Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BRISBANE FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Brisbane flygplats - Bästa pris med Auto Europe

  Genom att hyra bil från Brisbane flygplats har ni ett perfekt sätt att utforska varje del av Brisbane. Stränderna som omringar staden är kända för deras önskvärdhet, varför inte boka en cabriolet och kör med taket nerfällt och njut av den spektakulära tropiska kustlinjen mellan Gold Coast och Sunshine Coast. För att få en liten smak av regnskog är det till Cairns ni behöver bege er, vilket också är startpunkten om ni önskar att besöka Stora Barriärrevet. Boka nu med Auto Europe för att spara så mycket som möjligt på din bilhyra. Vi kan tack vare våra långa och utmärkta förhållanden med de bästa leverantörerna ge den största urvalet av bilar till marknadens bästa priser. Om ni är där för en längre period är Brisbane en utmärkt plattform att besöka andra fabulösa orter som Melbourne som är vid den legendariska surfstaden Byron Bay.

  Brisbane är en stad med mycket att erbjuda. Som huvudstad för Queensland, sol staten, är vädret även efter Australienska mått helt fantastiskt. Som huvudstad gör det att staden är spännande, livlig och progressiv, med mängder av attraktioner, bubblande konstscen samt unika butiker. Staden började med att vara platsen där England skickade sina brottslingar, och denna mörka historia gör nu att att staden har en fascinerande och synlig historia. Promenera på de nybyggda gå gatorna som sträcker sig runt om staden och besök påfallande byggnader som Old Windmill och Commissariat Store som är byggda av de intagna.

  Brisbane erbjuder något för alla; Affärs distriktet erbjuder en vacker och elegant djungel av skyskrapor, medans de som efterstävar kultur kan hitta det i South Bank. För de som önskar vara i framkanten och se hur staden utvecklas kan besöka Fortitude Valley som erbjuder den perfekta platsen att skåda utvecklingen av Brisbane. Här hittas visionära restauranger, barer och affärer.

  Flygplats information

  Om ni flyger från Stockholm räkna med en restid på över 23 timmar med minst en mellan landning. Brisbane flygplats är den primära internationella flygplatsen som har hand om resenärer för den södra delen av Queensland. De tar emot runt 23 miljoner passagerare årligen och från här kan man flyga till över 50 inhemska destinationer samt 30 internationella.

  Brisbane flygplats (BNE)
  Adress: 11 The Circuit, Brisbane Airport QLD 4008, Australia
  Plats: Flygplatsen är runt 15 kilometer öster om centrala Brisbane.
  Flygbolag som flyger hit: Air Canada, Air Niugini, Aircalin, Etihad Airways, Korean Air, Air Pacific, Eva Air, Malaysia Airlines, Air New Zealand, Emirates, Finncomm, Malindo Airways, Jetstar

  Terminaler

  På flygplatsen hittar ni två passagerare terminaler, en för internationella flyg och en för inhemska. Dessa terminaler är sammankopplade med en gratis skyttelbuss som tar runt 10 minuter och kör regelbundet. Den internationella terminalen (T1) var färdigbyggd först 1995; i början av 2014 påbörjades ett stort renoverings arbete med målet att kunna ta emot 1000 flyg per dag. Ankomst hallen ligger på andra våningen medans check-in kan hittas på nivå 4. Den inhemska terminalen (T2) har endast två våningar, där check-in ligger på första.

  Upphämtning och avlämning av hyrbilen

  Att ordna hyrbil i Brisbane flygplats är enkelt med Auto Europe , eftersom vi jobbar längs med alla de stora leverantörerna som Hertz, Enterprise, Alamo och Europcar. Alla dessa leverantörer kan man hitta på den internationella terminalen , på nivå 2. Och vid den inhemska terminalen är de placerade efter bagage upphämtningen på första våningen. Var noga med att ni har med er alla nödvändiga dokument, så som pass, körkort, kreditkort i huvudförarens namn.För att undvika onödiga konflikter när ni lämnar tillbaka bilen, tar er tiden att inspektera bilen för eventuella skador som inte är noterade i hyres kontraktet.

  Uthyrare Öppettider
  Europcar Måndag - Söndag 05:00 - midnatt
  Eastcost Måndag - Söndag 07:00 - 21:15
  Ace Måndag - Söndag 08:00 - 16:30
  Enterprise Måndag - Söndag 05:00 - 23:00
  Hertz Måndag - Söndag 05:00 - midnatt
  Thrifty Måndag - Söndag 05:00 - midnatt
  Alamo Måndag - Söndag 05:00 - 23:00

  Flygplats Faciliteter

  På flygplatsen erbjuds det en stor variation av butiker och restauranger. Fast där är omfattande informations platser i båda terminalerna, så är där över 120 medhjälpare placerade runt om på flygplatsen som mer än gärna hjälper till att svara på de frågor som kan uppstå. Över hela den internationella terminalen samt den centrala delen av den inhemska terminalen kan ni njuta av gratis WiFi. Alternativt kan ni koppla av med en lyxig massage som ni kan njuta av från en kvart till en timme och är tillgänglig för alla. Är ni i behov att ladda eran mobil telefon eller annan teknisk utrustning, så finns där laddnings stationer runt om på flygplatsen. Vissa laddnings stationer fungerar även som en motionscykel där ni kan få motion medans ni laddar er telefon.

  Hur man kommer till flygplatsen

  Med bil

  Med din hyrbil från Brisbane flygplats är endast 20 minuters körtid från centrala Brisbane till flygplatsen via Airport Link tunneln. Detta är en betalväg som oftast är väldigt lätt trafikerad. Alternativt kan man via State Route 26 komma till Airport Drive som tar en till flygplatsen. Väljer ni att köra denna väg, planera er körtid noga eftersom den kan vara tungt trafikerad.

  Med buss och taxi

  Brisbane flygplats erbjuder en dörr till dörr service med deras Con-X-ion buss som tar er runt om i Brisbane samt Gold Coast och Sunshine Coast. Denna buss kan man boka biljett antingen online eller via biljett luckan vid varje terminal. Uppsamlings punkten för denna buss är vid Informations disken. Med vanlig kollektiv trafik finns där buss 590 som utgår från Skygate, nära båda terminalerna , till centrala Brisbane. För de som reser lätt, finns där även cykel vägar och gågator som leder till staden.

  Taxi kan man hitta utanför terminalerna och de kör dygnet runt. Räkna med ett pris runt 40 till 45 AUF plus vägskatt på 4 AUD för en enkel resa till Brisbane centrum.

  Parkerings tips

  Precis bakom terminalerna hittar ni ParkShort, som är idealisk om ni behöver en plats att parkera för att hämta upp eller släppa av någon. Här kan ni parkera upp till 4 timmar, och tar 5 minuters promenerande för att ta sig till terminalen. Är ni ute efter en bevakad långtidsparkering så finns ParkLong som är kopplade direkt till terminalerna, här har dygnet runt bevakning. Sedan har ni Airpark som erbjuder många alternativ för parkering till prisvärda priser. En gratis skyttelbuss avgår varje 15 till 25 minuter från området till båda terminalerna. Räkna med en restid på ungefär fem minuter. Har ni möjlighet , så finns det både tid och pengar att spara om man boka sin parkering i förväg online.

  Nyttiga länkar

  Brisbane flygplats