Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  DUBLIN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Dublin - hitta en husbil

  Auto Europe har varit en av de främsta hyrbilsförmedlarna sedan 60 år. Vi har många olika saker att erbjuda, som hyrbilar av kvalitet till ett billigt pris, vans och såklart husbilar till bra priser. Vi erbjuder husbilar på många destinationer, från Australien till USA! Att hyra husbil i Dublin kommer att ge dig möjlighet till att upptäcka den gröna ön i din egen takt. Irland har Atlanten i väster, Keltiska havet i söder och Irländska sjön i öster. Dublin är Irlands största stad och huvudstad. Följt av vikingarna och de skandinaviska invasionerna, utvecklades Dublin till en viktig handelsplats på grund av dess placering på kartan. De historiska katedralerna och slotten visar spår av ett turbulent förflutet som stäcker sig från 800-talet. Andra platser som är värda att besöka är på Irland är Galway, Cork och Wexford. Om du drömmer om en semester på denna gröna ö, kan du kontakta vårt husbilsteam på 0049 089 210 940 74, som mer än gärna hjälper dig planera din husbilssemester!

  Campingplatser i och runt Dublin

  Med många olika campingplatser runt om på ön kan man säga att Irland är perfekt för husbilssemester! Vi har listat några av de som finns här nedan.

  Merrion Square Playground Beläget i söder från Dublin. Denna campingplats är helt omdesignad i juni 2014 och har nu utmärkta faciliteter, särskilt för familjer med barn. Här kan ni njuta av er semester tillsammans. Det finns allt från trädklättring till zigzags och lekplatser.
  Morriscastle Strand Caravan Park Denna 20 kilometer långa strand i Morriscastle ligger mitt i östkusten och är en idealisk utgångspunkt för en resa söderut. Dunbrody Famine Ship, John F. Kennedy Aboretum, Hook Lighthouse och Wexford är intressanta sevärdheter i närheten att besöka.
  Camac Valley Tourist Caravan & Camping Park Detta är en prisbelönt 4-stjärnig campingplats nära Clondalkin. Med en direktbussförbindelse till stadens centrum är det möjligt att ta utflykter till Dublin och omgivningarna härifrån.
  Casey's, Waterford Detta familjeägda läger ligger 170 kilometer från Dublin i en vacker grön miljö nära Clonea Beach. Hamnstaden Waterford, som är karakteristisk för vikingarnas arv, är en intressant plats att besöka.
  O'Hallorans Caravan and Camping Park O'Hallorans ligger fantastiskt med en fantastisk utsikt över Galway Bay. Det är nära stranden i Salthills. Varje 30:e minut går en buss till Galways attraktiva centrum. Den berömda Galway Golf Links ligger också i närheten.

  Tillgängliga husbilar i Dublin

  Du kommer bli förvånad över hur många RV-modeller som finns i Dublin. Till exempel Roadie för två personer: två sovplatser och fem platser finns i denna så kallade Pop Top Camper. Barnstolar är monterbara och ett funktionellt kök är integrerat. En liknande version, men med fyra sängar, i form av två dubbelsängar, kommer med modellen Nomad. Båda modellerna har ett kök ombord och du kan montera barnstolar. Grande, en c-klass husbil, rymmer för sex personer; Den är utrustad med två dubbelsängar och två enkelsängar. Om du vill göra din husbilssemester lyxig, kan Bela Mauritius, grupp D, även för sex personer, vara ett bra val! Med en dubbelsäng och fyra enkelsängar och förstklassig utrustning, gör husbilen din semester till en hotellvistelse på fyra hjul.

  Roadie Nomad

  Roadie

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Nomad

  Sovplatser: 2
  Kategori: Pop Top
  Längd: 4.9 - 5.3 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Bela Mauritius Grande

  Mauritius

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Grande

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.47 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Dublin

  När du ska hyra husbil i Dublin kommer du kunna upptäcka många spännande platser. Klimatet är maritimt med kalla vintrar och friska somrar. Maxtemperatur under vintern är 7°C och under sommaren 19 °C. De soligaste månaderna är i maj och juni. Det är regnperiod under augusti och de minst regnina perioderna är under mars och april.

  Dublin är omringat av motorvägen M50 från väst som knyter samman storstaden med andra platser genom motorväg och andra vägar. Dublins flygplats når man via M50 till M1. Man kan nå Galway på västkusten genom M6 på ca. 2-3 timmar. Galway är en typsik irländsk kuststad med fantastisk utsikt över havet. När man är där måste man besöka en av Irlands mest legendariska pubbar, the Quays, inrett som i en fransk kyrka med livemusik varje dag! M1 tar dig direkt till gränsen till NordIrland. M8 kan ta dig till Cork, i söder av ön.

  Om du vill hyra en husbil i den irländska huvudstaden kan du enkelt vänja dig vid trafiken och det blir enkelt att köra en husbil i Dublin. Med flera idylliska platser runt om i staden kommer du kunna slappna av och njuta av naturen. Irland är en drömdestination för golfälskare. En golfsemester med husbil längs kusten är värt att göra.