Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Härliga paradisöar

  Redan nu är det hög tid att planera in vinterns semesterresa. Många drömmer om att resa till en riktig paradisö - med palmer, kokosnötter, vit sandstrand och turkosblått vatten. Auto Europe tipsar dig om fyra olika paradisdestinationer världen runt. Vilken blir din favorit?

  Mauritius

  Mauritius ligger i Indiska Oceanen, ca. 160 mil öster om Madagaskar. Mauritius består av fyra öar, där Mauritius är huvudön. Det officiella språket är engelska så det är lätt att göra sig förstådd här. Ön är en gammal vulkan och det är grönt och bergigt. Hit kan man resa åren runt, men undvik helst februari och mars, då det kan det regna mycket.Här kan du bada och sola och dyka i korallreven som omger ön. Vill du upptäcka hela ön? Passa på att hyra bil på Mauritius. Vägnätet är bra uppbyggt och tar dig runt hela ön.BarbadosBarbados ligger i Västindien och tillhör ögruppen Små Antillerna. Den enda staden på Barbados är Bridgetown och här bor ca. 94 200 personer. Ön är en av världens mest tätbefolkade. Om du vill hitta lugnet är biluthyrning ett bra tips! Då kan du köra runt och upptäcka ön på egen hand. Det finns många kulturella sevärdheter på Barbados. Kör runt ön och se gamla kyrkor, intressanta konstutställningar och andra historiskt intressanta platser.Mellan juni - oktober är det regnperiod på Barbados. Klimatet är tropiskt och ibland förekommer orkaner.

  Koh Samui

  Ön Koh Samui ligger på Thailands östkust. Ön är, efter Phuket, landets näst största. Koh Samui har en större stad som heter Nathon. Annars består ön mest av mindre byar och tropisk regnskog.Mellan mars och augusti är det varmast, men det kan förekomma regn. Mellan december och mars är det torrt och i september och november infaller monsunperioden.På Koh Samui kan du njuta av bad på rena stränder, besöka härliga laguner och vattenfall. Hyr bil på Koh Samui och hitta din egen sandstrand! Men kör extra försiktigt och tänk på att det är vänstertrafik.HawaiiHawaii är USA:s nyaste delstat, men också den som ligger längst bort. Hawaii ligger i Stilla havet ca. 3850 km från Kalifornien och är också världens näst mest isolerade ögrupp (efter påskön). Ögruppen består av åtta öar, där den största heter Hawaii. Trots att klimatet kan variera något mellan de åtta öarna så har Hawaii tropiskt och varmt väder nästan året om.På Hawaii är det lätt att se sig om och göra sig förstådd. Många amerikaner är bosatta här och det har präglat ön mycket. Vägarna är mycket bra underhållna och vägnätet förbinder platserna på huvudön Hawaii på ett bra sätt.

  Bloggsökning


  Kategorier