Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ STOCKHOLM VÄSTERÅS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Stockholm Västerås flygplats

  Oavsett om du ska besöka staden Västerås, som har många roliga aktiviteter att erbjuda eller om du ska resa runt i Sverige är det mycket smidigt att utgå från Västerås flygplats. Boka din hyrbil på Stockholm Västerås flygplats idag och spara pengar som du kan lägga på annat under semestern. Det är enkelt och smidigt att ta sig till och från denna flygplats som ligger 5 km från Västerås innerstad. Från flygplatsen kan du enkelt åka till Stockholm och andra svenska städer via E18 som ligger mycket nära.

  Auto Europe kan erbjuda hyrbil på över 24.000 stationer i över 180 länder runt om i världen. När du bokar med oss får du inte bara bästa pris på marknaden utan även högklassig kundservice från vår reservationsavdelning. Med en hyrbil från Västerås flygplats kan du utforska Stockholm och närliggande städer och områden direkt när du anlänt till flygplatsen.

  För att läsa utvärderingar av hyrbil i Stockholm, vänligen klicka här.

  Flygplatsinformation

  Västerås flygplats ligger nära till E18 och nås från Västerås centrum på kort tid. En hel del lågprisbolag trafikerar denna flypglats med flygningar inrikes och utrikes. 2015 hade flygplatsen totalt 113 500 trafikanter.

  Stockholm Västerås Airport (VST) även känd som Västerås flygplats
  Adress: 721 31 Västerås, Sverige
  Läge: a. 5 km öster om Västerås i anslutning till E18.
  Flygbolag på flygplatsen Tjänas främst av lågprisbolag som Ryanair och WOW Air till en rad utrikes destinationer men har även regionalflyg och charterverksamhet med Nextjet.
  Tel: +46 21 80 56 00

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Stockholm Västerås flygplats?

  Uthyrningsföretagens diskar befinner sig i närheten av flygplatsens ingång och här kan du enkelt och smidigt upphämta och avlämna din hyrbil på Stockholm Västerås flygplats. Alla uthyrare är samlade på samma ställe. Se till att ha med voucher och andra viktiga dokument innan du hämtar upp bilen.

  Avis hyrbil på Västerås flygplats Avis hyrbil på Västerås flygplats
  Stockholm Västerås Airport,
  Västerås, Sverige 721 31

  + 46 21 800188
  Öppettider:
  Mån-fre: 09.30 till 11.30 och 13.00 till 15.00
  Lör-sön: stängt
  Budget hyrbil på Västerås flygplats Budget hyrbil på Västerås flygplats
  Stockholm Västerås Airport,
  Västerås, Sverige 721 31

  + 46 21 80 01 88
  Öppettider:
  Mån-fre: 09.30 till 11.30 och 13.00 till 15.00
  Lör-sön: stängt

  Terminaler

  Flygplatsen består av en terminalbyggnad med sammanlagt 6 gater. Om du ska flyga från flygplatsen bör du se till att du är på flygplatsen i god tid så att planet kan lyfta i rätt tid. De flesta flygbolagen rekommenderar att man är på plats 2 timmar före avgång. På grund av sina storlek är det lätt att hitta på flygplatsen och alla faciliteter ligger inom bekvämt avstånd. Det blir enkelt för dig att hitta när du ska hyra bil på Stockholm Västerås flygplats då flygplatsen är relativt liten.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen erbjuder smörgåsar, sallader och annat matnyttigt att äta i sin restaurang samt ett mindre utbud av kioskvaror. Efter säkerhetskontrollen kan du som är resenär även införskaffa smörgåsar, snacks och dryck av olika slag i flygplatsen bar. Här finns även en taxfree butik och för dig som är på jobbresa kan även lokaler för konferens med catering anordnas. Det finns även gratis Wifi tillgänligt och om du behöver ta ut pengar finns bankomat tillgänlig.

  Hur man kan ta sig till och från Stockholm Västerås flygplats?

  Det är mycket smidigt att hyra bil från Stockholm Västerås flygplats. Med en hyrbil från Västerås flygplats kan du nå Västerås centrum på cirka 10 min och även Stockholm city på cirka 80 min beroende på trafik. För den som ska hämta upp bil i Stockholm och behöver åka med kollektivtrafiken finns anslutning till Stockholms cityterminal via Flygbussarna som går efter flygens ankomst och avgångstider. Biljetter säljs inne på terminalen samt ombord.

  Bussanslutning finns även via lokalbussa 3 in till Västerås centralstation och går varje 10 min alla vardagar. Biljetter kan köpas vid kundservicedisken på flygplatsen. Från Västerås centralstation finns sedan tågförbindelser till en rad olika orter runt om i Sverige, däribland Stockholm, Norrköping, Linköping och Kalmar.

  Parkeringstips

  Flygplatsen har lång och korttidsparkering. Korttidsparkeringen kan hittas utanför terminalen medan långtidsparkeringen ligger inom ett kort gångavstånd. Korttidsparkeringen kostar 20 kronor för 40 minuter. Långtidsparkeringen kostar 20 kronor för varje påbörjad timme, 120 kronor för ett dygn och 480 kronor per vecka. Efter sju dygn kostar det 55 kronor per påbörjat dygn. Parkering i en månad kostar 1150 kronor. Årskort kostar 5400 kronor.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Stockholm Västerås