Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Tips på härliga bröllopsresor

  Ska ni gifta er och planerar en bröllopsresa? Den mest unika resan skapar man själv. Boka en flygbiljett och en hyrbil och planera er rutt. Besök romantiska små byar, bada och sola på härliga stränder och promenera i små gränder och längs strandpromenader. Här kommer lite tips på härliga bröllopsresor med hyrbil.

  Mauritius - Paradisön

  För de par som vill sola och bada och ta det lugnt på en paradisö passar Mauritius perfekt. Med en hyrbil tar du dig runt på ön snabbt och bekvämt.

  Hämta upp hyrbilen direkt från Plaisance Airport så kan ni börja er tur runt ön. Det går också bra att hämta den i de olika orterna på ön. Se charmiga och färgglada kolonialhus i Mahebourg, som ligger precis utanför flygplatsen. Ta motorvägen norrut mot Port Louis. Öns huvudstad är hem till ca. 150 000 invånare. Ta en promenad utmed strandpromenaden och besök kanske en fisk- eller grönsaksmarknad. På alla sidor av ön, utom den södra, finns härliga stränder. I Belle Mare, på östkusten hittar du de absolut bästa stränderna. Gillar ni att spela golf kan ni svinga klubborna i samma område. Välj att bo på ett budgethotell eller skäm bort er och boka en rejäl svit.

  På Mauritius träffar du vänliga människor var du än åker. Lokalbefolkningen talar kreolska, engelska och franska. Vill ni göra något extra minnesvärt under er bröllopsresa så besöker ni bergsjön Grand Bassin och templet där ni kan bli välsignade av en hinduisk präst.

  Solkusten - Södra Spanien

  Den Spanska solkusten är välkänd och kanske inte hör till de allra mest exotiska resmålen. Men en hyrbilsresa utmed solkusten ger er möjlighet att upptäcka det mer genuina Spanien. Enklast hämtar ni en hyrbil på Malaga flygplats och kör österut eller västerut. Beta av de små charmiga kustorterna en efter en. Boka in er ett par nätter i sänder på mysiga pensionat eller hotell i Torremolinos, Fuengirola, Marbella och kanske Estepona. Ta en tur österut och besök den vackra staden Nerja med sina droppstensgrottor eller kör norrut mot Granada och Alhambra. På en hyrbilsresa i södra Spanien finns det mycket att upptäcka. Dessutom kan ni sola och bada på mängder med stränder.

  Sydafrika - Naturupplevelser

  Sydafrika är perfekt att besöka under vår vintersäsong. Boka hyrbil från Kapstaden och kör utmed kusten antingen västerut mot Namibia eller mot öster, riktning Port Elizabeth. Under vägen kan ni åka på safari i otaliga nationalparker. Landets mest kända safaripark är annars Krugerparken. Om ni ska besöka den bokar ni hyrbil från Johannesburg eller Pretoria i norr.

  Stanna till i George i öster. Här finns många vackra vägar att köra. Gör stopp vid stränder och på utkikspunkter och njut av det hänförande landskapet. Från George utgår flera fina turistvägar. Kör via Montagu-passet och återvänd till staden via Outeniqua-passet. Annars kan ni välja att åka originalvägen mellan George och Knysna - Seven Passas Road. Denna väg går genom urskogar, över edwardiska broar och ger en härlig vy över den sydafrikanska landsbygden.

  En hyrbil gör er bröllopsresa oförglömlig!

  Bloggsökning


  Kategorier