Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I JERUSALEM

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Jerusalem - boka och spara

  Med en hyrbil i Jerusalem kan du förutom att upptäcka staden även se andra delar av Israel. Jerusalem ses för de flesta som en religiös stad. Viktig för både för judar, kristna och muslimer. Här finns fantastisk historia och kultur. På under en timme tar du dig till Döda havet. Döda havet som bland annat är känt för sin lera. Här finns spa-behandlingar att få och solen skiner nästan jämt.

  Jerusalem med biluthyrning

  Det är enkelt att ta sig fram i eller Israel med hyrbil, det går motorvägar genom hela landet. I Jerusalem kan trafiken vara tät lite när som helst under dygnet. Viktigt att tänka på är att flera gator i staden är enkelriktade. På vissa gator är endast bussar tillåtna att köra. Det är inte tillåtet att ta sig till någon av grannländerna Jordanien eller Egypten med hyrbil . Oftast räcker det med ett europeiskt körkort för att få köra i Israel. Fråga alltid oss vid bokning vad som gäller när du hyr bil i Jerusalem.

  Hyr bil billigt i Jerusalem

  Auto Europe erbjuder hyrbilar både i Jerusalem och Tel Aviv. Du hämtar hyrbil enkelt direkt på någon av städernas flygplatser. Auto Europe har över 50 års erfarenhet av biluthyrning och vi svarar gärna på dina frågor kring biluthyrning. Vi samarbetar med välkända biluthyrare över hela världen. När du bokar hyrbil genom oss kan du plocka upp din bil hos Alamo, Europcar, Budget eller Avis för att nämna några.