Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ SKOPJE FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Skopje flygplats med Auto Europe

  Som Makedoniens huvudstad är staden Skopje inte bara landets största utan även politiskt, kulturellt, ekonomiskt och akademiskt center för landet. Boka hyrbil på Skopje flygplats och du kan enkelt och bekvämt utforska stadens rika och kulturella sevärdheter och skatter, men även upptäcka landsbygden och naturen i det baltiska landet i din egen takt. Med Auto Europe får du alltid bästa pris och service när du hyr bil. Boka online eller genom våra kunniga reservationsagenter idag!

  Vill du läsa tidigare kunders recensioner? Klicka dig då in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Skopje.

  Flygplatsinformation

  Skopje Airport (SKP)
  Officiellt namn: Skopje Airport och Skopje "Alexander the Great Airport".
  Adress: Petrovec 1043, Makdonien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen 17km syd-öster om huvudstaden Skopje.
  Flygbolag på flygplatsen: Wizzair, Croatia airlines, Adria Airways, Austrian Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines, Edelweiss Air, Swiss, Air Berlin, Pegasus, FlyDubai, Corendon Airlines, Sunexpress Airlines, Alitalia.

  Terminaler

  Skopje flygplats består av en terminalbyggnad med två våningar som gör det enkelt att navigera flygplatsen. Bottenvåningen huserar inchecknings diskar såväl som ankomster och diverse rese-faciliteter. Medan första våningen är hem till avgångar och alla gater.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  För dig som vill hyra bil på Skopje flygplats ligger uthyrningsdiskarna bekvämt belägna på bottenvåningen i västra delen av terminalbyggnaden. Innan din resa rekommenderar vi dig att noggrant läsa igenom din bokningsvoucher. Vid upphämtning ska du som hyr bil uppvisa körkort, pass eller ID-kort, kreditkort samt din voucher. Nedan hittar du öppettiderna till våra leverantörer på flygplatsen.

  Uthyrare Öppettider
  SurPrice Car Rental 00.00 till 20.00
  Alamo Dygnet runt
  Hertz Dygnet runt
  Sharr Express Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  På Skopje flygplats hittar resenärer som är ute efter en bit mat eller något att dricka två caféer och ett snabbmatställe. Flygplatsen har även två duty-free butiker, en bank, ett valutaväxlingskontor, post och en informationsdisk som ligger belägen på bottenvåningen av terminalen. För den som behöver tillgång till internet finns avgiftsfritt wifi tillgängligt i hela terminalbyggnaden.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  För dig som hämtat upp hyrbil på Skopje flygplats ligger Skopje centrum bara cirka 22 min bilresa bort via A4 and Bulevardi Aleksandri i Madh. För den som ska upphämta hyrbil inne i centrum eller som ska vidare till andra destinationer i Makedonien via kollektiva transportmedel inne i huvudstaden, erbjuder Vardar Ekpres bussanslutning in till stadskärnan via Capitol Mall, den internationella buss/tågstationen. Taxi hittas utanför flygplatsen terminalbyggnad dygnet runt och är vita och markerade med nummer från 1-65. För dig som vill läsa mer om körning och trafikregler i landet, klicka här.

  Parkeringstips

  På Skopje flygplats erbjuds parkeringsmöjligheter för 1200 fordon till lång-och och korttidstaxa. Inne i centrum erbjuds gatuparkering som är indelade i 4 olika zoner. Första zonen - röd zon ligger mitt inne i centrum och här kan du parkerar i två timmar max. Den gula zonen - zon 2 ligger nära centrum, brevid hotell Bristol och Business Center Mavrovka. Här är parkering begränsad till 4 timmar medan de två resterande zonerna, grön och vit zon inte har några begränsningar. I närheten av Museum of City of Skopje och den gamla blommarknaden finns även ett parkeringsgarage att tillgå.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Skopje


  Mer information om Skopje flygplats

  Skopje flygplats
  Petrovec , Makdedonien, 1043
  IATA Code: SKP
  ICAO Code: LWSK
  Wikipedia sida
  Latitud: 41.96162
  Longitud: 21.62138

  Allmän information: Skopje flygplats, officiellt känd som Skopje "Alexander the Great" Airport, är en internationell flygplats 17 km utanför huvudstaden Skopje i Makedonien. Det är den största och även den mest trafikerade av landets två internationella flygplatser.