Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  FINLAND

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Finland - Upptäck sjöarnas land

  I Finland hittar man intressant vildmark och natur, vid sidan av trevliga städer. Skippa finlandskryssningen nästa gång och upptäck vårt hänförande grannland på riktigt genom att hyra en husbil från Auto Europe. På det viset komme du närmre landskapet och får en extra speciell reseupplevelse.

  Resa i Finland

  Finland kallas "De tusen sjöarnas land" och det uttrycket stämmer med råge. Här finns ca. 185 000 sjöar och 180 000 öar. Det sjörika landskapet gör naturen mycket intressant och nästintill magisk. Här kan du verkligen slappna av och njuta av tystnaden. Campa vid en vacker sjö eller i en myllrande skog - med en husbil blir livet enkelt och du kan vara flexibel. Vildmarkslivet är mycket populärt i Finland och finnarna lever nära naturen på ett unikt sätt. Det finns gott om campingplatser runtom i landet, speciellt i söder och längs med kusten. Planera en spännande road trip tvärs över landet och hyr en husbil i Finland.

  Om du kör upp till Lappland kan du ta del av midnattssolen. Under sommaren går inte solen ner på över två månader! Det enda mörker du kommer uppleva då är en matt skymning som lägger sig över landskapet. De långa sommardagarna kan du spendera på många olika sätt. Prova på att paddla kajak, spela golf och vandra. Besök pittoreska fiskebyar och prova fiskelyckan själv! Spela golf nära Polcirkeln och bo på campingplatserna Lomakeskus, Ounakoski eller Uruniemi.

  Under vintern är Finland lika vackert som på sommaren med sina frusna sjöar och sitt midvinterlandskap. Campa under vintertid och upplev den findlänska vildmarken, gå på vandring, åk hundspann och koppla av i en riktigt klassisk finsk bastu. För den som vågar väntar bad i isvak mellan bastusittningarna. Om du gillar finska tokigheter måste du läsa vår sammanställning av 9 galna tävlingar i Finland. Vem vet, kanske vill du delta?

  I södra och västra Finland väntar den finska skärgården med sina många öar. Faktum är att den finska skärgården är världens mest örika, så här finns mycket att upptäcka! Här finns ett mångfaldigt djurliv, intressant flora och ett behövande lugn. Besök Bengtskär, där norra europas högsta fyr finns belägen.

  Kom närmre naturen, rasta vid vattnet, tänd en campingbrasa och njut av en semester med mycket återhämtning i Finland!


  Populära destinationer med husbil i Finland

  Hyra husbil Helsingfors
  Helsingfors
  Hyra husbil Rovaniemi
  Rovaniemi

  Uthyrare

  I Finland samarbetar Auto Europe med McRent, när det gäller husbilar. McRent är en väletablerad uthyrare med egen flotta av fordon i många olika saker och plånböcker. De tar bra hand om sina fordon och har som mål att erbjuda dig som kund förstklassiga bilar.

  Tillgängliga husbilar i Finland

  Välj ett fordon som passar just dina behov och ta del av vårt stora utbud i Finland. Det kan vara en Standard-, Familj- eller lyxmodell - allt beror på dina behov och din budget. Sökprocessen är mycket enkel och snabb med vår snabba sökmotor. Påbörja din sökning redan idag. Välj ett fordon från listan och beställ en gratis pdf-fil med den viktigaste informationen, inklusive priser och utrustning. Vi önskar er en trevlig semester i Finland!

  Luxury Small

  Luxury

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.9 - 7.6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Small

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.64 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Urban Plus

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Urban Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Plus Family Luxury

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Luxury

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel