Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I KATALONIEN

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Katalonien

  Regionen Katalonien sträcker sig norr, syd och väster om Barcelona och är mycket olikartat, och rikt på upplevelser. Tarragona är den historiska och intressanta mycket spanska staden, Costa Brava som ligger mer i norr kan erbjuda den vildaste naturen samt vackra stränder. Samtidigt kan regionen bjuda på Pyrénerna i norr! Hyr en lyxbil i Spanien och res med stil! Auto Europe gör det möjligt för dig som vill något lite extra i din semester och vill exempelvis hyra en VW Eos cab eller en annan lyxig cabriolet!

  Kör en lyxig hyrbil i Katalonien, Spanien

  Om du ska ta en semester i Katalonien och vill gotta dig eller bara njuta, kan du hyra en lyxbil och göra din resa något du sent glömmer. Du kan besöka Katalonien året runt. På vintern kan man besöka skidpisterna i Pyrenéerna eller Barcelona och andra städers sevärdheter, på sommaren kan man såklart njuta av alla fina stränder vid Costa Brava. Det finns också många fina vansdringsleder i landskapet norrut. Ta med en god vän eller partner och överraska med en lyxig bil som ger din resa en extra glimt! Vi lovar att du kommer garanterat att bli nöjd! Boka din drömbil i Katalonien med Auto Europe!

  Enkelt att boka lyxbilar i Katalonien

  Många bilälskare har en dröm om att någon gång få köra eller äga en superbil, och därför erbjuder Auto Europe bilhyrning av världsklass, världen över. En hyrbil är det ultimata resesällskapet i Spanien då den kommer till sin rätt på små brokliga vägar genom de charmiga gamla fiskebyarna som förvandlats till vackra turistorter. Boka din lyxbil i Katalonien på Auto Europes hemsida eller genom att ringa +46 10 888 66 52. Har du frågor eller funderingar gällande biluthyrning i Spanien? Kontakta oss, vi har öppet 7 dagar i veckan för dig!