Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  GENÈVE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Genève - Bästa priserna med Auto Europe

  Auto Europe är det rätta valet om ni önskar göra mer av er semester. Med oss kan ni ta ert resande till nästa nivå enkelt genom att hyra husbil i Genève. Vi som företag har sysslat med hyrbilar i över 60 år och kan med en stolthet säga att vi finns i över 180 länder med över 24 000 upphämtnings platser. Nu har vi gett oss in i husbils marknaden också , eftersom detta är en starkt växande trend. Allt fler vill känna friheten som bara ett rullande hem kan erbjuda. Vi jobbar med lokala leverantörer på plats för att kunna erbjuda er det bästa som finns. Om ni är lite osäker på vart i Schweiz ni önskar hämta upp, eller vilken husbil som vore bäst för just er, kan ni alltid ringa våra husbils experter på +49 89 4120 7298 .

  Välkända Schweiz är fortfarande ett av de mest önskade resmålen för naturälskare. Besök landet och upplev själva på nära håll om dess fantastiska landskap, de snötäckta bergstopparna och de kristallklara sjöarna som har blivit omtalat i mängder av filmer, böcker och sånger. Se vad det är som lockar miljontals av återvändande besökare varje år. Gör det mesta av er resa och ta vara på er dyrbara tid till max med en husbil och vi är säkra på att ni kommer bli en av dessa många återvändande besökare. En husbil ger er inte bara friheten att kunna åka och bo vart ni än önskar, utan det är mer bekvämare sätt att resa samt om man ser på den ekonomiska biten, så sparar man även med en husbil. Istället för att slänga ut massor av pengar till dyra hotell där ni vaknar upp till samma tråkiga utsikt varje morgon, kommer ni med en husbil att kunna vakna upp till förstummande vyer som man endast sett på vykort. Ta del av denna lyx och skapa minnen för livet, för det är ni väl värda!

  Campingplatser i och runtom Genève

  Schweiz är ett land fullt av underbara platser att besöka året runt. Väljer ni att campa längs med Genève sjön finns det en mängd av sevärdheter och aktiviteter som man kan hitta på. Men även grannregionerna har unika sevärdheter som är väl värda att besöka. Oavsett om ni är reser hit för första gången eller varit i Genève många gånger så är där något att göra. Besök fina monument som reformations muren, Röda korset museet eller den mest ikoniska sevärdheter i Genève , Jet d’Eau, en enorm vattenfontän som skjuter upp vatten upp till 140 meter. Här nedan listar vi några av våra favorit platser att parkera sin husbil och njuta av omgivningen.

  Les Grangettes Denna camping är en av orsakerna varför så många önskar att hyra husbil i Genève, nämligen för att campingen ligger i ett otroligt vackert naturreservat. Denna trollbindande omgivning ligger mellan en sjö och en härlig skog, med gott om fritidsaktiviteter. Tack vare dessa nära plats till sjön, utgör den en perfekt plats för de som vill kunna ha möjligheten för lite bad.
  De Vidy Detta är en fyrstjärnig campingplats i Lausanne, nästintill Genèvesjön. Denna plats som tillåter hundar är ett utmärkt val för resenärer som är sportiga av sig. De Vidy erbjuder ett stort utbud av sport möjligheter för de som vill ha en aktiv semester. Här kan ni cykla, vindsurfa, åka vattenskidor och mycket mer.
  Pointe à la Bise Denna campingplats är också relativt nära till sjön och är också ett utmärk plats för de som vill ha en plats som erbjuder mer aktiva verksamheter. Här finner ni alltid nybakat väldoftande bröd varje dag i den lokala restaurangen, som skapar en gudomlig doft över hela campingen som man kan njuta av medans man vaknar upp från nattens vila. Här finns det även tillgång till Wi-Fi, lekplats för de mindre och gott om parkerings platser. De har platser med lite eller ingen skugga, så man kan välja vad man tycker bäst om.
  Les Horizons Bleus CCCV Nära Montreux Riviera, som håller en världsberömd jazzfestival, mysig julmarknad och har det enda museet som ägs av Charlie Chaplin, hittar ni denna campingplats. Om inte närheten till fantastiska Montreux Riviera är nog, så ligger den även nära till den UNESCO skyddade Lavaux terrasserade vingården. Här kan man spendera hela sin semester och ändå inte hinna med allt som finns i dess omgivning, och de har även öppet under vinter.

  Tillgängliga husbilar i Genève

  Vår lokala leverantör vi jobbar med för att kunna förse er med ett stort utbud av husbilar är Indie Campers. Ni kan vara säkra att ni får fullt fungerade och välskötta husbilar. Med oss kan ni hitta allt från mindre som kommer med en dubbelsäng, perfekt för paret som är ute efter en mer romantisk resa, till större husbilar som kommer fullt utrustade med kök, dusch, toalett, vatten och avfallstankar och flera sängar. Här nedan listar vi några av de mest populära modellerna ni kan hyra i Genève. Ni kan enkelt och snabbt se vad som finns tillgängligt med vår ultra snabba och tillförlitliga sökmotor.

  Sporty husbil Active Plus husbil

  Sporty

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Active Plus

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.42 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Motorhome husbil Adria husbil

  Motorhome

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Genève

  I ett land som Schweiz som är världskänt för sin naturliga och historiska rikedom med dess enastående berg, kristall klara sjöar och uråldriga slott trollbinda er under hela er semester. Ett av slotten som har förevigats av poeten Lord Byron i hans “The Prisoner of Chillon” dikt, nämnts i otaligt många litterära verk är Château de Chillion som reser sig stolt över en sjö i närheten av Genève. Ett annat slott värt att besöka, speciellt för de som förtjusta i riktig ost. Den välsmakande Gruyères osten är gjord i byn som är kopplat till detta slott, Château de Gruyères. Här kan ni njuta av en enastående utsikt medans ni njuter av en god ost och ett glasa vin.

  Om ni letar efter ett mer romantiskt plats, bör ni inte missa Annecy, regionens bäst bevarade hemlighet, och platsen verkar som den kommer direkt från ett vykort. Dess färgglada kanaler är kantade med hus som dateras tillbaka till medeltiden och som är fyllda med färgrika blommor i dess fönsterkarmar.

  Är ni där under vinter halvåret, bege er då till Charmonix och Mont Blanc med er husbil och ni kommer snabbt förstå varför dessa två platser är bland de mest besökta platserna under vinter månaderna i världen av vintersport entusiaster. Om ni är där under sommar månaderna då är det starkt rekommenderat att ni besöker Montreux, en välkänd semesterort vid Genèvesjön, vars strandpromenader är ljuspunkten med detta resmål och dessa speciella arkitektur.

  Med Auto Europe kan ni vara säkra på att ni får en härlig semester. Boka med oss, för med oss är det så enkelt, så ni har mer tid att planera vad ni vill göra på er semester. Använd vår boknings motor eller ring till våra husbils experter och ta steget till ett helt nytt sätt att njuta av sin semester!