Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA HYRBIL MED FRIA MIL

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Boka hyrbil med eller utan fria mil?

  Oavsett om du planerar en fast resväg eller om du tar din semester en dag i taget, kommer du absolut kunna dra nytta av en hyrbil med fria mil. Antalet kilometer du sannolikt kommer köra på din nästa semester kan vara avgörande när du bokar din nästa hyrbil. Använd Auto Europe oavsett om du är på affärsresa, semester eller båda! Läs vidare för att ta reda på all information om biluthyrning med fria mil.

  Sök efter hyrbil med fria mil

  Biluthyrningsföretag är ofta benägna att sätta en begränsad körsträcka på specialbilar. Dessa är lyx- och sportbilar samt konvertibler och SUV i premiumklassen. Därför erbjuds de vanligaste fordonskategorierna som ekonomi eller kompakta bilar ofta med obegränsad körsträcka. När du undersöker dina olika alternativ på vår hemsida kan du vid första anblicken kontrollera detta under "ingår i hyreskostnaden", oavsett om det är en hyrbil med obegränsad körsträcka eller en med begränsad körsträcka.

  Är sträckan begränsad i miles eller kilometer?

  När du hyr en bil med begränsade kilometer eller miles är det viktigt för dig att veta vilken enhet ditt lokala biluthyrningsföretag använder för att mäta avstånd. Du kanske undrar varför det är relevant? Svaret är enkelt efersom om du vill uppskatta din potentiella totala kostnad för din biluthyrning (inklusiva lokala skatter) kommer det oundvikligen att vara viktigt om du beräknar din körsträcka medan hyrbolaget använder kilometer och vice versa. För vissa destinationer är den maximala körsträckan på din voucher uttryckt i miles, som i allmänhet är alla amerikanska destinationer. Som det är känt är 1 mil 1,6 kilometer. Så det är faktiskt mycket lätt att räkna ut, eftersom du bara behöver multiplicera körsträckan med 1,6 för att få fram rätt körsträcka.

  Varför hyra en bil med obegränsade kilometer via Auto Europe?

  Våra kunders önskemål är väldigt olika och vi försöker vårt bästa att erbjuda de bästa alternativen till varje kund. Samtidigt gör vi kostnaderna så tydliga så möjligt, vilket vilket innebär att våra erbjudanden nästan alltid har fria kilometer. Detta skapar trygghet och är en extra tjänst som gör att du kan köra fritt runt om i världen utan att behöva tänka på begränsade kilometer. På detta sätt ser vi till att du får den bästa hyran! Uppmärksamma också beskrivningarna av olika koder, som förklaras i detalj nedan. L står för "Limited" och numret beskriver det exakta antalet kilometer eller indikerar att det finns en specifik körsträcka.

  • L1 Begränsat till 100 km/dag
  • L2 Begränsat till 200 km/dag
  • L3 Begränsat till 300 km/dag
  • L4 Begränsat till 150 km/dag
  • L5 Begränsat till 250 km/dag
  • LK1 Kilometer restriktion - Detaljer finns på din voucher
  • LK Kilometer restriktion - Detaljer finns på din voucher
  • LZ Kilometer restriktion per dag - Detaljer finns på din voucher - återbetalning av självrisk är inkluderat

  Tack vare Google-Maps onlineverktyg kan du enkelt planera din rutt med hjälp av en integrerad distansmätning. Baserat på den information som ges kan du få en bra uppskattning av hur många kilometer du behöver för din resa. Vi rekommenderar dock att du kommer ihåg det kända mottot "Expect the unexpected", eftersom det finns en stor chans att köra extra kilometer jämfört med det som var planerat.

  Tips: För en bil med begränsade mil, ta bara det antal dagar du hyr bilen och multiplicera med antal kilometer företaget har angivit som den dagliga gränsen. En jämförelse av hyreskostnader kan göras genom att jämföra antalet kilometer eller miles du har beräknat som en uppskattning av andra hyrbilar. På detta sätt kan du enkelt beräkna de slutliga kostnaderna. Dessutom kan en bil med automatväxellåda också vara en annan fördel eftersom det kan bli mer ekonomiskt att använda.

  Om du till exempel bokar en hyrbil i 10 dagar och har i genomsnitt 300 kilometer per dag under de 10 dagarna, men bara förväntar dig att resa 2.000 kilometer totalt, kan du vara väldigt lugn eftersom du fortfarande har 1.000 kilometer att utnyttja.

  Hyrbil med fria mil

  En av anledningarna till att boka en hyrbil med Auto Europe är utan tvekan vår bästa pris-garanti för biluthyrning med obegränsad körsträcka. Vi jämför kontinuerligt vad våra konkurrenter erbjuder för att göra en verklig prisobservation. Speciellt för en långtidsuthyrning rekommenderar vi biluthyrning med fria mil. Vi erbjuder också mer än 24.000 upphämtningsstationer världen över, från Brasilien till Kanada, Australien till Ryssland och var som helst däremellan. En annan bra anledning till att göra Auto Europe till din exklusiva hyrbilsförmedlare är vår 24-timmars tillgänglighet hos vår kundtjänst. Vi kommer erbjuda den bästa servicen i motsats till en automatisk telefonsvarare. Våra specialister har många års erfarenhet och är utbildade inom ämnet. Det innebär att vi kan ge dig den information som är mest möjlig för din resa.

  Gör din nästa biluthyrning med fria mil med vår säkra bokningsmotor eller ring oss på +46 10 888 66 52.