Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I VARNA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Varna – Hitta din perfekta hyrbil

  En Hyrbil i Varna ger dig möjlighet att utforska mer av staden och dess omgivningar. Varna är Bulgariens tredje största stad och är mets känd för sina fina badstränder och för att var Bulgariens semesterort nummer ett. Läget i norra Bulgarien vid svarta havet gör klimatet idealiskt för badsemester och det särskilt sommartid. Varna är en pulserande stad som bjuder besökaren på mer än bara bad. Här kan du shoppa bra, äta gott eller koppla av på ett av flera caféer.

  Hyr bil billigt i Varna

  Från Varna finns bra förbindelser och fina vägar till huvudstaden Sofia. Vägstandarden varierar mycket i Bulgarien och på vissa landsvägar gäller det att vara extra försiktig. Med hyrbil i Varna får du räkna med ett ganska högt tempo och trafiken är generellt hetsigare än i Sverige.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis, Europcar, Budget och Alamo. Hos oss bokar du enkelt biluthyrning att plocka upp direkt på flygplatsen i Varna. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på gratis telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).