dig som gillar naturupplevelser eller bara vill fly storstadens stress. Öriket består av en natur med grönskande växtlighet och vyer som får dig att tappa andan. Sevärdheter och aktiviteter såsom sol, bad, vandringar, djuphavsfiske, delfin- och valsafari samt golf lockar turister varje år. På de här vulkanöarna sjuder naturen av liv. Grönskan nästan kokar över. Och det är i första hand just djur- och växtlivet som gett de nio små öarna mitt ute i Atlanten en allt större plats som turistdestination. Den charmerande staden Ponta Delgada ligger på Saõ Miguels södra sida och är öns största stad.

  Med en hyrbil från Ponta Delgada flygplats får du friheten att kunna resa runt Ponta Delgada och dess vackra natur i din egen takt. Du kommer även att kunna välja mellan ett brett utbud av fordon om du väljer att hyra bil från oss på Auto Europe, eftersom vi samarbetar med stora internationella och lokala hyrbilsleverantörer i Portugal.

  Flygplatsinformation

  Ponta Delgada Airport (PDL)
  Officiellt namn: João Paulo II Airport
  Läge: Flygplatsen ligger belägen 2 km från Ponta Delgada centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Ryanair, Azres Airlines, Dela Air Lines, TUI med mera.

  Terminaler

  João Paulo II Airport är relativt liten och det är enkelt att ta sig runt i byggnaden. Marknivån är uppdelad i ankomster, som ligger på vänster sida, och avgångs- och incheckningsområdet, som ligger på högra sidan av nivån. Terminalen är mångfunktionell och hanterar både inrikes och internationella flygningar. Flygningr är tillgängliga till Amsterdam, London, Frankfurt, Lissabon och Bryssel bland andra.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  De större internationella uthyrarna har diskar belägna inne på terminalen när du ska hyra bil på Ponta Delgada flygplats. Vi arbetar med några av de mest tillförlitliga uthyrarna på Hannover flygplats, inklusive Europcar, Budget, Avis, Hertz och Enterprise. Kontrollera eventuella skador på fordonet och uppmärksamma din uthyrare så att du undviker tvister mot bilens självrisk, vilket kan påverka din deposition. För öppettider, se tabellen nedan.

  Företag Öppettider
  Hertz 06.00 till 23.59
  Thrifty 06.00 till 23.59
  Europcar 06.00 till 23.59
  Guerin 06.00 till 23.59
  Enterprise 06.00 till 23.59
  Sixt 06.00 till 24.00

  Flygplatsfaciliteter

  Trots sin kompakta storlek har flygplatsen allt du behöver för en bekväm väntan innan ditt flyg. Inom Ankomsterna kan du hitta de bifogade tjänsterna: Bagagefordran område, passkontroll, bankomater, informationsdisk, förlorade och hittade, tull, postkontor, biluthyrningsskåp, servisair och taxistativ. När det gäller avgångar och incheckningsområde är det hemma hos bankomater, överdimensionerat bagage, säkerhetskontroll, mat- och dryckaffärer, barnomsorg och en flygplatssalong. Tillgång till avgångshamnen 1 till 10 beviljas också.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Ponta Delgada flygplats ligger cirka 2 km från Ponta Delgada centrum, precis vid IC1 motorvägen som leder till Ponta Delgada i söder och Viana do Castelo i norr. Med metro kan du nå centrum billigast och snabbast. Ponta Delgada stad har 5 metro linjer (alla koordinerade efter färg) och den lila linjen ansluter staden med flygplatsen. Även lokala bussar kan ta dig in till de centrala delarna och närliggande områden. Ett billigare alternativ än taxi är hyrbil och via IC1 eller VRI kan du nå centrum med hyrbil från Ponta Delgada flygplats på under 10 min.

  Parkeringstips

  För de som kan behöva parkera sin bil i Ponta Delgada flygplatsens parkeringsmöjligheter finns det ett par offentliga parkeringsplatser, P1 korttidsparkering och P2-medium och längre vistelse. Du hittar både parkeringsplatser vid remsan som ligger bredvid huvudterminalen, även om P2 ligger lite långt ifrån (det är också den billigaste parkeringsplatsen).

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Ponta Delgada