Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED ICERENTAL 4X4
  OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med icerental 4x4 - Makalösa erbjudanden

  Hyra husbil med icerental 4x4För de som letar efter den ultimata upplevelsen på Island gör rätt i att använda Auto Europe som ger er möjligheten att hyra husbil med Icerental 4x4. Med det breda utbudet av campervans som alla är fyrhjulsdrivna, kan alla äventyrare och naturälskare hitta ett fordon som tar er ut till den oslagbara orörda naturen på Island. Med Icerental 4x4 får ni tillgång till ekonomiska starka fordon som det är tillåtet att ta ut på de flesta av de speciella fjällvägarna som finns på Island, vilket många andra inte tillåter. Så önskar ni få ut det mesta av er resa och inte bara följa runt den ensidiga motorvägen runt ön, kan ni välja Icerental 4x4 och bege ut i den bergiga terrängen och uppleva en natur utan dess like.

  De startade upp 2013 och och erbjuder deras kunder kvalitativa fyrhjulsdrivna campervans med dygnet runt vägassistans. Företaget är mycket stolta över dess kundservice som erbjuds från början till slutet av er hyra. De befinner sig på flygplatsen i Keflavik där de dygnet runt är tillgängliga. Det är även möjligt med Icerental 4x4 att hämta upp och återlämna husbilen i Reykjavik, mot en extra avgift som betalas lokalt.

  Det är simpelheten med en campervan som gör Icerental 4x4 till ett mycket populärt val för de som önskar verkligen se den makalösa naturen på Island. Med dessa campervans som erbjuds kan ni följa de flesta fjällvägarna, som är märkta med F och se det många andra inte har möjligheten att se. Taktältet som man slår upp på taket på fordonet har ett bekvämt utrymme med sängstorlek på 125x210 centimeter. Personalen på icerental 4x4 kommer att gå igenom all nödvändig information, så ni enkelt själv kan sätta upp taktältet, samt värdefulla tips inför er livsresa på Island.

  Försäkring

  Alla hyror inkluderar kollision skadeskydd (CDW) och en tredjeparts försäkring, trafikförsäkring. Icerental 4x4 erbjuder en mängd olika försäkringsalternativ som ni kan välja mellan för att göra er resa så stressfri som möjligt. Det är möjligt när ni bokar med Auto Europe att välja till de alternativ som ni önskar, eller så kan göra det på plats med leverantören.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Med husbilen får ni alltid till en madrass, lakan, sovsäckar och kuddar för två personer som standard. Det är möjligt att lägga till extra utrustning mot en avgift. De extra bekvämligheter ni kan lägga till med Icerental 4x4 är köksbox, hopfällbart campingbord med stolar, barnstol, GPS och en hel del mer. Det går att välja till dessa bekvämligheter vid bokningen eller på plats. Det är rekommenderat att ni gör det under boknings processen för att säkerställa deras tillgänglighet.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med icerental 4x4

  När ni skall hyra husbil med Icerental 4x4 kan ni förvänta er att en representant från företaget kommer och möter upp er på flygplatsen med en skylt med företagets logo på. Från Keflavik flygplats möter de er vid ankomsthallen och tar er till leverantörens upphämtningsplats med deras gratis skyttelbuss, vilket tar runt sju minuter. Samma gäller för återlämnandet i Keflavik, efter de har kontrollerat husbilen och allt pappersarbete är avklarat, kommer de att organisera retur transfer till flygplatsen för er. För upphämtning och avlämning i Reykjavik, kan de träffa er på en plats som ni anger vart ni även kommer att hämta upp och återlämna fordonet. Var uppmärksamma att det kan ta lite tid under upphämtningen, eftersom det kan ta en liten stund att gå igenom hela processen hur ni sätter upp taktältet. Skulle ni ha några funderingar, så är det glada att svara på alla era frågor.

  icerental 4x4’s flotta

  Icerental 4x4’s fordon flotta består främst av nya campervans som kommer med taktält, där det finns gott om sovplats för två personer. Inkluderat i alla hyror med Icerental 4x4 är:

  • Skatter och avgifter
  • CDW och TPL
  • Telefon support dygnet runt för akutfall
  • Obegränsat antal kilometer
  • Dygnet runt upphämtning, avlämning på flygplatsen
  • Madrass, lakan, sovsäckar och kuddar för 2 personer
  • Tillåtet att köra på F-vägar (förutom F249)

  Suzuki Jimny

  icerental 4x4 flotta - Suzuki Jimny
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 3,7 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin
  Ett utmärkt och ekonomiskt val för två personer som önskar utforska de mer bergiga områdena på Island.

  Dacia Duster

  icerental 4x4 flotta - Dacia Duster
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 4,4 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  En robust och pålitlig SUV som gör det enkelt att köra på de tillåtna fjällvägarna.

  Suzuki Vitara

  icerental 4x4 flotta - Suzuki Vitara
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 4,2 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin
  En campervan som är rymlig och bekväm och kommer göra det roligt att ta sig till de många pittoreska städerna på Island.

  Suzuki Grand Vitara

  icerental 4x4 flotta - Suzuki Grand Vitara
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 4,2 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin
  Det mest populära valet, tack vare fordonets kraft och pålitlighet, vilket gör att tuff terräng är en barnlek.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med icerental 4x4?

  När ni hyr en husbil från Auto Europe med Icerental 4x4 är en transfer från och tillbaka mellan Keflavik flygplats och upphämtnings platsen alltid inkluderat. Upphämtnings platsen som ligger under 10 minuters körfärd från flygplatsen har öppet dygnet runt alla dagar i veckan.

  Icerental 4x4
  Bogatröð 2
  Harlington Street
  Reykjanesbaer (Keflavik) 235

  Skapa de bästa förutsättningarna för att verkligen kunna leva ut er äventyrliga sida på Island och boka er husbil med Auto Europe och Icerental 4x4 för att få ut mer av ön. På Auto Europe hemsida kan ni hitta mer information eller så kan ni kontakta Auto Europe med alla era funderingar på muccampers@autoeurope.de. Ni kan även ringa till Auto Europe’s välutbildade husbils experter på +49 89 4120 7298, som kan hjälpa er att hitta rätt husbil för era ändamål och svara på alla era eventuella frågor.