Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Unika date-idéer för en perfekt date

  Dags för semester och allt det härliga som detta för med sig - nya platser att besöka, kulturer att utforska och nya människor att mingla med. Sen är det ju även det perfekta tillfället för en härligt date. För vissa stannar inte heller spänningen där. Många resenärer drar även nytta av denna tid att kunna tillbringa och njuta av ännu fler intima stunder med sina partners - eller med en semesterförälskelse. Vi har siffrorna för att bevisa det, baserat på en nyligen genomförd studie som gjorts på uppdrag utav Auto Europe.Cirka 30% av oss svenskar medgav att vi såg lite passion och romantik under en 14-dagars lång semester och 7% kunde till och med inte ens komma ihåg hur många intima ögonblick de haft. Det var helt enkelt för många romantiska och passionerade ögonblick. Inte föga överraskande är det många faktorer som påverkar den romantiska atmosfären när vi befinner oss utomlands. Några platser och aktiviteter är även mer effektiva än andra. Vi har lista några unika date-idéer för att hjälpa dig med din perfekta semester-date.

  Det matälskande paret

  En hemlagad middag är ett kärleksfullt sätt att visa lite extra tillgivenhet. Men när du befinner dig på resande fot kanske en middag på en panorama restaurang med vackra vyer är ett trevlig sätt att visa din partner uppskattning. För dig som lider av höjdskräck kanske nästa alternativ är ett mer passande val: dinner in the dark, En oförglömlig upplevelse bland vår unika date-idéer där du får smaka och känna i ett helt mörklagt rum. Du hittar middagar i mörker i bland annat Paris, London, St.Petersburg, Madrid och många fler på Dans le Noir.

  Det äventyrliga paret

  Börja med ett härligt dopp i havet på natten, under stjärnhimlen eller snorkla med din partner jämte hundratals vilda sjödjur. Poängen är att vara aktiv. För par som vill ta nästa steget är en date i Ticino i södra Schweiz perfekt. Här kan dden äventyrliga hoppa bungeejump 220 meter från Verzasca dammen. Platsen var faktiskt med i James Bond filmen Goldeneye. För riktiga adrenalinsökare kan du till och med hoppa på natten när dammen bara är upplyst av ett par lampor och månen.

  Paret som älskar nattliv

  På tal om nattliga aktiviteter, varför inte ta med din partner på en konsert i staden? Musik är ett perfekt sätt att hotta upp relationen. Du kan även gå ut och dansa, gå på klubb eller besöka ett par olika barer. Komedi-klubbar och så kallade open-mic-nights är även de roliga alternativ. Om drinkar på stranden låter som din perfekta date, då är Opium Club i Barcelona ditt val. Festen börjar redan under dagen och fortsätter in på natten med internationella DJs.

  Det tystlåtna paret

  För det mesta är det de små gesterna som är tillräckligt för att skapa den perfekta daten. Lugna, intima moment med din partner kan vara ett fantastisk sätt att spendera semestern tillsammans. Vi rekommenderar att ni går och får massage tillsammans, gå på bio, spela sällskapsspel eller tar er en skön promenad på stranden. Par som gillar att spenderar tid ensamma kan pröva på svan-paddelbåtarna på Peblinge Sø i Köpenhamn. Den charmerande huvudstaden i Danmark är även berömd för sitt Tivoli som är det näst äldsta i världen.Vare sig du är ett nytt eller ett långvarigt förhållande är semestern den ultimata tidpunkten att prova på lite unika date-idéer för att överraska din partner med. Har du några tips på en romantisk eller unik plats att gå på date på?

  Bloggsökning


  Kategorier