Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  CHILE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Chile

  För att få ut det mesta av er resa, välj Auto Europe för ert husbils äventyr. Vi har blivit ett känt och betrott namn i branschen, tack vare vår långa erfarenhet på över 60 år. Våra boknings specialister hjälper er att hitta rätt och boka rätt husbil samt hjälpa er igenom upphämtnings processen för att göra er start på semestern så minnesvärd som möjligt. Väljer ni att hyra husbil i Chile, kommer ni att märka att detta är det absolut bästa sätt att utforska Chile, som är med dess närhet till Stilla havet fullt av varierande landskap. Med sevärdheter utspritt över hela landet kan ni med enkelhet hinna med mer med en husbil, kanske även uppleva den lokala kulturen. Oavsett om ni är van med husbils semester i Sverige och det skandinaviska naturen, eller det lite mer bergiga delarna av Europa som Tyskland eller andra liknande länder, så går det inte att jämföra med Chile, som med sin unika form har ett väldigt varierande klimat. Från antarktiskt väder i söder till florerande regnskog i norr.

  Gör en förfrågan om en skräddarsydd husbil för er drömsemester i Chile. För att få bästa pris, se till att vara ute i god tid med eran bokning, som ni kan göra på två olika sätt. Ni kan antingen via våran hemsida skicka in eran förfrågan på den husbil ni önskar , eller så kan ni ringa till våra speciallister som kan svara på alla de frågor ni kan tänkas ha. Väljer ni oss, kan ni alltid räkna med Auto Europe innan, under och även efter era resor. Vi är redo att hjälpa till alla dagar i veckan.

  Resa i Chile

  Oavsett om ni är ute efter en romantisk resa på tu man hand eller ute efter lång resa med hela familjen, så kan ni hitta den rätta husbilen för era önskemål. Testa något nytt genom att hyra husbil i Chile, och ni kommer att märka att ni får ett helt nytt perspektiv på resande. Vi erbjuder de bästa priserna på en mängd olika husbils modeller som passar alla åldrar och smaker. Tack vare de leverantörer vi samarbetar med i Chile, så finns där alternativ som passar alla plånböcker.

  Resa till andra länder

  Oavsett om ni reser till Chiles södra tipp och låter er förundras över de antarktiska isbergen och pingviner eller promenera runt i de gröna skogarna i de norra delarna av landet så är en husbil det bästa sättet att ta sig runt med och njuta av landet till fullo. Inte nog med att Chile har så mycket att erbjuda, utan känner man sig för lite omväxling är det en kort körsträcka till något av de oförglömliga grannländerna som Argentina, Bolivia och Peru. Ring oss på 00 49 89 210 940 74 för att prata med en av våra specialister på husbilar, så att vi kan hjälpa er att fullborda eran dröm semester.

  Om ni har hyrt husbil i Chile , är det även möjligt med envägs hyror, där ni kan hämta upp husbilen på ett ställe och lämna av den på ett annat. Med denna tjänst så blir det ännu enklare att planera och maximera sin semester till fullo. Ni behöver helt enkelt bara välja vart ni föredrar att hämta upp och lämna av fordonet och skicka in er ansökan. Om där är något mer ni önskar ha i eran hyra, låt oss då veta detta, vi vill erbjuda en skräddarsydd produkt efter era individuella önskemål.


  Favorit destinationer med husbil i Chile

  Hyra husbil i Iquique
  Iquique
  Hyra husbil i Punta Arenas
  Punta Arenas
  Hyra husbil i Santiago de Chile
  Santiago de Chile
  Hyra husbil i Valparaiso
  Valparaiso

  Uthyrare

  Våran ledande samarbetspartner för husbilar i Chile är Holiday Rent. Runtom hela Chile erbjuder Holiday Rent moderna, bekväma och väl underhållna husbilar. Utöver de populära destinationer som ni kan läsa om här ovan, så finns där många andra upphämtnings platser som ni kan hitta med hjälp av våran sök motor. Missa inte att boka en husbil och starta ert äventyr i Chile med Auto Europe, det är en resa som ni sent kommer att glömma.

  Tillgängliga modeller i Chile

  Här nedan hittar ni standard förteckning på de mest populära husbilar som är tillgängliga i Chile. Alla husbilar som vi erbjuder i Chile kommer som norm utrustade med standard levnads bekvämligheter så som kök, dusch, toalett, vatten och avfalls tank. Påbörja er sökning genom att använda vår sökmotor och bläddra igenom vårt breda urval av husbilar, för att hitta den perfekta för just ert ändamål.

  Patagonia Camper 4x4 Single Cab Altiplano Jimny

  Single Cab Camper

  Sovplatser: 2
  Modell: Truck Camper
  Längd: 5.2 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Jimny Camper 4x4

  Sovplatser: 2
  Modell: Tak tält
  Längd: 3.5 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Bensin
  Patagonia Camper 4x4 Double Cab Ushuaia Camper 4x4

  Double Cab Camper

  Sovplatser: 3
  Modell: Truck Camper
  Längd: 6 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Ushuaia Camper

  Sovplatser: 3
  Modell: Truck Camper
  Längd: 6 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Altiplano Nomade 4x4 Atacama Camper 4x4 Double Cab

  Nomade Camper

  Sovplatser: 2
  Modell: Tak tält
  Längd: 4.5 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Bensin

  Atacama Camper

  Sovplatser: 4
  Modell: Truck Camper
  Längd: 6.35 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Bensin/Diesel