Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I KITZBÜHEL

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Kitzbühel

  Kitzbühel är främst förknippat med vintersport och är en av Österrikes mest kända skidorter. Redan 1893 anlades den första nedfarten och sedan dess har skidturismen formligen exploderat i denna lilla alport. 150 liftar tar dig till de olika systemen av nedfarter. Efter en dag i backarna kan det vara skönt att slappna av på en restaurang och njuta av lite genuin tyrolsk "gemütlichkeit". Kanske vill du resa förstklassiskt även på fyra hjul under din vistelse här. Auto Europe erbjuder hyra av lyxbil i Kitzbühel. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare utan också service såsom leverering där du mot en extra kostnad kan få bilen levererad till ditt boende, flygplats eller annan plats.

  Kör drömbilen i Kitzbühel

  När det kommer till lyxbilar i Kitzbühel kan du välja att få din bil levererad till ditt hotell eller annan vald plats. Du har chansen att köra en riktig drömbil med de köregenskaper och den elegans du alltid önskat. Vad sägs om en Porsche eller kanske en lyxig BMW? Om ni är ett större sällskap som vill resa bekvämt i Kitzbühel kan ni boka Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på Kitzbühels flygplats eller på önskat hotell eller annan plats. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet.

  Trafik och parkering

  Kitzbühel är en liten turistort där du sällan upplever det som krångligt att köra. Dock kan det vara svårt att få tag i en ledig parkering under de mest hektiska vintermånaderna eller vid skollov. Hör med ditt hotell om parkering ingår. Det finns också ett par parkeringshus i staden som du kan utnyttja. Sedan finns det både avgiftsfria och avgiftsbelagd parkering i och runt stadskärnan.

  Om du vill se mer av Österrike under din vistelse kan du välja att köra din lyxbil till Salzburg, ca. 8 mil österut på väg B128. Om du istället vill köra västerut hittar du Innsbruck på ungefär samma avstånd längs med väg B170.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din sportbil i Kitzbühel och återlämna i Salzburg eller kanske i München, Tyskland t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem. Det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.