Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED BUNK CAMPERS OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Bunk Campers - Bra erbjudande!

  Hyra husbil med Bunk CampersBunk Campers är ett av de största företagen på husbilsmarknaden i Irland och Storbritannien när det kommer till uthyrning. Företaget startade 2007 efter att grundarna under en längre tid rest runt i Australien och Nya Zeeland med hjälp av en husbil. Fulla av inspiration efter sin resa togs beslutet att starta Bunk Campers när de återvände till Irland. Ambitionen var att ge fler människor samma chans som de hade haft att upptäcka vår vackra värld ute på vägen. Ska du hyra husbil med Bunk Camper har du ett brett utbud av moderna, stilrena och prisvärda fordon att välja mellan i olika storlekar.

  Alla husbilar i Bunk Campers fordonsflotta är 100% ägda av företaget och är inte mer än två år gamla. De levereras av ledande tillverkare i Europa vilket betyder att fordonen alltid har hög kvalitet, är pålitliga och kan garantera en hög säkerhet ute på vägarna. Förutom att kunna erbjuda sina kunder nio olika husbilsmodeller, kan Bunk Camper också erbjuda upphämtning alla dagar i veckan i närheten av flera stora flygplatser i Irland och Storbritannien. Perfekt för resenärer som precis landat och snabbt vill ta sig ut på sitt semesteräventyr.

  Försäkring

  En omfattande försäkring som täcker tredje parts ansvar för personskada och materialskador ingår i alla Bunk Campers fordon. Summan för självrisken är mellan €1,700 och €2,600 beroende på modell. Denna summa kommer låsas på kundens kreditkort i samband med upphämtningen som en säkerhetsdeposition. Kontanter och debit-kort accepteras inte. Leverantören erbjuder även en del andra försäkringar som är valfria man kan lägga till om man vill minska självriskbeloppet (mer information om detta finns under bokningsprocessen). Vänligen uppmärksamma, om du ska resa på Europas fastland behöver du köpa till försäkringen “Kontinental Europa Täckning” i förväg. Alla extra försäkringar som finns tillgängliga går att lägga till i samband med bokningen.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  Ska du hyra husbil med Bunk Campers ingår allt du behöver för en bekväm vistelse där du har tillgång till bland annat köksredskap som muggar, glas, stekpannor, grytor, vattenkokare, bestick, kapsylöppnare och annan diverse köksutrustning. De erbjuder även mer utrustning som du kan boka till mot en liten avgift, till exempel GPS, barnstol, bord och stolar. Utöver detta har de även olika paket där lakan, sängkläder och andra nödvändiga saker ingår vilket är bra om du vill spara plats i din resväska. Om det är så att ditt flyg anländer efter stängningstiden eller avgår tidigt på morgonen, är det möjligt att arrangera upphämtning eller återlämning av din husbil utanför ordinarie öppettider. Sen upphämtning är tillgängligt mot en avgift fram till klockan 19.30 och tidig återlämning är tillgängligt från och med klockan 07.30, också mot en avgift. All information om hur detta går till samt priser finner du i samband med din bokning.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Bunk Campers

  Standar försäkring ingår i alla hyrda fordon för förare som är mellan 25-69 år. Huvudchauffören måste ha haft körkort i minst två år och kunna uppvisa ett giltigt körkort som är behörigt för Klass-B. Utöver detta krävs det också att kunden har med sig sitt pass eller id-kort och ett kreditkort i huvudförarens namn vid upphämtningen. Mot en avgift erbjuder leverantören också försäkring till senior förare som är mellan 70-74 år och till unga förare som är 21-24 år (bara med Roadie campervan modellen).

  Bunk Campers flotta

  Vill du hyra husbil med Bunk Campers har du nio olika modeller att välj mellan, vilket betyder att de har något som passar dina behov, önskemål och budget. Från en stor och lyxig husbil som rymmer hela familjen till en budgetvänlig och smidig campervan som är som skapt för par som vill utforska landsbygden och den vilda naturen. Alla fordon inkluderar:

  • Obegränsade mil
  • Köksutrustning
  • Full täckning för break-down och vägassistans
  • Omfattande försäkring

  Roadie

  Bunk flotta - Roadie
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.9 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Diesel
  Funktionell, lättkörd och bekväm - Denna moderna campervan är perfekt för par ute på äventyr.

  Nomad

  Bunk flotta - Nomad
  Sovplatser: Upp till 2 personer
  Kategori: Pop Top Camper
  Längd: 4.9 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Diesel
  Husvagnen har en dubbelsäng och ett höjbart tak som gör att det finns mycket utrymme inuti fordonet.

  Aero Plus

  Bunk flotta - Aero Plus
  Sovplatser: Upp till 4 personer
  Kategori: B-Klass husvagn
  Längd: 6.74 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Diesel
  En premium husbil som är idealisk för par eller en liten grupp som kräver mer plats och komfort under resan. Det finns gott om utrymme och en stor säng i bakre delen.

  Vista

  Bunk flotta - Vista
  Sovplatser: Upp till 4 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.99 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Diesel
  Ett bra val för familjer eller grupper av vänner. Denna rymliga husbil har två dubbelsängar, ett kök, dusch och toalett.

  Vista Plus

  Bunk flotta - Vista Plus
  Sovplatser: Upp till 4 personer
  Kategori: C-Klass husbil
  Längd: 5.99 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Diesel
  Har mer plats än standard Vista modellen. Vista Plus har två dubbelsängar och mycket lagringsutrymme vilket gör det till den ultimata husbilen för personer som gillar friluftslivet.

  Grande

  Bunk flotta - Grande
  Sovplatser: Upp till 6 personer
  Kategori: C-Klass Motorhome
  Längd: 6.47 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Diesel
  Denna stora husbil passar större grupper eller familjer bäst. Den har ett modernt kök, lounge, dusch och toalett samt två dubbelsängar och 2 våningssängar.

  Var ni kan hämta upp er husbil från Bunk Campers

  Bunk Camper totalt sju möjliga upphämtning- och återlämningsplatser i Irland och Storbritannien, alla strategiskt belägna i närheten av stora flygplatser. Du kan till exempel hitta kontor i närheten av flygplatser i storstäderna Dublin, Edinburgh och London. Det är också värt att nämna att kunder kan med sin hyrda husbil resa med färja mellan Irland, Skottland och England.

  Bunk Campers upphämtningsplatser

  BELFAST
  Bunk Campers
  Cyril Johnston Complex, Ballynahinch Road
  Carryduff, Belfast (Belfast) BT8 8DJ
  BIRMINGHAM
  Bunk Campers
  A45, Dunchurch Highway
  Allesley, Coventry (Birmingham) CV5 9QA
  DUBLIN
  Bunk Campers
  7B Advance Business Park, Old Airport Road
  Cloughran (Dublin)
  EDINBURGH
  Bunk Campers
  East Mains Industrial Estate,
  Broxburn, West Lothian (Edinburgh) EH52 5NA
  LEEDS
  Bunk Campers
  Barnsdale Leisure, Doncaster Road
  East Hardwick, Pontefract (Leeds) WF8 3EQ
  LONDON
  Bunk Campers
  Syon Yard (behind the Kings arms), 593 Bath Road
  Longford, Heathrow (London) UB7 0EG

  Välj Bunk Campers till din nästa husbilssemester i Irland eller Storbritannien. Boka här på vår hemsida eller hör av dig till vårt reservationsteam måndag-fredag mellan 09.00 och 17.00 på +49 89 412 072 98. Du kan också maila dem på: muccampers@autoeurope.de