Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I RIO DE JANEIRO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Rio de Janeiro – Boka och spara

  Rio de Janeiro på Brasiliens sydöstra kust sägs vara en av världens vackraste städer, omringad av regnskog och med branta berg som stupar rätt ned i Atlanten. Mest känd är Rio de Janeiro för sin karneval och för sina fina sandstränder. Hyrbil i Rio de Janeiro ger dig chans att upptäcka stora delar av denna jättestad men också andra delar av Brasilien.

  Rio de Janeiro med biluthyrning

  Beställer du biluthyrning i Rio de Janeiro underlättar det om du talar portugisiska eller spanska. Främst för att kunna kommunicera med människor och med tanke på att vägskyltar är på portugisiska. Det är viktigt att införskaffa ett internationellt körkort om du planerar att hyra bil i Rio de Janeiro. Tillsammans med ditt nationella körkort ifrån Sverige minimerar detta problem som kan uppstå om du kommer i kontakt med brasiliansk polis. Var extra försiktig i trafiken, särskilt i början tills du kommer in i det brasilianska tempot. Hos flera leverantörer är du tillåten att besöka grannländer som Argentina, Uruguay med hyrbil.

  Hyr bil billigt i Rio de Janeiro

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis, Europcar, Budget och Alamo. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Rio de Janeiro direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).