Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ CANCUN FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Cancun flygplats till bra pris

  Se Cancun och utforska delstaten Quintana Roo som lockar många turister varje år! Här kan man koppla av på de vackra vita sandstränderna, svalka sig i havet, gå och snorkla eller simma med delfiner. Det arkeologiska museet och maya-ruinerna är definitivt värda ett besök. Det finns en mängd hotell, restauranger, affärer, kaféer och barer och klubbar i Cancun. Ta din hyrbil till Mexico City och upplev en bra atmosfär med mycket välkomnande människor. Cancuns flygplats är en av de mest trafikerade flygplatserna i Karibien. Med ett stort utbud av bilar och leverantörer, är du säker på att hitta en deal som passar dina behov bäst när du ska hyra bil på Cancun flygplats!

  När du bokar en hyrbil i Cancun, kan du vara säker på att du får bäst service och de billigste priserna. Auto Europe samarbetar med biluthyrare från flera stora företag och kan på så sätt erbjuda biluthyrning på över 24 000 platser runt om i världen. Med över 60 års erfarenhet av biluthyrning arbetar vi varje dag för att du som kund ska få det bästa priset och den bästa servicen. Läs gärn våra kunders utvärderingar av hyrbil i Cancun för att se vad de har att säga om vår service och sin hyrbilsupplevelse i denna populära turiststad.

  Flygplatsinformation

  Cancun flygplats ligger 19 km från Cancun City i Mexiko. Flygplatsen har utökats eftersom den har blivit en av de viktigaste internationella flygplatserna i landet.

  Cancun Airport (CUN)
  Officiellt namn:
  Cancún International Airport (Spanska: Aeropuerto Internacional de Cancún)
  Adress: Carretera Cancún-Chetumal Km 22, 77565 Cancún, Q.R., Mexiko
  Telefon: +52 55 5284 0400
  Läge: 19 kilometer om centrala Cancun
  Flygbolag på flygplatsen: Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, TUI med många fler trafikerar flygplatsen.

  Vart kan jag hämta upp min hyrbil på Cancun flygplats

  Cancun Airport är den största biluthyrningsplatsen i området med de flesta större biluthyrningsföretag som ligger inom flygplatsens grunder. Hyrbilsdiskarna är lätta att hitta vid ankomsten om man följer skyltarna. Se till att ha med din hyrbilsvoucher, körkort och kreditkort med dig när du ska hyra bil på Cancun flygplats, annars är det inte möjligt att genomföra upphämtningen.

  Alamo hyrbil på Cancun flygplats Alamo hyrbil på Cancun flygplats
  Carretera Cancún-Chetumal Km 22,
  Cancun, Mexiko 77565

  +52 998 886 0100
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Hertz hyrbil på Cancun flygplats Hertz hyrbil på Cancun flygplats
  Carretera Cancún-Chetumal Km 22,
  Cancun, Mexiko 77565

  +52 999 911 8040
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Europcar hyrbil på Cancun flygplats Europcar hyrbil på Cancun flygplats
  Carretera Cancún-Chetumal Km 22,
  Cancun, Mexiko 77565

  +52 998 8860920
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7

  Terminaler

  Det finns tre terminaler på Cancuns flygplats. Terminal 2 och Terminal 3 och inrikesterminaler. Det finns också en FBO-terminal för privata jets. Det finns en gratis transfer mellan terminalerna. Fråga bara någon flygplatsrepresentant för Terminal Shuttle-stoppet. Flygplatsen är Mexikos andra största flygplats sett till antalet passagerare.

  Flygplatsfaciliteter

  Bankomater finns tillgängliga i varje terminal. Avgifter kan vara tillämpliga, så var noga med att kontrollera bankens avgiftsschema och din dagliga uttagsgräns om du reser internationellt. Du kan också vilja meddela din bank om dina reseplaner. Valutaväxling finns i T2 och T3. Taxfree-shopping finns i T3 och T4. Dessutom finns det ett litet utbud av affärer. 14 närbutiker kan hittas utspridda i båda terminalerna, för eventuella sista minuten-saker. Det finns ett stort urval av resturanger på flygplatsen, med allt från snabbmat till fina resturanger. De flesta restauranger är öppna från 6:00 till 00:00.

  Hur man kan ta sig till och från Cancuns flygplats

  Bil: Om du ska ta hyrbil från Cancuns flygplats kan platsen nås med bil via väg 307, det tar ca. en halvtimme att åka från innerstaden.

  Taxi: Till skillnad från andra flygplatser måste man förboka taxi. För att garantera lägsta möjliga pris, se till att du bekräftar priset innan du åker. Rullstolsanpassade taxibilar finns också på begäran.

  Buss: Du kan ta en buss från Cancun International Airport till Cancun, Puerto Morelos, Playa del Carmen, Tulum och Merida. Bussar lämnar på ett schema från alla terminaler på flygplatsen. Bussar lämnar ungefär var 20: e minut, från tidig morgon till mycket sent på natten. Du kan köpa dina biljetter online för en snabb service och för att garantera dina platser. Biljetter kommer att skickas via e-post, så du får alltid tillgång och behöver aldrig oroa dig för att förlora dem. Skriv ut dina biljetter dagen för resan och det är det. För extra säkerhet kan du köpa dina biljetter med ditt kredit- / betalkort eller Paypal. Alla biljetter som köps på nätet inkluderar reseförsäkring.

  Parkeringstips

  Parkering finns precis framför varje terminal, har säkerhet 24 timmar om dygnet och om du behöver lämna din bil för en dag kostar det cirka $ 165 pesos (från sjätte timmen startar dagspris). Per timme kostar det är $ 28 pesos, mer än en timme tar extra $ 7 pesos. Om du ska ta din hyrbil från Cancuns flygplats till innerstaden finns flera parkeringsmöjligheter. Du kan parkera på gatan, men de till att det ligger på en säker och bevakad plats. Om du bor på hotell erbjuds säkert en parkeringsplats som kan vara mer säker än på gatan.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Cancun