Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED CRUISE AMERICA OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Cruise America - Hitta de bästa priserna!

  Campervan hire with Cruise AmericaMed Auto Europe är det även möjligt att hyra en husbil för sin semester. Detta allt mer populära sättet att resa runt med har ökat lavinartat och med Auto Europe hittar ni snabbt och enkelt en husbil som passar just er till de bästa priserna. Vi jobbar med många leverantörer för att kunna erbjuda så brett utbud som möjligt i många upphämtningsplatser jorden runt. Om ni funderar på en husbil i Nordamerika så är det mest troligen att ni via Auto Europe kommer att hyra husbil med Cruise America som är den största husbils leverantörerna i Nordamerika. Deras långa erfarenhet med husbilar kommer säkerligen att ge mervärde till er semester.

  Smalley familjen startade upp Cruise America 1972 och under de nästkommande 40 åren drev och förvaltade de bolaget till att bli de största husbilsleverantören i Nordamerika. 2014 gav Smalley familjen tyglarna över företaget till dess anställda, så nu är företaget helt styrt av dess anställda och har ett enormt driv på att hålla hög kundfokus. Med ett bolag som är helt ägt av de anställda så har företaget blivit ännu mer framgångsrikt.

  Cruise America med sin över 40 år långa erfarenhet vet allt och lite till om husbilar och har bra kunslap om vad dess kunder förväntar sig av deras husbilar för att få den bästa husbilen för att kunna njuta av landet i sann nordamerikansk stil. De är även den leverantör som erbjuder flest valmöjligheter med en husbils flotta på över 4.500 fordon som är möjligt att hämta upp frn över 30 platser i USA och Kanada. För husbilar i Kanada är det deras systerbolag som hanterar husbilarna, Cruise Canada, med samma kvalite som modersbolaget. Med Cruise America kommer ni att få den familjesemester ni önskar och ni kommer att njuta av all bekvämlighet som ett hem på hjul erbjuder.

  Försäkring

  Om ni väljer att hyra husbil med Cruise America behöver ni inte oroa er om försäkringar, eftersom detta ingår i hyran . Med den försäkring som ingår behöver ni som kund betala en självrisk på $1500 USD/CDN vid händelse av skada, stöld eller vandalisering av fordonet. Det är möjligt att på plats köpa till en extra försäkring kallad "Zero Deductible Plan" för att reducera självrisken till noll. Kostnaden för denna extra försäkring är $ 9.95 per dag med en maximum på $ 298.00 oavsett längden på hyran, som man behöver betala på plats vid upphämtningen.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  Extra utrustning erbjuds vid förbokningen eller vid hyresdisken. Som extra tillval erbjuds ni ett bilpaket som innehåller all köksutrustning och ett personlig paket med filtar, kuddar, handdukar och en hel del mera. Enkel sakt, allt som en person kan tänkas behöva under en semester i en husbil. Det är även möjligt att hyra campingstolar vid hyresdisken och obegränsad generatorsanvändning. Om det är något utöver det som erbjuds ni ösnkar att ha under er husbilssemester så kan personalen vid hyresdisken tipsa och ge goda råd om närliggande shoppingmöjligheter.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Cruise America

  Som det största husbilsleverantören i Nordamerika erbjuder de fler upphämtnings platser än något annan leverantör vilket get er en utökad flexibilitet i val av semesterplats. Deras enorma husbilsflotta består av fyra olika kategorier, en liten, medium,stor och Truck, så ni enklare kan hitta en husbil som passar just er och era semesterplaner. Alla husbilar som erbjuds är specialbyggda med hyresmarknaden i åtanke. För att köra en av Cruise Americas husbilar är minimum ålder 21, och där är ingen extra kostnad för förare under 25 år, samt där inga avgifter för extra förare. Priserna som erbjuds är fluxerande och baseras på utbud och efterfrågan, så se till att boka er husbil så tidigt som möjligt med Auto Europe för att få de bästa möjliga priserna. Om något skulle hända under er semester med husbilen, har Cruise America en dygnet runt telefon service för att hjälpa er.

  Cruise America´s flotta

  Cruise America har fyra olika typer av husbilar, från liten till stora husbilsmodeller. Oavsett vilken kategori ni väljer så kommer alla husbilar utrustade med:

  • Ett fullt utrustat kök med handfat, gasspis och en mikrovågsugn.
  • Ett komplett badrum med dusch,handfat och toalett.
  • Luftkonditionering och värme.
  • För USA har alla fordon utim T17 en inbyggd generator
  • För Kanada är det endast C30 som har en inbyggd generator
  • Köra Cruise Americas husbilar är enkelt även för en novis, eftersom alla fordon kommer med servostyrning, automatisk växellåda och har antingen en kraftig V8 eller V10 motor

  Truck Camper T17

  Cruise America flotta - Truck Camper T17
  Sovplatser: 3 personer
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 6.15 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Mycket enkel att köra och hantera och är utmärkt för den mindre gruppen och även för de som för första gången hyr en husbil. Klicka här för att påbörja en virtuell rundtur.

  C19 Compact

  Cruise America flotta - C19 Compact
  Sovplatser: 3 personer
  Kategori: C-Class
  Längd: 6.15 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Detta är en liten och väldigt bränslesnål husbil som med enkelthelt platsar i en vanlig parkeringsplats. Klicka här för att påbörja en virtuell rundtur.

  C25 Standard

  Cruise America flotta - C25 Standard
  Sovplatser: 5 personer
  Kategori: C-Class
  Längd: 7.3 - 7.6 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  C25 är en husbil i medium storlek och är utmärkt för den resande familjen. Klicka här för att påbörja en virtuell rundtur.

  C30 Large

  Cruise America flotta - C30 Large
  Sovplatser: 7 personer
  Kategori: C-Class
  Längd: 8.8 - 9.1 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  C30 är den största av husbilarna som erbjuds av Cruise America och i bakdelen av husbilen finns där ett seperat sovrum med en en och en halv meter stor säng. Klicka här för att påbörja en virtuell rundtur.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Cruise America?

  Medan Cruise America erbjuder över 30 internationella uthyrningsplatser, finns deras största flotta i västra USA och västra Kanada. Företaget strävar ständigt efter att kunna erbjuda sina kunderna ännu fler alternativ - därför har de 2018 öppnat tre nya platser redan: Dallas, Charlotte och Bozeman och fler ställen kommer ständigt.

  Populära upphämtnings platser i USA

  Las Vegas
  551 Gibson Rd
  Henderson (Las Vegas)
  NV 89011
  Los Angeles
  2233 East 223rd Street
  Carson (Los Angeles)
  CA 90810
  Cruise America platser - Las Vegas Cruise America platser - Los Angeles
  Miami
  23501 S. Dixie Highway Princeton
  Miami
  FL 33032
  Phoenix
  11 West Hampton Avenue
  Mesa (Phoenix)
  AZ 85210
  Cruise America platser - Miami Cruise America platser - Phoenix
  Salt Lake City
  4125 South State Street
  Salt Lake City
  UT 84107
  San Francisco
  5623 John Muir Dr
  Newark (San Francisco)
  CA 94560
  Cruise America platser - Salt Lake City Cruise America platser - San Francisco

  Populära upphämtnings platser i Kanada

  Calgary
  2980 26th Street
  NE Calgary (Calgary)
  AB T1Y 6R7
  Toronto
  12275 Highway 50
  Bolton (Toronto)
  ON L7E 1M1
  Cruise America platser - Calgary Cruise America platser - Toronto
  Montreal
  198 Boul. Curé LaBelle
  Sainte Rose (Montreal)
  QC H7L 3A1
  Vancouver
  7731 Vantage Way
  Delta (Vancouver)
  BC V4G 1A6
  Cruise America platser - Montreal Cruise America platser - Vancouver

  Välj från några av de mest populära upphämtnings platserna som Cruise America erbjuder eller från något av de många andra platser som erbjuds i hela Nordamerika. Ni kan enkelt boka direkt via vår hemsida eller kan ni kontakta våra skickliga reservationsspecialister via telefon +49 89 4120 7298 eller via e-post. Vårt team kommer kunna hjälpa er igenom hela processen och svara på alla eventuella frågor som ni kan tänkas ha.