Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  SCHWEIZ

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Schweiz

  Schweiz är tveklöst en måste-destination för alla naturälskare. Landet erbjuder den ultimata campingupplevelsen med sin orörda, dramatiska natur som omger dig vart du än beger dig. Alpernas spektakulära landskap upphör aldrig att fascinera, och även om man tror att en topp är lik den andra, så är det snarare så att du kommer att förbluffas över hur ofta du kommer imponeras av den storslagna naturen och tro att det du ser är trickfilmat, som hämtat ur en sagovärld. Ge dig ut på en unik resa genom att hyra husbil i Schweiz och upptäck själv varför en utomhussemester i Alperna är så svårslaget i upplevelseväg. Spana in Auto Europes omfattande utbud och du kommer att hitta en husbil som matchar dina önskemål som handen i handsken.

  Att resa i Schweiz

  När du hyr husbil i Schweiz, kommer landskapets omtumlande variation att spelas upp framför dina ögon. Schweizarna är stolta över sitt land av en anledning. Regionen är fylld med kristallklara, spegelblanka bergssjöar, snöklädda bergstoppar och färggranna ängar, utsmyckade med blomster och flora. Miljövård och skydd, leva i enlighet med naturen och bevara den är av stort intresse för lokalbefolkning och mycket av naturen är därför orörd, vilket gör upplevelsen än mer speciell. I Alperna är kor som betar på idylliska, gröna ängar en vanlig syn. Likaså synen av naturälskande vandrare eller adrenalinsökande skärmflygare. Även om landet är kompakt är landskapet omväxlande med gott om campingplatser över hela landet, vilket gör Schweiz till ett perfekt land att resa runt i med en husbil.

  För er som inte rest i Schweiz förut, kan vi tipsa om några av guldkornen där du kan välja att övernatta. Arolla, till exempel, är Europas högst belägna campingplats. Avlägset placerad är campingplatsen en utmärkt tillflyktsort för den som vill fly undan staden, folket och vardagsjäktet för en stund och bara njuta i solen, blicka ut över alpina grässlätter eller ta en svalkande dagstur på en glaciär. Gratis Wifi erbjuds på campingplatsen för understimulerade barn och så att ni kan planera vart ni ska styra äventyret härnäst. Ett förslag är att ni åker till bergtopparnas moder och symbolen för Alperna, Matterhorn.

  Nära magnifika bergstoppen, Matterhorn hittar du flertalet, vackra campingplatser med unik utsikt, nära små byar som schweiziska Zermatt och italienska Breuil-Cervinia. Tänk bara på att om ni vill besöka båda byar så måste ni givetvis åka runt berget, vilket tar cirka 4 timmar, beroende på trafik och väderförhållande.

  Schweiz är förutom sin underbara natur bland annat känt i upplevelseväg för sin underbara choklad och ost. Säkerligen är deras klockor, arméknivar och banksystem en upplevelse i sig, men till skillnad från många matproducenter kan du inte åka runt i Schweiz och provsmaka dessa. Detta är däremot fullt möjligt för den som är sugen på någonting gott, turerna i fabrikerna är både sevärda och inkluderar gratis smakprover, så se till att kolla er rutt efter lämpliga ställen att uppleva de lokala delikatesserna. För den som har annat sug, finns det givetvis utmärkta tillfällen att inhandla högkvalitativa, Schweiziska produkter landet över, varför det är en god idé att också kontrollera om dessa köpställen sammanfaller med er tänkta rutt. Om inte kan det ändå vara värt att planera in en liten omväg.


  Populära destinationer med husbil i Schweiz

  Hyra husbil Basel
  Basel
  Hyra husbil Bern
  Bern
  Hyra husbil Geneve
  Geneve
  Hyra husbil Lausanne
  Lausanne
  Hyra husbil Lucerne
  Lucerne
  Hyra husbil Zürich
  Zürich

  Uthyrare

  Vår främsta leverantör i Schweiz är McRent. McRent är välkänt världen över och är en pålitlig leverantör. Genom McRent kan vi erbjuda ett stort utbud av toppmoderna fordon. För att undersöka tillgängliga husbilar som passar dina behov går du vidare till vår bokningsmotor nedan.

  Tillgängliga husbilar i Schweiz

  Vanliga destinationer att hämta upp husbilar är i Genève eller Zürich. Beroende på vad ni letar efter är vi säkra på att ni kommer att hitta ett passande fordon för er resa, oavsett om det är den minsta möjliga husbilsklassen till de lyxigaste varianterna som finns att tillgå. Påbörja din sökning redan idag genom den snabba sökmotorn. Välj ett fordon från sökresultaten och ladda hem en gratis PDF-fil med all nödvändig information kring hyran, priset, tekniska specifikationer och möjliga tillval.

  Urban Adria

  Urban

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.93 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Sporty Compact Plus

  Sporty

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Compact Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Luxury Premium Plus

  Family Luxury

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Premium Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel