Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  ARGENTINA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Argentina - Boka & Spara

  Om ni har bestämt er för en resa till Argentina så kommer ni med hjälp av Auto Europe att hitta den rätta husbilen för er till marknadens absolut bästa priser. Vi har blivit ett välkänt namn inom hyrbils branschen tack vare vårt hårda arbete som påbörjades för över 60 år sedan. Nu har vi även börjat att erbjuda möjligheten att hyra husbilar. Med oss kommer ni att hitta att vi jobbar med alla de stora leverantörerna i hela världen och kan erbjuda de bredaste utbuden för att vara säker att ni hittar exakt det ni behöver för att göra er resa mer minnesvärd.

  Genom att hyra husbil i Argentina kan ni börja ert äventyr i ett av de mest exotiska ställen i hela Sydamerika. Med landets unika och avlånga form inrymmer landet olika klimatzoner och geografiska regioner med förbluffande flora och djurliv. Med ett så omväxlande miljö så har landet mycket att erbjuda, speciellt om man väljer att resa runt med en husbil. Påbörja ert äventyr redan här på hemsida och välj just den husbil som passar era önskemål och skapa minnen för livet i detta makalösa land. Våra husbils experter står redo att svara på alla era frågor och är mer än villiga att hjälpa till med eran bokning om så behövs.

  Resa i Argentina

  Argentina är nog det ultimata landet för ett husbils äventyr. Med dess stora variation av landskap och en natur som få platser kan slå, så är det mest fördelaktigt om man njuter av detta med hjälp av en husbil. Landet täcker den södra delen av Sydamerika, med Atlanten till öster och till väster hittar ni världen längsta genomgående bergskedja, Anderna med dess högsta topp i Argentina. Med dess omväxlande regioner kommer ni att ha möjligheten att ena dagen, njuta av en av de underbara sandstränderna och solbada och andra dagen bege er ut på en vandring i de hisnande bergen. Där är så mycket att uppleva, några platser som är väl värda eran tid är de kopiöst vackra Iguazu vattenfallen , alldeles vid gränsen till Brasilien, den sprudlande storstaden Buenos Aires , eller resa genom den allra sydligaste delen av landet, Patagonia to Tierra del Fuego.

  Resa till andra länder

  Även om ni väljer att hyra husbil i Argentina, betyder det inte att ni är begränsade till det landet. Ni kan med enkelhet även resa till andra länder som till Chile, Brasilien , Bolivia och andra länder. Det är väl värt er tid att besöka dessa fascinerande länder. Våra flexibla husbils villkor gör det möjlig för er att kunna korsa gränsen och verkligen ta in vad alla regioner erbjuder. Med oss kan ni utöka ert äventyr och inte bara vara begränsad till ett land. Det är så flexibelt att ni har även den unika möjligheten att kunna hämta upp er önskade husbil i en stad och sedan lämna av den på ett annat ställe, i ett annat land. Planera er semester och kontakta oss för att få en skräddarsydd resa.


  Favorit destinationer med husbil i Argentina

  Hyra husbil i Buenos Aires
  Buenos Aires
  Hyra husbil i Mendoza
  Mendoza
  Hyra husbil i Ushuaia
  Ushuaia

  Uthyrare

  Holiday Rent är våra huvudleverantör av husbilar i Argentina. De erbjuder moderna, väl underhållna och bekväma husbilar, med upphämtnings möjligheter i flera städer runt om i hela landet. Ovan nämns några av de populära ställena för en husbils semester, men där finns många fler ställen med möjligheten att hämta upp er önskade husbil. Hitta rätt husbil för er i vår sökmotor och gå igenom vårt breda utbud. Missa inte chansen att ta ert resande till en helt ny nivå.

  Tillgängliga modeller i Argentina

  Här nedan listar vi några av de mest populära modellerna och dess förteckning av vad som erbjuds i Argentina. Alla dessa kommer som standard utrustade med köks bekvämligheter, dusch, toalett, vatten och avfalls tank. Börja redan nu att kolla igenom vad vi har att erbjuda och välj den som passar era behov bäst.

  4x4 Adventure Camper Freedom Plus Patagonia Truck RTT 4x4

  Freedom Plus

  Sovplatser: 2
  Modell: Pop Top
  Längd: 6 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Bensin

  Patagonia Truck

  Sovplatser: 2
  Modell: Tak tält
  Längd: 6 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  4x4 Eminence Camper Pampero 4x2

  Eminence Camper

  Sovplatser: 5
  Modell: Truck
  Längd: 6 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Pampero 4x2

  Sovplatser: 4
  Modell: Campervan
  Längd: 6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Patagonia Camper 4x4 Iguazu 4x2

  Patagonia Camper

  Sovplatser: 4
  Modell: Truck Camper
  Längd: 7 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Iguazu 4x2

  Sovplatser: 6
  Modell: Klass B
  Längd: 6.3 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel