Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I SAO PAULO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Sao Paulo till de bästa priserna

  Du behöver en hyrbil i São Paulo som är landets största stad och ligger i sydöstra Brasilien. Sao Paulo bjuder påmånga intressanta sevärdheter. Den mest kända är Sé-katedralen. Brasilien i sin helhet är en riktig fotbollsnation och fotbollsspelaren Kaká föddes i Sao Paulo. Om du är sugen på badliv kan du hyra bil i Sao Paulo och köra sträckan ut till Santos, vid atlantkusten Väl vid kusten kan du njuta av över 400 kilometer sammanhängande stränder! Biluthyrning i Sao Paulo ger dig chans att se mycket av Sao Paulo och även andra delar av Brasilien.

  Hyr bil billigt i Sao Paulo

  Hyrbil i Sao Paulo och i Brasilien generellt är enkelt. Tempot i trafiken kan vara högt och körstilen skiljer sig mycket från den vi har i Sverige. Var därför extra uppmärksam i trafiken på både bilister, cyklister och fotgängare. För att hyra bil i Brasilien krävs ett internationellt körkort, utöver det nationella. Man måste också ha haft giltigt körkort i minst 2 år.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Sao Paulo på flera platser i staden. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).