Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I WINDHOEK

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Windhoek med Auto Europe

  Hämta upp din hyrbil i Windhoek direkt på flygplatsen. Flygplatsen ligger cirka 40 kilometer öster om Windhoek, Namibias huvudstad, så det tar ett tag att ta sig in till centrum. I hvudstaden Windhoek börjar de flesta safaris som går genom Namibia och de flesta utrikesflyg landar på Hosea Kutako International Airport. Enklast är att hämta upp bilhyra direkt på flygplatsen.

  Hyr bil i Windhoek

  Namibia har vänstertrafikoch det gäller att vara extra försiktig med hyrbil. Vägnätet i många av nationalparkerna är väl utbyggda och det går att ta sig till de flesta ställen med vanlig bil. Vi rekommenderar en bil med fyrhjulsdrift. Skyltning är bra och du hittar lätt. För att hyra bil krävs att du har ett internationellt körkort. Det införskaffas hemma i Sverige innan du reser.

  Auto Europe erbjuder billig biluthyrning

  Vi är specialister på biluthyrning och samarbetar med de främsta hyrbilsföretagen i världen. Vi erbjuder dig därför bästa möjliga service till lägsta möjliga pris. Vi kan hjälpa dig med biluthyrning över hela världen. Förutom vanlig bilhyra har vi även sport- och lyxbilar, vans och husbilar. Beställ hyrbil i Windhoek, Namibia och låt äventyret börja.

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida