Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED CANADREAM OCH
  AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med CanaDream - Utforska Kanada

  Hyra husbil med CanaDreamNär ni bokar med Auto Europe så har ni möjligheten att välja mellan många av de ledande husbilsleverantörerna i världen, så att ni som kund kan välja just det som passar just er bäst. En husbil kommer att ta ert resande till helt nya nivåer med utökad komfort och en betydligt bekvämare resestil. Om ni funderar på att semestra i Kanada, med dess enastående natur som är fylld av magnifika berg, kristall klara sjöar och härligt gröna skogar, är det mycket troligt att ni kommer att hyra husbil med CanaDream som är en av de största leverantörerna i Kanada.

  CanaDreams slog upp sina dörrar 1994, och en av orsakerna till deras stora framgång är deras kombination av mycket välutbildad personal med en bra erfarenhet av husbilar, tillsammans med en mycket hög standard på deras husbilar som underhålls noga. Företaget erbjuder möjligheten att hämta upp den bokade husbilen på 7 platser över Kanada, med möjligheten att kunna resa in till USA. Med över 1 200 husbilar tillgängliga, gör det dem till en av de större aktörerna i landet.

  Försäkring

  Som standard kommer alla husbilar som ni hyr med CanaDreams en trafikförsäkring för tredje part. Denna försäkring omfattar inte förlust eller skada på passagerare eller personliga egendom. Vid händelse av stöld, vandalism eller skador på husbilen behöver ni betala en självrisk, som varierar beroende på typ av skada eller olycka. Vid upphämtningen behöver man lämna en säkerhetsdeposition som blockeras på huvudförarens kreditkort. För förare mellan 21 till 25 år är denna deposition 1 500 CAD, för alla åldrar över det, är depositionen 750 CAD. Vänligen notera att den summan kommer att låsas på huvudförarens kreditkort, alla större kreditkort accepteras, och kommer att återbetalas när husbilen återlämnas i samma skick som husbilen var i vid upphämtningen.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  CanaDream erbjuder ett utbrett sortiment av extra tillbehör som man kan lägga till sin bokning, mot en liten extra kostnad som oftast betalas på plats vid upphämtningen. När ni bokad med Auto Europe, kommer ni under bokningsprocessen att se vad som är möjligt att lägga till bokningen och säkerställa tillgängligheten av de önskade extra tillbehören. Om ni funderar på att få ut mer av er natur upplevelse kan ni lägga till bekvämligheter som campingstolar och bord och cykelställ för upp till fyra cyklar. Lyxartiklar som GPS, kaffemaskin och brödrost är också möjligt att lägga till sin bokning. Ett mycket populärt val är att lägga till CanaDreams bekvämlighets paket som innehåller handdukar, sängkläder, köksredskap, bestick och servis. Kostnader för detta paket, beräknas på antalet passagerare ni kommer resa med.

  Vid bokningen kan ni även lägga till olika paket som ökar den inkluderade körsträckan, som standard kommer alla husbilar med en begränsad körsträcka. Det går även att lägga till extra förare, om man känner att man önskar dela med sig av körglädjen med andra i ert sällskap. Det är rekommenderat att man lägger till alla önskemål i förväg vid bokningsprocessen för att göra det så smidigt som möjligt och för att garantera att allt är tillgängligt.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med CanaDream

  Minimum åldern för att köra husbil är 21 år med CanaDream och föraren behöver ha körkort som varit giltigt i minst ett år. Vid upphämtningen av husbilen behöver huvudföraren uppvisa tillsammans med Auto Europe vouchern även uppvisa sitt körkort, giltigt pass och ett kreditkort under huvudförarens namn. Även extra förare behöver visa upp körkort och pass.

  Skulle det vara så att ni har ett körkort som inte är på engelska eller franska, behöver ni införskaffa ett internationellt körkort som ni behöver visa upp tillsammans med er lokala körkort. Att bara visa upp det internationella körkortet räcker inte. Om ni reser runt Kanada med mindre barn, kan det vara lämpligt att förboka speciella barnsätet eller bilbältes kudde, för att göra resan säkrare för de mindre.

  CanaDream’s flotta

  CanaDream’s flotta består av fem olika modeller, från mindre campervan till stora husbilar. Oavsett vilken modell ni väljer, kommer de alla utrustade med:

  • Avgiften för förberedning av husbilen
  • Kök utrustat med vask, gasspis och/eller mikrovågsugn och ett kylskåp
  • Badrum med dusch, handfat och toalett
  • Möjligheten att resa till USA
  • Dygnet runt vägassistans

  Deluxe Van Camper

  CanaDream flotta - Deluxe Van Camper
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.4-6.7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Ett kompakt fordon med gott om utrymme för 2 personer. Matsalen förvandlats enkelt till en dubbelsäng.

  Maxi Travel Camper

  CanaDream flotta - Maxi Travel Camper
  Sovplatser: Upp till 3 personer (2 vuxna och 1 barn)
  Kategori: Lastbil Camper
  Längd: 7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Utmärkt för 2 vuxna som reser med ett barn. Fordonet har en dubbelsäng samt en enkelsäng.

  Super Van Camper

  CanaDream flotta - Super Van Camper
  Sovplatser: Upp till 4 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.8-9.1 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Kompakt och lätt att köra och är byggd för att rymma två vuxna med två barn. 

  Midi Motorhome

  CanaDream flotta - Midi Motorhome
  Sovplatser: Upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.3-8.5 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Bra val för en stor familj eller en grupp av vänner. Utmärkt val för upp till 6 personer. 

  Maxi Motorhome

  CanaDream flotta - Maxi Motorhome
  Sovplatser: Upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.5-10 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Detta är den största husbilen i hela CanaDream’s flotta. Här finner ni ett separat badrum i bakdelen av fordonet och ett rymligt vardagsrum. 

  Vart kan ni hämta upp er husbil med CanaDream?

  Det är möjligt att hyra husbil med CanaDream i de större Kanadensiska städerna som Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Toronto, Vancouver och Whitehorse. CanaDream erbjuder även mellan de flesta städerna möjligheten att anordna en envägs resa. I alla ställen förutom Montreal, så erbjuds det en gratis transfer från lokala flygplatsen till leverantörens upphämtnings plats och tillbaka. Med tanke på den begränsade platsen, så är det enbart möjligt att passagerare har med sig max ett handbagage och en resväska vardera.

  Populära upphämtnings platser med CanaDream

  CALGARY
  292154 Crosspointe Drive,
  Rocky View County
  (Calgary), Alberta T4A 0V2
  EDMONTON
  26821 100 Ave,
  Acheson,
  Alberta T7X 6A8
  HALIFAX
  196 Park Road
  Elmsdale,
  Nova Scotia B2S 0G2
  MONTREAL
  14569 Boulevard Cure Labelle
  Suite 101,
  Mirabel, Quebec J7J 1M2
  TORONTO
  33 West Drive Brampton
  Ontario L6T 4A1
  VANCOUVER
  8223 92 Street
  Delta (Vancouver)
  British Columbia V4G 0A2

  CanaDream är ett utmärkt val för de som vill utforska Kanada på nära hands och göra sin resa så bekvämlig som möjligt. Via Auto Europe bokningsmotor kan ni enkelt hitta husbilar från CanaDream. Eller så kan ni kontakta Auto Europe utbildade husbilsexperter på +49 89 4120 7298 eller via e-post muccampers@autoeurope.de, så kan de ge er råd och tips inför er husbils hyra eller svarar på alla de frågor ni kan tänkas ha.