Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Besparings tips för er nästa resa

  SemesterpengarDet ligger lite i människans natur att försöka få så mycket som möjligt för så lite som möjligt, så vi på Auto Europe blev nyfikna på hur ni resenärer gör det mesta av er semester. Auto Europe hade en tävling som nyligen avslutades på sin Facebook sida där vi frågade just er om era bästa tips att spara under semestern.

  Tävlingen kom mycket lägligt med tanke på bensinupproret hade fått sin start och den generella världs ekonomin är väldigt skakig och svänger från dag till dag. Fast en svajig ekonomi vill folk ändå ut och resa för att komma från vardagen eller upptäcka nya platser. Oavsett hur bra eller dåligt det går kommer folk alltid ha en vilja att komma från stressen och koppla av på en strand på härliga Gran Canaria eller bege sig på upptäcktsfärd i historia- rika platser som Prag. Det är som det svenska ordspråket säger “ Att ha pengar är bra, att ha kontroll över pengar är bättre”.

  Med vår Facebook tävling, där en tipsare vann ett presentkort från Amazon till ett värde på 20 euro, ville vi få in era tips men även upplysa ämnet så att vi kan hantera vår resebudget på ett bättre sätt. Med alla de underbara tips vi fick in från er alla så har det definitivt gett fler visheten och idéer att kunna maxa sin semester till fullo utan att behöva göra av med mer pengar.

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare som har varit i branschen att förmedla hyrbilar världen över ända sedan 1954 och har alltid kunna slå sig på brösten över att kunna erbjuda de absolut billigaste hyrbilarna med kända leverantörer i över 180 länder. Självklart är Auto Europe det bästa valet för att få ut mer av era hårt förtjänade slantar men som ni resenärer påpekade så finns där många fler sätt att resa smartare och mer ekonomiskt, än att hitta de bästa hyrbilarna till de lägsta priserna. Många av er kom med fantastiska tips som visar upp att om man läser på lite innan och har lite tålamod kan man göra stora besparingar. Tips som resa under lågsäsong, utnyttja kampanjer, resa till länder med svag valuta, jämföra hotell och olika flygbolag för bästa priser.

  Marie Danielsson var den lyckliga personen som utsågs till vinnaren och kammade hem ett Amazon presentkort till ett värde på 20 euro.Spara under semestern Hennes utmärkta tips var inte bara ekonomiska tips utan även tips som sparade in på miljön. Hennes vinnande bidrag med värdefulla tips var följande:

  “ Jag brukar ha med mig eget snacks och mackor på flyget för att slippa de hutlösa priserna på flygplatsen .Förutom snacks/ mellis så brukar jag ta med en tom vattenflaska som jag fyller efter säkerhetskontrollen. Det sparar inte bara pengar utan är även bra för miljön. Det är mitt bästa tips för att spara pengar under resan. Att handla hemma blir så mycket billigare och barnfamiljen sparar många sköna slantar till annat skoj”

  Tusen tack för ditt bidrag Marie och hoppas du hittar något fantastiskt med ditt pris som du verkligen förtjänade. Även stort tack till alla er som kom med oersättliga tips, som många av oss läsare kommer ta vara på och använda sig av för att göra sin nästa semester mer ekonomisk.

  Både Ann Lekander och Rasmus Larsson använder sig av samma knep och visar upp stort tålamod genom att invänta för speciella kampanjer och reser under lågsäsong för att kunna spara ännu mer. Ann Lekander fortsätter med att även delge sina tips som att spara in på små utgifter genom att handla på en lokal butik i förväg för att ta med sig under sina utflykter istället för att köpa på plats med oftast uppblåsta priser. Rasmus Larsson tog även upp en viktigt sak som många inte tänker på, att verkligen läsa på vad som ingår i sin hemförsäkring så att man inte betalar ut i onödan för extra försäkringar som man kanske redan har.

  Res smartStort tack till er alla till alla värdefulla tips som kommer väl till hands oavsett om ni reser till exotiska länder som Sydafrika eller njuter av en semester i vårt kära hemland. Och till alla er andra som missade tävlingen, oroa er inte. Inom snar framtid kommer där vara ännu en Auto Europe tävling där ni kan delta för att vinna fina priser.

  Se till att följa oss på våra sociala media på Facebook, Twitter och Instagram för att inte missa nästa tävling samt att kunna få fina restips och även speciella erbjudanden.

  Tills nästa gång!

  Bloggsökning


  Kategorier