Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Försäkring och skydd när du hyr bil i USA

  Tillsammans med bästa prisgaranti, ser vi till att all nödvändig täckning är inkluderad när du hyr bil i USA. Detta betyder att du inte behöver oroa dig om att leta efter olika val av skydd och försäkring då det mesta redan är inkluderat. Att hyra bil i USA är stressfritt med Auto Europe! Du behöver inte alls oroa dig om hur du ska skydda din bil, för vi erbjuder priser med täckning utan självrisk. Du kan helt enkelt lägga fullt fokus på din resa!

  här är en lista på de olika skydd som är inkluderade i våra priser för USA.

  Hyr bil i USA - dina val för att skydda din biluthyrning

  • Obligatoriskt skydd - Liability Insurance (LI): Ansvarsskydd - Ger täckning upp till statens obligatoriska minimum. Tänk på att denna siffra varierar från stat till stat, så det är viktigt att läsa kontraktet noggrant.
  • Additional Liability Insurance (ALI): Extra ansvarsskydd - erbjuder täckning vid en olycka som orsakar skador på föremål och personer utanför fordonet. Omfattar ett belopp på upp till $ 1.000.000. En oförsäkrad bilist omfattas också av ett belopp på upp till $ 1.000.000 per olycka.
  • Obligatoriskt skydd - Collision Damage waiver (CDW): Vagnskadeskydd - Denna täckning eliminerar kundens ansvar vid skada av hyrbilen. Denna produkt kan också innehålla täckning för däck och vindrutor, men det är viktigt att kontrollera detta när du bokar.
  • Theft Protection (TP): Stöldskydd - Denna täckning eliminerar kundens ansvar vid stöld av hyrbilen.
  • Uninsured Motorist Protection (UMP): Skydd mot icke-försäkrade motorister - I de flesta fall inkluderar hyror även UMP. Detta används när en annan person som orsakat skador på ditt hyrda fordon inte har tillräcklig täckning.

  Som du kan se är de skydd som redan är inkluderade från Auto Europes priser redan omfattande och kan enkelt ge dig en bilhyra fri av oro. Det är fortfarande viktigt att förstå vad exakt som är täckt och inte täckt under din hyresperiod. Läs därför noggrant igenom hyresvillkoren för att vara säker på att du förstått allt som finns med. Tänk också på att andra avgifter kan komma att debiteras, som extra utrustning eller extraförare.

  Specifika försäkringsprodukter för USA

  När du anlänt till din destination i USA och det är dags att hämta upp ditt fordon kan personen vid disken erbjuda extra försäkringar som du kan lägga till på din hyra. Det kan därför vara bra att i förväg veta vad som är nödvändigt att lägga pengar på och inte. Vi har listat några av dessa slags försäkringar som kan komma att erbjudas på plats:

  • Personal Accident Insurance (PAI): Personlig olycksfallsförsäkring - Täcker sjukvårdskostnader och oavsiktlig död för hyresgästen och passagerare vid en olycka under hyresperioden.
  • Personal Effects Coverage (PEC): Personligt olycksfallsskydd - Försäkrar personliga olyckor för hyresgästen och någon närstående familjemedlem.
  • Road Side Plus (RSP): Vägassistans - Inkluderar skydd för nyckelbyte, utelåsning, bränsleleverans om kunden bland annat saknar bränsle.
  • Roadside Assistance: Vägassistans - Detta omfattar mekaniskt fel i fordonet och omfattar saker som däck och batteri (ersättning av däck / batteri), utelåsningstjänst (hjälpa föraren att komma in i bilen med nycklarna låsta inuti) och bränsleavgift (när fordonet har slut på bränsle). Tänk på att kostnaderna för extra bränsle och däck inte ingår.

  Med andra ord, en biluthyrning med Auto Europe inkluderar fordonsskydd och ansvarsförsäkring. Vad du kan lägga till lokalt är extra täckning för att skydda dig själv och alla tillhörigheter.

  Slutligen, var kan du hitta all denna information? Det är enkelt! Alla ovanstående villkor listas under bokningsprocessen under Villkor, se länken 'Prisdetaljer'. Om du har frågor kan du ringa oss till vårt nummer +46 10 888 66 52. Vårt team jobbar 7 dagar i veckan och redo att hjälpa dig med alla eventuella frågor du kan ha!

  Vi önskar dig en säker resa!

  Bloggsökning


  Kategorier