Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED ROAD BEAR RV OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Road Bear RV - Fina möjligheter

  Hyra husbil med Road Bear RVAuto Europe är en förmedlare som erbjuder er möjligheten att välja från ett stort utbud av husbilar i olika populära destinationer världen runt. Med hjälp av Auto Europe är det möjligt för att hyra husbil med Road Bear RV och andra etablerade leverantörer som erbjuder er kvalitativa husbilar i många olika kategorier så att det är säkert att ni hittar just den ni behöver för att göra er semester till ett oförglömligt minne.

  Road Bear RV är en leverantör som erbjuder husbilar i USA som är det ultimata landet för road tripp. Med en husbil i USA, kan ni köra runt i den härliga och varierande naturen, uppleva charmiga storstäder och mindre pikanta orter och ta del av unika extraordinära sevärdheter. Med Road Bear RV kan ni känna er säkra, de har varit i branschen sedan 1980 och prioriterar alltid kund tillfredsställelse över allt annat. En av fördelarna med att välja Road Bear RV som er leverantör är att ni alltid får kvalitativa husbilar, och de jobbar hårt för att alltid kunna leverera de senaste modellerna, så att ni som kund får ut det mesta av er resa. Med Auto Europe och Road Bear RV har ni de perfekta verktygen för att göra er vistelse i USA till er livsresa!

  Försäkring

  När ni väljer att hyra husbil med Road Bear RV så är det inkluderat i alla hyror en Premium VIP täckning( som inkluderar en omfattande kollisionstäckning för det hyra fordonet med en självrisk på US$1,000 per olycka) och en trafikförsäkring ( ett ansvars skydd som täcker upp till US$1,000,000 mot tredje parts krav). Depositionen som kommer att blockeras på huvudförarens kreditkort är på runt US$1,000. Tänk på att betal/debit kort är inte accepterad.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Vid bokningen kan ni lägga till en rad olika extra bekvämligheter som Road Bear RV erbjuder som extra tillbehör. Som standard ingår det en begränsad körsträcka och kommer utan köks- och personlig utrustning, men genom att välja “Paket med allt” så får ni en obegränsad körsträcka och fullt utrustat kök och personlig utrustning. Priser och mer detaljer kan ni se under boknings tillfället. Det är även fullt möjligt att lägga till bekvämligheter som GPS, camping bord med medföljande stolar för att få ut mer av er husbils semester. Det är rekommenderat om ni önskar extra tillbehör att ni för det under bokningen, för att kunna säkerställa tillgängligheten i förväg.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Road Bear RV

  Minimum åldern för att kunna hyra en husbil med Road Bear RV är 21 år förutom för de som har ett amerikanskt körkort, då är minimum åldern 25. Förutom ett körkort som är utfärdat från ert hemland och pass, behöver huvudföraren också kunna uppvisa ett godkänt kreditkort. Märk noga att betalkort accepteras inte av leverantören. Viktigt att ha koll på är att där finns vissa restriktioner. Det är inte tillåtet att köra husbilen till Mexiko, heller inte tillåtet mellan 15:e juni till 15:e september att resa till Death Valley. Om ni önskar att resa till Alaska, Yukon eller de nordvästra territorierna behöver ni informera om detta vid boknings tillfället. Detta för att leverantören behöver veta det i förväg för att kunna förbereda fordonet. Fast situationen kan variera mellan de olika upphämtnings platserna och de lokala väderförhållanden så förbereds husbilarna mellan den 1.a november till 1:a mars för vintersäsongen. Under denna säsong är det strängt förbjudet att använda sig av vatten och avfalls systemet när temperaturen kryper under nollan.

  Road Bear RV’s flotta

  Road Bear RV har en husbilsflotta som består av 5 olika fordonstyper och de kommer alla med:

  • Kök med vask, spis och kyl/frys
  • Badrum med toalett, dusch och handfat
  • Obegränsat antal förare
  • Gratis skyttel service från de flesta flygplats hotell och internationella flygplatser

  Klass C 21-23 FT

  Road Bear RV flotta - Klass C 21-23 FT
  Sovplatser: Upp till 4 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 - 7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  En kompakt och lättkörd husbil som är ett bra val för en familj bestående av 2 vuxna och 2 barn. Klicka här för en virtuell rundtur.

  Klass C 22-24 FT

  Road Bear RV flotta - Klass C 22-24 FT
  Sovplatser: Upp till 5 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 - 7.3 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Utmärkt för grupper eller familj på 5 som behöver det perfekta fordonet för sitt äventyr. Klicka här för en virtuell rundtur.

  Klass C 25-27 FT

  Road Bear RV flotta - Klass C 25-27 FT
  Sovplatser: Upp till 5 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 - 8.2 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Utrustad med två dubbelsängar och en bäddsoffa ryms det enkelt 5 personer i husbilen. Klicka här för en virtuell rundtur.

  Klass C 28-30 FT

  Road Bear RV flotta - Klass C 28-30 FT
  Sovplatser: Upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.1 - 9.7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  För en stor familj som letar efter en mysig och bekväm husbil för 6 personer är detta det ultimata valet. Klicka här för en virtuell rundtur.

  Klass A 30-32 FT

  Road Bear RV flotta - Klass A 30-32 FT
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Klass A
  Längd: 10.3 - 10.6 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Detta fordon kommer med sina 2 dubbelsängar och 2 enkelsängar och dess generösa utrymme erbjuda på en lyxig och avkopplande resa. Klicka här för en virtuell rundtur.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Road Bear RV?

  Road Bear RV har sju upphämtnings platser utspritt över hela USA, i städer som Los Angeles, San Francisco, New York och Orlando. Med er husbils hyra med Road Bear RV är det inkluderat en gratis transfer från de flesta internationella flygplatser och även de flesta flygplats hotellen. Skulle ni på andra sidan anlända med flyg från Sydamerika eller med ett interkontinentalt flyg så går det inte att hämta upp husbilen samma dag som ni anländer. Dessutom behöver ni ringa till Road Bear RV tre arbetsdagar innan upphämtning för att kunna arrangera transfern. Skyttel servicen avgår som standard efter 12:30 på måndag till fredag, medans på lördagar så avgår skytteln endast på morgonen, eftersom leverantören stänger klockan 13:00.

  Populära upphämningsplatser med Road Bear RV

  DENVER
  Road Bear RV
  7685 Dahlia Street
  Commerce City (Denver) CO 80022
  LAS VEGAS
  Road Bear RV
  4730 Boulder Highway
  Las Vegas NV 89121
  LOS ANGELES
  Road Bear RV
  28404 Roadside Drive
  Agoura Hills (Los Angeles) CA 91301
  NEW YORK
  Road Bear RV
  42 State Route 36 E
  Middletown (New York) NJ 07748
  ORLANDO
  Road Bear RV
  3800 W Colonial Dr, Suite B
  Orlando FL 32808
  SAN FRANCISCO
  El Monte RV
  6301 Scarlett Court
  Dublin (San Francisco) CA 94568
  >

  För er nästa resa i USA välj Road Bear RV! Med Auto Europe kan ni använda den ultra snabba och moderna sökmotorn för att boka er husbil, eller så kan ni ta kontakt med våra välutbildade husbilsexperter på +49 89 4120 7298 eller via e-post. De kommer att kunna ge er hjälp och värdefulla råd och gå igenom alla villkor samt svara på era frågor.