Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED AUTOCARAVAN EXPRESS

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Autocaravan Express - Boka & Spara

  Hyra husbil med Autocaravan ExpressAuto Europe jobbar nära med ledande leverantörer för att kunna erbjuda er kunder, ett så stort urval av husbilar som möjligt. För de som önskar att göra sin resa i Spanien mer minnesvärd är det möjligt med Auto Europe att hyra husbil med Autocaravan Express och få ut mer av sin semester.

  Autocaravan Express har sysslat med husbilar sedan 1986 och har specialiserat sig på husbilar i Spanien och har genom åren etablerat sig som en av de ledande leverantörerna i Europa. Med Autocaravan Express kommer ni att finna att de har ett brett sortiment för att säkerställa att de kan tillgodose era behov. Oavsett om ni letar efter en husbil för par eller om ni reser med en större grupp så har Autocaravan Express ett alternativ för er.

  Försäkring

  När ni använder Auto Europe bokningsmotor kommer ni att ha möjligheten att hyra husbil med Autocaravan Express där ni också kommer att bli informerad om vad som ingår i er hyra. Något som gäller för alla husbilar med Autocaravan Express är:

  • En försäkring (CDW) med en självrisk på 700 euro i händelse av en olycka. Denna försäkring gäller i alla länder som tillhör den Europeiska unionen.
  • Er personliga egendom ni har i husbilen, täcks inte av försäkringen.
  • En säkerhetsdeposition på 700 euro blockeras på huvudförarens kreditkort vid upphämtningen, som låses upp när husbilen återlämnas i samma skick som den hämtades. Märk att de enda accepterade kreditkort är Visa och Mastercard.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Under bokningsprocessen kommer ni att ha tillfälle att lägga till extra bekvämligheter för att göra er resa ännu mer angenäm, mot en extra kostnad som oftast betalas på plats vid upphämtningen. Det är rekommenderat att man lägger till dessa extra bekvämligheter vid boknings tillfället för att säkerställa dess tillgänglighet.

  • Campingbord med tillhörande stolar för de dagar ni önskar njuta av en måltid i naturen.
  • Moderna och uppdaterade GPS system, så att ni enklare kan planera ert äventyr.
  • Barnstol och bilbältes kudde för de som reser med mindre barn.
  • För bokningar på minst 18 dagar, så erbjuder Autocaravan Express gratis köksutrustning, sängkläder, handdukar och en barnstol / bilbältes kudde.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Autocaravan Express

  När ni kommer för att hämta upp er hyrda husbil behöver ni kunna uppvisa den voucher som ni får från Auto Europe när bokningen är betald och bekräftad, samt pass / ID kort, körkort och kreditkort som även dessa behöver vara i huvudförarens namn som står i vouchern. Leverantören har som krav att förare måste vara minst 25 år gammal och ha haft sitt B-körkort i minst 4 år.

  Autocaravan Express’s flotta

  Autocaravan Express har som regel att hela tiden hålla sin flotta väl uppdaterade och i deras flotta hitta ni inga husbilar som är äldre än 2 år. Bland dessa husbilar finner ni kända tillverkare som Carado och Hymer som är välkända märken för deras högkvalitativa husbilar. I dess flotta finns för närvarande nio olika modeller som är antingen 2, 3, 4, och 6 bäddars och de kommer alla utrustade med:

  • Välutrustat kök med vask
  • Badrum med handfat, toalett och dusch.
  • Gratis obegränsat antal kilometer.
  • Dygnet runt hjälp i Europa och Marocko.
  • Gratis transfer till och från flygplatsen för de som har bokningar på minst 7 dagar.
  • Inga dolda avgifter eller kostnader.

  Carado Vlow 540

  Autocaravan Express flotta - Carado Vlow 540
  Sovplatser: upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.99 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Utmärkt val för resande par med en dubbelsäng i bakdelen. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Group A husbil.

  Carado T-132

  Autocaravan Express flotta - Carado T-132
  Sovplatser: upp till 3 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.97 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  För de som har ett litet barn med sig eller för par som önskar lite mer plats. Här finns en dubbelsäng i bakdelen samt en enkelsäng på framsidan Klicka här för en virtuell rundvisning i en Group B husbil.

  Carado T-339

  Autocaravan Express flotta - Carado T-339
  Sovplatser: upp till 4 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 6.99 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  2 dubbelsängar och en enkelsäng samt ett stort kylskåp gör det till ett bra val för en grupp av vänner eller en resande familj. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Group D husbil .

  Carado A-361

  Autocaravan Express flotta - Carado A-361
  Sovplatser: upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.05 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Stort och bekvämt fordon med alla nödvändiga bekvämligheter med gott om utrymme för att lagra allt tänkbart. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Group H husbil.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Autocaravan Express?

  Autocaravan Express husbils depå ligger i Madrid, runt en kvart från flygplatsen. Om ni har gjort en bokning på minst 7 dagar så erbjuder Autocaravan Express en gratis transfer till upphämtningsplatsen från flygplatsen och tillbaka när ni återlämnat husbilen. Det går även att beställa en tjänst där Autocaravan Express levererar husbilen till flygplatsen eller till ert hotell mot en kostnad på runt 55 euro. Märk att det är inte möjligt att leverera till alla hotell, så det är viktigt att begära leverans av husbilen så tidigt som möjligt så att leverantören kan godkänna det. För de som har valt att hyra husbil i mer än 18 dagar så leverans av husbilen gratis.

  Fast Autocaravan Express endast har en depå, så är det möjligt att påbörja sin husbils hyra från andra spanska städer som Barcelona, Valencia, Malaga och många fler. Under högsäsong som i juli, augusti och under påsken går det inte att påbörja sin husbils semester på andra orter än i Madrid.

  Autocaravan Express, S.A.
  Autovia A-1, km 24
  E-28700 San Sebastián de los Reyes
  Madrid
  Spanien

  Genom Auto Europe’s bokningsmotor kan ni välja just den husbil som kommer passar era ändamål bäst. Skulle ni ha funderingar eller frågor så kan ni kontakta Auto Europe’s välutbildade husbilsexperter på Tel +49 89 412 072 98 eller skicka er fråga via e-post till muccampers@autoeurope.de.