Auto Europe

  • SVERIGE
  • Ring våra hyrbilsexperter

    BILLIG HYRBIL I WINDHOEK

    Hyrbilar världen över
    Alamo Rental Car
    Avis Car Rental
    Budget Rental Car
    Dollar Car Rental
    Europcar
    Hertz
    National Car Rental
    Sixt Rent a Car
    Hyrbilar världen över
    Varför boka med oss
    • Jämför företag för bästa pris
    • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
    • Inga kreditkortsavgifter
    • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
    • 24 000 upphämtningsstationer världen över

    Hyrbil i Windhoek med Auto Europe

    Hämta upp din hyrbil i Windhoek direkt på flygplatsen. Flygplatsen ligger cirka 40 kilometer öster om Windhoek, Namibias huvudstad, så det tar ett tag att ta sig in till centrum. I hvudstaden Windhoek börjar de flesta safaris som går genom Namibia och de flesta utrikesflyg landar på Hosea Kutako International Airport. Enklast är att hämta upp bilhyra direkt på flygplatsen.

    Hyr bil i Windhoek

    Namibia har vänstertrafikoch det gäller att vara extra försiktig med hyrbil. Vägnätet i många av nationalparkerna är väl utbyggda och det går att ta sig till de flesta ställen med vanlig bil. Vi rekommenderar en bil med fyrhjulsdrift. Skyltning är bra och du hittar lätt. För att hyra bil krävs att du har ett internationellt körkort. Det införskaffas hemma i Sverige innan du reser.

    Auto Europe erbjuder billig biluthyrning

    Vi är specialister på biluthyrning och samarbetar med de främsta hyrbilsföretagen i världen. Vi erbjuder dig därför bästa möjliga service till lägsta möjliga pris. Vi kan hjälpa dig med biluthyrning över hela världen. Förutom vanlig bilhyra har vi även sport- och lyxbilar, vans och husbilar. Beställ hyrbil i Windhoek, Namibia och låt äventyret börja.

    Bra länkar

    Flygplatsens officiella hemsida