Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED
  EL MONTE RV OCH
  AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med El Monte RV - Bra erbjudanden

  Hyra husbil med El Monte RVAtt resa med en husbil är bland de mest populära sätten att förgylla sin semester med. Auto Europe samarbetar med många leverantörer så att ni har ett brett utbud av olika husbilar att välja mellan i mängder av olika lände. Med en husbil kan ni kombinera friheten att kunna köra och bo vart ni önskar med den kvalitetstid med familj och vänner som endast en husbil kan erbjuda.

  Om ni planerar att korsa Atlanten och utforska fascinerande USA är det med hjälp av Auto Europe möjligt att hyra husbil med El Monte RV som är ett företag som grundades redan 1970 av Ken Schork. El Monte har under dessa år byggt upp sitt företag och tjänster och räknas nu som en av världens största husbils leverantör. De har upphämtnings platser i alla större städer i USA samt de har även utvidgat och finns nu även i Japan. Med en husbil från El Monte RV, kan ni köra runt och upptäcka de varierande landskapen som ni kan hitta i USA, allt från berömda nationalparker till det mäktiga Grand Canyon.

  Försäkring

  Inkluderat i er hyra med El Monte RV är en trafikförsäkring som täcker tredjepart skador på upp till 1 miljon $. Det självrisk belopp som kunden är ansvarig att betala för eventuella skador på husbilen är satt till 1 000 $. Vid upphämtningen kommer ett belopp som motsvarar självrisken att blockeras på huvudförarens kreditkort. Leverantören accepterar inte debit eller betalkort. Den deposition som ni lämnar vid upphämtningen, kommer att återbetalas när ni har lämnat tillbaka husbilen i samma skick som ni fick den.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Om ni väljer att hyra husbil med El Monte RV så kan ni under bokningsprocessen välja till många extra bekvämligheter för att göra er resa med husbilen ännu bättre. Några av de föremål som ni kan lägga till för att förbättra er husbils upplevelse är köks utrustning, GPS, obegränsat antal kilometer och mycket mer, ni kommer ha tillgång till en fullständig lista av extra valtillbehör som ni kan lägga till under bokningen. El Monte RV erbjuder även ett komplett paket, “All-inclusive Package” som inkluderar det viktigaste ni kommer att behöva för er husbil med El Monte RV, som obegränsat antal kilometer, köks och personlig utrustning och förberedelse avgift. Om ni önskar att lägga till extra bekvämligheter, försök då att göra det så tidigt som möjligt så att det går att garantera tillgängligheten i förväg.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med El Monte RV

  På de flesta destinationerna är minimum åldern för att hyra en husbil 21, endast ett fåtal ställen har minimum ålder på 25. Det är även krav att man har ett kreditkort i huvudförarens namn, även obligatoriskt med ett giltigt körkort som är utfärdat från ditt hemland och ett pass. För er resa i USA finns där vissa restriktioner som ni behöver följa. Med El Monte RV är det inte tillåtet under juli och augusti månad att resa genom Death Valley. Under månaderna maj, juni och september är det resenären som blir fullt ansvariga för eventuella mekaniska strul som kan uppstå med en resa genom Death Valley. El Monte RV tillåter att man reser under vinterhalvåret men önskar att man har koll på temperatur förhållandena, eftersom låga temperaturer kan orsaka problem för husbilen. Kunden är ansvarig för alla skador som kan ske om systemet fryser fast. Det är möjligt att ersätta vattnet i husbilen med frostskydd för att förhindra skador. När temperaturen är under nollan, är det strängt förbjudet att använda något av de olika vatten systemen i husbilen som dusch och toalett.

  El Monte RV’s flotta

  Med El Monte RV hittar ni en mängd olika husbilar, från mindre till stora rymliga husbilar. Oavsett husbilstyp kommer de alla med:

  • Kök utrustat med vask, kylskåp och spis
  • Badrum med handfat, toalett och dusch
  • Obegränsat extra förare
  • Gratis skyttelservice mellan hotell och leverantörens kontor

  C22

  El Monte RV flotta - C22
  Sovplatser: Upp till 5 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 6,7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Bekväm liten husbil som är ett utmärkt val för två vuxna med en liten familj.

  C25

  El Monte RV flotta - C25
  Sovplatser: Upp till 5personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.3 - 7.6 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  C25 kommer utrustat med 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng. Bra val för 2 vuxna och 1 barn.

  C28

  El Monte RV flotta - C28
  Sovplatser: Upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.2 - 8.8 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Den kompakta formen gör det till en enkel husbil att köra. Det stora vardagsrummet är utformat för att enkelt rymma 2 vuxna och 2 barn.

  FS31

  El Monte RV flotta - FS31
  Sovplatser: Upp till 8 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.4 - 9.7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Det smarta valet för en större grupp av vänner som reser tillsammans eller en stor familj.

  AF34

  El Monte RV flotta - AF34
  Sovplatser: Upp till 6 personer
  Kategori: Klass A
  Längd: 10.36 - 10.66 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  En gigant till husbil som erbjuder gott om förvaringsutrymme och fina sängplatser.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med El Monte RV?

  Runt hela USA som Las Vegas och andra kända platser är det möjligt att hämta upp er husbil med El Monte RV och det är även möjligt att resa runt i Japan med deras nyligen öppnade kontor. I USA erbjuder El Monte RV en gratis transfer från de flesta hotell som tar er till uthyrningsstationen och även tillbaka till ert hotell när ni återlämnar husbilen. På El Monte RV’s hemsida kan ni se en fullständig lista över vilka hotell som ingår i deras skyttelservice, eller så kan ni fråga Auto Europe’s boknings experter. Det är inte möjligt att bege sig till El Monte RV kontor utan att ha en bokad tid som man behöver boka i förväg genom att ringa till El Monte före klockan 09:00 på första hyresdagen. För alla internationella flyg, går det inte på grund av säkerhetsskäl att hämta upp husbilen samma dag som man anländer.

  Populära upphämtingsplatser med El Monte RV

  DENVER
  El Monte, c/o All Stars RV
  5989 Main Street
  Louviers (Denver) CO 80131
  LOS ANGELES
  El Monte RV
  12818 Firestone Blvd.
  Santa Fe Springs (Los Angeles) CA 90670
  LAS VEGAS
  El Monte RV
  3800 Boulder Highway
  Las Vegas NV 89121
  MIAMI
  El Monte, RV Florida Group LLC
  24875 SW 137 Ave
  Princeton (Miami) FL 33032
  NEW YORK
  8223 92 Street
  3401 B Tremley Point Road
  Linden (New York) NJ 07036
  SAN FRANCISCO
  El Monte RV
  6301 Scarlett Court
  Dublin (San Francisco) CA 94568
  >

  Via Auto Europe hemsidan kan ni enkelt hitta den rätta husbilen för er, eller så kan ni kontakta Auto Europe vältränade husbilsexperter på +49 89 4120 7298 eller via muccampers@autoeurope.de. De kommer att kunna hjälpa er igenom hela boknings processen samt komma med värdefulla råd och svara på era frågor.