Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Infografik: En perfekt hyrbilsupplevelse

  Från extraförare till olika typer av skydd av självrisk, att läsa villkoren för sin hyrbil kan ibland vara lite överväldigande. Med det i åtanke har vi på Auto Europe bestämt att lägga ut allt du behöver veta om en perfekt hyrbilsupplevelse. Här har du några tips som hjälper dig förstå villkoren när du väljer den perfekta hyrbilen för din semester.

  Först och främst är det viktigt att tänka på din destination i samband med väderförhållandena. Om du behöver extra vinterutrustning eller en GPS, kom ihåg att beställa det i förväg för att vara säker på att det finns tillgängligt vid upphämtning. Sedan behöver du bestämma om du vill lämna av bilen på samma ställe som du hämtade upp den på. Om inte, kan en 'envägsavgift' tillkomma. Om du är under 25 år, kan en 'ung-föraravgift' tillkomma. Båda dessa avgifter finns online när du bokat. Läs bara under länken 'prisdetaljer' när du bokar. Om du vet att farmor, morfar eller svärmor vill ta till ratten, oroa dig inte - vi har flera erbjudanden med 'gratis extraförare' på utvalda destinationer!

  Självklart är det också viktigt att prioritera säkerhet. Därför har Auto Europe noggrant utformat Återbetalning av självrisk med Super Cover som täcker alla dina behov på vägen. Under din resa kan du passera vägtullar, korsa gränser till ett annat land eller ta en färja med bilen. Inga problem! Men se bara till att söka efter restriktioner och begränsningar, eller kontakta bara vår expertgrupp som kan hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dina reseplaner. Ring bara på +46 10 888 66 52!

  Slutligen, innan du hoppar in i din bil och kör iväg, måste du ha ett kreditkort, den utskrivna vouchern, ett ID-kort och såklart ditt körkort. Vi rekommenderar också att du kontrollerar fordonet för eventuella skador, bulkar och repor. Vi har gjort en infografik för att göra denna information mer lättläst. Dessutom kan du kolla i vår bloggartikel för mer insidertips!Du är nu redo för en underbar hyrbilsupplevelse!

  Din perfekta hyrbilsupplevelse - infografik

  Bloggsökning


  Kategorier