Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BELFAST FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Belfast flygplats med Auto Europe

  Auto Europe gör det löjligt enkelt att ordna en hyrbil på Belfast flygplats. Som företag har Auto Europe växt enormt sedan dess början för över 60 år sedan. Numera är Auto Europe en marknadsledande hyrbils förmedlare, som har gjort det enkelt att hitta hyrbilar världen över till ett makalöst pris som ingen annan kan slå. Om vill ha en hyrbil till oslagbara priser och tillgång till unika förmåner som gratis avbeställning 48 timmar eller mer innan bokad upphämtning samt tillgång till prisbelönad kundhjälp alla dagar i veckan, är Auto Europe det självklara valet.

  Belfast är en äventyrlig och kosmopolitisk stad och är välkänd för sina kulturella attraktioner. Staden är full av spännande museer och gallerier och här finner ni också många restauranger som håller hög standard samt ett nattliv i världsklass. Staden som har gått igenom mängder av ombyggnader och har omvandlat Belfast till en turist plats som är bland de topp främsta resmålen i Storbritannien.

  Flygplatsinformation

  Belfast flygplats är den mest trafikerade flygplatsen på Nordirland. Detta är den största och viktigaste ingångs portalen för att kunna njuta av Nordirland och själva flygplatsen ligger i ett område med stor naturskönhet med en stor sjö alldeles i närheten, och ligger inte mer än tre mil från landets huvudstad, Belfast, som har växt till sig och är bland de topp tio destinationer bland de brittiska städerna.

  Belfast flygplats (BFS)
  Officiellt namn: Belfast international airport
  Adress: Airport Road, Belfast , Antrim County,BT29 4AB, NordIrland, Storbritannien
  Läge: Flygplatsen ligger beläget 32 kilometer nordväst om Belfast City.
  Flygbolag på flygplatsen: De bolag som betjänar flygplatsen är följande flygbolag: easyJet, Jet2, Ryanair, Wizz, Virgin Atlantic, Thomas Cook Airlines, TUIFly och Norwegian.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Belfast flygplats?

  Med Auto Europe får ni all nödvändig information som ni behöver när ni skall hyra bil på Belfast flygplats. I vouchern som ni får från Auto Europa innehåller allt som ingår i er hyra och vad som inte ingår, samt nyttiga tips. Visa upp denna voucher med huvudförarens körkort och kreditkort vid upphämtnings tillfället. Tag er tiden att noga gå igenom hyrbilen ni blir tilldelade av leverantören, för att kontrollera att alla eventuella skador är antecknade på hyreskontraktet som ni kommer att skriva med den leverantör som ni har valt. De flesta större leverantörerna har sitt kontor vid ankomst eller avgångshallen i flygplatsen. Tabellen här nedan visar adress och kontakt information av några av de större leverantörerna vi samarbetar med på Belfast flygplats.

  Alamo hyrbil på Belfast flygplats Alamo hyrbil på Belfast flygplats
  Airport Rd,
  Belfast, Storbritannien BT29 4AB

  +44 2894 451 940
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:30-23:00
  Europcar hyrbil på Belfast flygplats Europcar hyrbil på Belfast flygplats
  Airport Rd,
  Belfast, Storbritannien BT29 4AB

  +44 871 384 3426
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 07:00-23:00
  Lördag: 07:00-22:00
  Söndag: 07:00-23:00
  Firefly hyrbil på Belfast flygplats Firefly hyrbil på Belfast flygplats
  Airport Rd,
  Belfast, Storbritannien BT29 4AB

  +44 2894 422 533
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 07:00-23:00
  Lördag: 07:00-20:00
  Söndag: 07:30-23:00
  Hertz hyrbil på Belfast flygplats Hertz hyrbil på Belfast flygplats
  Airport Rd,
  Belfast, Storbritannien BT29 4AB

  +44 2894 422 533
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 07:00-23:00
  Lördag: 07:00-20:00
  Söndag: 07:30-23:00

  Terminaler

  Med över fem miljoner passagerare årligen gör det Belfast flygplats till den mest trafikerade flygplatsen på hela Nordirland och många olika flygbolag flyger hit. Själva flygplatsen består av en terminal byggnad, vilket gör det enklare att ta sig runt och hitta den leverantör ni valt för er hyrbil på Belfast flygplats. Byggnaden består av två våningar, där ni hittar ankomsthallen på första våningen och avgångshallen på andra. Tack vare många ombyggnader så erbjuds det ett brett utbud av bekvämligheter på avgångs området, så att er väntan på ert flyg är betydligt bekvämare.

  Flygplatsfaciliteter

  Huvudportalen för att ta sig in till Belfast är fylld av förnämliga faciliteter som ni kan njuta av. Ni hittar två växelkontor, flera uttagsautomater, aktivitets områden för barn, ombytes rum och ett brett utbud av matmöjligheter och butiker för sista minuten shopping. För de första två timmarna på flygplatsen, kan ni njuta av gratis Wifi, efter det behöver man betala en liten avgift för att kunna fortsätta använda det.

  Hur man kan ta sig till och från Belfast flygplats?

  Det enklaste och smidigaste sättet att ta sig från och till flygplatsen är att genom Auto Europe hyra bil på Belfast flygplats. Med en bil från flygplatsen tar ni er snabbt till centrala Belfast på drygt en halvtimme genom att köra nordväst med flera olika valmöjligheter. Ni kan antingen välja att köra via motorvägen M2 men också via Ballyhill road om det visar sig vara mycket trafik på motorvägen.

  Buss
  Var tionde minut så avgår Airport Express från framsidan av terminal byggnaden, och på runt en halvtimme så tar den er till Belfast stad mot en kostnad på runt 8 GBP. Där avgår även lokalbussar som 109A som tar er till platser som Lisburn och Londonderry. Här avgår även långdistansbuss som kör er ända till Derry på runt 90 minuter.

  Parkeringstips

  Flygplatsen har gott om parkerings möjligheter, med över 8 000 parkeringsplatser som är uppdelat över tre olika parkeringsområden. De två platserna som ligger inom gångavstånd till terminalen är huvudparkeringen och den för korttids parkering. Den tredje är för de som önskar parkera en längre stund och den är sammankopplad till terminalen via en gratis skyttelbuss, som tar er till terminal byggnaden på runt två minuter. På korttids parkeringen betalar man från den första kvarten medans vid huvudparkeringen betalar man för första timmen. Priserna för långtids parkeringen börjar från fyra dagar, vilket gör det till den bästa alternativet för de som skall resa iväg en längre stund.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Belfast