Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ PERTH FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Perth flygplats med Auto Europe

  Om ni letar efter en hyrbil på Perth flygplats med Auto Europe kommer ni att få marknadens absolut bästa priser. Vi erbjuder exceptionell service och enormt utbud av hyrbilar världen runt. Många destinationer i Australien ligger så långt ifrån varandra så en hyrbil är det bästa alternativet att ta sig fram, plus ni får fördelen att kunna göra det i egen takt. Med ett bra samarbete mellan lokala och stora internationella leverantörer kan vi garantera att vi erbjuder er de bästa priserna samt fordon som passar alla era behov. Med oss hittar ni enkelt den hyrbil ni behöver i många destinationer som Sydney, Melbourne och andra kända städer i hela Australien.

  Från flygplatsen kan ni enkelt upptäcka den livliga huvudstaden i västra Australien. Staden är placerad på Swan River och är känt för sina unika svarta svanar och är den mest isolerade staden i världen. Även om det kan tyckas avlägset, är Perth full av kultur och ikoniska sevärdheter och är hem för över två miljoner människor. Stadens förorter är omringade av fina stränder och många roliga aktiviteter ligger inom köravstånd med er hyrbil. Kör till Nigaloo Reef för att ha chansen att simma med valhajarna, besök vingårdar eller se de härliga koalorna i nationalparken. Trots det avslappnade känslan så sprudlar staden med liv och här finns allt man kan tänka sig.

  Flygplatsinformation

  Perth flygplats (PER)
  Officiellt namn: Perth airport
  Adress: Perth Airport WA 6105, Australien
  Läge: Flygplatsen ligger drygt 9 kilometer från staden.
  Flygbolag på flygplatsen: Från Sverige finns det inga flygbolag som flyger direkt till Perth. Men med minst en extra stopp kan ni flyga hit med bolag som: Emirates, Qatar Airways, Singapore Airlines, SAS och Thai Airways. Här finns över 34 flygbolag som flyger till över 50 olika destinationer. Ni finner även flygbolag som Alliance Airlines, Cobham, Network Aviation, Virgin Australia och Qantas.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Perth flygplats

  Det är enkelt att hämta upp och hyra bil på Perth flygplats. De olika leverantörernas stationer ligger på bottenvåningen i varje terminal. När ni bokar med oss så får ni en voucher där ni kan läsa allt som är nödvändigt för er hyra av bil. Vi rekommenderar att man läser igenom den så ni är väl informerad vad som ingår och vad som inte ingår, samt vad som behövs när man kommer för att hämta upp sin hyrbil. En annan viktigt punkt vi starkt rekommenderar är att man tar sig tiden att kontrollera fordonet man skall hyra. Oavsett om man är trött efter en sådan lång flygresa, så är det väl värt att lägga ner några extra minuter och se över bilen, för att slippa potentiella diskussioner vid återlämningen. Har ni möjlighet, ta även bilder om där skulle finnas skador på bilen som inte är antecknade i hyreskontraktet. Skulle ni ha några frågor är ni alltid välkomna att kontakta våra hyrbils experter som är tillgängliga alla dagar i veckan.

        
  Alamo hyrbil på Perth flygplats Alamo hyrbil på Perth flygplats
  2 George Wiencke Drive,
  WA, Australien 6105

  +61 8 9478 8888
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 06:00 - midnatt
  Enterprise hyrbil på Perth flygplats Enterprise hyrbil på Perth flygplats
  2 George Wiencke Drive,
  WA, Australien 6105

  +61 8 9478 8888
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 06:00 - midnatt
  Europcar hyrbil på Perth flygplats Europcar hyrbil på Perth flygplats
  2 George Wiencke Drive,
  WA, Australien 6105

  +61 8 9478 8888
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 06:00 - 02:00
  Hertz hyrbil på Perth flygplats Hertz hyrbil på Perth flygplats
  2 George Wiencke Drive,
  WA, Australien 6105

  +61 8 9478 8888
  Öppettider:
  Måndag - Fredag: 06:30- 02:30
  Lördag- Söndag: 07:00- 02:30
  Thrifty hyrbil på Perth flygplats Thrifty hyrbil på Perth flygplats
  2 George Wiencke Drive,
  WA, Australien 6105

  +61 8 9478 8888
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 06:00 - 01:00

  Terminaler

  Perth flygplats består av fyra terminaler. Terminal 1 hushåller både internationella och inhemska flyg, medans terminalerna 2, 3 och 4 är endast för inhemska. Varav terminal 4 drivs oberoende endast av flygbolaget Qantas och alla andra flygbolag samarbetar på terminal 1 till 3. Var extra uppmärksam på vilken terminal ert utgående flyg avgår från så ni lämnar er hyrbil på Perth flygplats på vid rätt terminal, så ni slipper den extra stressen. Avståndet mellan den internationella terminalen och de inhemska är 12 kilometer. Skulle ni behöva ta er till en av de andra terminalerna så finns där taxi som kör mellan samt gratis skyttelbussar.

  Flygplatsfaciliteter

  Perth flygplats har ett hyfsat stort utbud av faciliteter. Utspritt över alla terminaler hittar ni växelkontor och uttagsautomater. Känner ni för att ta en bit att äta eller dricka något, så finns det restauranger, barer och caféer både innan säkerhets kontrollen och efter på alla tre terminaler. I mat väg hittar ni restauranger som serverar allt från inhemskt typiskt mat från trakten till autentisk mexikansk mat. Och som många andra flygplatser så finns här en uppsjö av shopping möjligheter, som köpa hem lokala specialiteter, kläder, böcker och annat man kan tänkas behöva. Taxfree shoppen hittar ni i den internationella delen av terminal 1. Utöver terminal 1 till 3 kan ni njuta av gratis Wi-Fi. Ni finner även tillgång till duschar och en lekplats för barn.

  Hur man kan ta sig till och från Perth flygplats

  Om ni har valt att hyra bil på Perth flygplats kan det vara bra att veta hur man kommer tillbaka till flygplatsen. Om ni skall ta er tillbaka till den internationella delen. Från Perth kör österut längs med Great Eastern Highway, sväg sedan höger mot Tonkin Highway och fortsätt i riktningen sydost, och avsluta genom att svänga vänster mot Horrie-Miller Drive som tar er fram till den internationella terminalen. För att ta er mot den inhemska delen från Perth, kör österut längs med Great Eastern Highway och sväng höger mot Brearley Avenue som tar er till terminalen.

  Från terminal 1 finns där en skyttel service som tar er till centrala delen av Perth, med en körtid på mellan 45 till 60 minuter. Skyttelbussen möter varje ankommande flyg inom 30 till 45 minuter, och kommer med en kostnad på 15 AUD. Från de inhemska terminalerna så går där en reguljär buss nummer 37 som kör mellan dessa terminaler och Perth centrum. Busslinjen 380 opererar mellan terminal 1 och 2 och Perth centrum. Utanför ankomsthallen, hittar ni även taxi om så önskas, och det krävs oftast att man betalar för resan i förväg. En resa från den internationella delen till Perth centrum kostar runt 40 AUD.

  Parkeringstips

  Där finns stora parkerings områden vid de inhemska och internationella terminalerna, precis framför självaste terminalbyggnaderna. Kort och långtidsparkering möjligheter finns här, och kommer med olika priser beroende på hur länge ni väljer att parkera. På korttidsparkering så är de första 10 minuterna gratis, medan på långtidsparkering så är den första timmen gratis. Från långtidsparkeringen så avgår det gratis bussar som tar er till ingången till terminalen. Om ni skall till någon av de inhemska terminalerna så finns där ett tredje parkerings alternativ, en övervakad och parkering under tak - Fast track - som erbjuder den enklaste och snabbaste parkeringen.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Perth