Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYR EN BIL MED AUTOMATISK VÄXELLÅDA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil med automat-växellåda

  Automatisk växel ger ökad komfort vid körning. De flesta som har provat är överens om att denna typ av växel är väldigt bra. Navigering och körning i ett främmande land samt känslan av att köra ett nytt fordon kan vara ett skrämmande scenario för många. Vi föredrar att minimera eventuella distraktioner vid körning. Om du bokar en hyrbil med automatisk växellåda kan du koncentrera dig på vägen och njuta av de vackra omgivningarna på ett avslappnat sätt. Även förare som vanligtvis kär manuellt i Sverige väljer ofta att hyra ett fordon med automatisk växellåda. Detta gäller speciellt när du hyr i städer eller platser där man kör på den vänstra sidan av vägen.

  Tillgänglighet

  Automatväxel på hyrbilar är mycket populär i engelsktalande länder som USA, Australien, Sydafrika eller Storbritannien. Det faktum att i Europa är majoriteten av bilar med manuell växellåda, betyder också att det minskade utbudet av hyrbil med automatväxellåda snabbt säljs ut. Särskilt under högsäsong bör du boka i god tid! Vi rekommenderar därför att du bokar din biluthyrning så tidigt som möjligt.

  Naturligtvis behöver du inte spendera många timmar på att planera din semester för att upptäcka att det inte finns fler bilar tillgängliga! Upp till 48 timmar före upphämtningstiden kan du avboka din hyrbil utan extra kostnad och även ändra din bokning. Det innebär att du kan boka din bil tidigt, även om dina planer inte är 100% färdiga. När du är säker på att du kan ändra din bokning - planer kan ofta förändras - bör man inte vara rädd. Eftersom hyrbilspriserna varierar dagligen är det alltid en bra idé att boka en bil som passar din abehov, utan att behöva betala ett högre pris senare eller till och med helt sakna erbjudandet.

  Priser

  Efterfrågan och tillgängligheten bestämmer priserna för hyrbil med automatväxellåda. Därför är de ofta lite dyrare än manuell växellåda. Detta är en annan bra anledning till att boka fordonet så tidigt som möjlligt under din reseplanering. Om du vill boka automatväxel från början och inkludera den i din semesterbudget kommer du kunna undvika en negativ överaskning när alla bilar med automatisk växel är fullbokade.

  Auto Europes bokningsmotor gör det enkelt att jämföra priser och kontrollera tillgängligheten på manuell och automatisk växellåda. Det är viktigt för oss att du hittar rätt fordon för din resa. Om du vill se båda typerna av växellåda kryssa i båda i sökrutan. På grund av våra filteralternativ kan du samtidigt skapa dina specifika önskemål! Med alla dessa alternativ och chansen till att välja mellan de två typerna blir det väldigt enkelt att jämföra priserna för de två kategorierna.

  Våra bilkategorier och den perfekta bilen

  Bläddra genom våra bilkategorier, som ger dig en översikt över länder somt en sortering efter fordonklasser. Detta ger dig en uppfattning om vilka fordon som finns tillgängliga för din resa. Du får en översikt över vilka bilar som har automatisk växellåda och annan relevant information om specifikationer och utrymme. Dessa saker är lika viktiga för din hyra som vilken typ av växellåda fordonet har. Beroende på vilken typ av semester du planerar är det viktigt att veta hur mycket bagageutrymme din hyrbil har och hur mycket bränsleförbrukning bilen har. Vårt mål är att ge dig alla nödvändig information för ett säkert och överkompligt pris, oavsett om du ska på road trip i Europa eller någon annanstans i världen. Vi lovar att vi hjälper dig med vår prisbelönta kundservice.