Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I ÖSTERRIKE

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Österrike

  Välkommen till Österrike - ett färgsprakande fotoalbum med höga alper och gröna dalar, akitektoniska pärlor och en huvudstad som bär anrika aristokratiska spår av distikt stil. I Österrike kan du välja bland våra många lyxbilar - en representabel Porsche, kraftfull Range Rover eller en smidig Mercedes eller någon annan av våra många övriga prestigebilar. Oavsett årstid kan du njuta av Österrikes vackra natur. Här finns fullt av skidorter, världens största isgrottor och hänförande alpsjöar. Det är inte svårt att förstå varifrån de klassiska kompositörerna hämtade sin inspiration. Med en lyxbil är det extra bekvämt att köra till eleganta slott, frodiga trädgårdar och andra destinationer på landsbygden. Stanna och njut av ett klassiskt cafébesök i Wien med gott kaffe och en bit Sachertårta. Mozarts födelsestad Salzburg är en annan pärla. Här kan du ta bergbanan upp till fortet eller gå till fots upp. Glöm inte att testa en Mozartkula innan du åker!

  Meet & greet-service

  En av fördelarna med att hyra en lyxbil via Auto Europe är vår Meet and Greet-service. En representant möter upp dig på flygplatsen, tågstationen eller i hamnen och tar dig direkt till din väntande hyrbil. Undvik onödigt köande som bara försinkar dig.

  Leverering

  Bilhyran kan bli en riktigt smidig upplevelse med vår levereringsservice - speciellt framtagen efter våra kunders individuella önskemål. Välj önskad lyxbil från vår bilflotta och ta det lugnt. Var du än må vara i Österrike så kommer din bil att levereras till dig.

  Garanterat märke och bilmodell

  Att hyra en lyxbil i Österrike från Auto Europe innebär förstklassig service och förstås att du garanterat får efterfrågad bilmodell och märke. Vi levererar det du beställer.

  Vår personal guidar dig i valet av bilmodell och önskad service. Vi informerar dig om alla delar av din hyra - från villkor, lokala avgifter för extra service såsom leverering, kreditkortsregler för upphämtningen och mycket mer. Meddela oss dina resplaner och den önskade lyxbilen du vill hyra så sätter vi samman ett anpassat erbjudande till dig som motsvarar dina förväntningar.

  Trafikregler

  Österrike har högertrafik och alla i bilen måste använda säkerhetsbälte. Du får inte använda din mobiltelefon under körning om du inte har ett hands-free. I de flesta större städer i Österrike finns bensinstationer som håller öppet dygnet runt. I de mindre städerna håller de flesta stationer öppet mellan 8:00 - 20:00. De österrikiska motorvägarna är tullbelagda. Alla bilar måste därför vara utrustade med en motorvägsvignette som finns att köpa på de flesta bensinstationer och i de flesta affärer. Parkeringsskivor finns att hämta på banker, i affärer samt i automater på parkeringsområdet.

  Tid, valuta och elektricitet

  Österrike har centraleuropeisk tid och det är ingen tidsskillnad, jämfört med Sverige. Den accepterade valutan är Euro vid kontant betalning. Pengar kan växlas på banker och växelkontor. Volttalet är detsamma som i Sverige och du behöver normalt sett ingen adapter till stickkontakterna.

  Städer i Österrike

  Kitzbühel