Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL OCH 4X4 BILLIGT I NAMIBIA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil 4x4 i Namibia

  Att hyra husbil i Namibia eller en 4x4 hyrbil är definitivt det bästa sättet att se det rika, namibiska djurlivet i all sin skönhet. Auto Europe kan idag stoltsera med att vi har utökat våra tjänster till dig och andra moderna resenärer som vill planera sin egna, unika resa till att omfatta uthyrning av husbilar och 4x4 terrängbilar i Namibia! Detta Afrikanska (och för turister ännu outforskade) land är hem för en varierande, skiftande natur och bebodd av afrikanska elefanter, lejon och sällsynta, vita noshörningar. För den som vill se någonting annorlunda och få en unik upplevelse på sin resa är Namibia pärlan för dig.

  Att resa i Namibia

  Nambiöknen sträcker sig längs med landets kustlinje vid Atlanten medan Kalahariöknen täcker stora delar av landets östra delar. På grund av detta är resandet i Namibia begränsat till de rutter som finns mellan de största städerna och sevärdheter som Bwabwata och Etosha nationalpark där du kan se utrotningshotade djur. Ett fyrhjulsdrivet fordon är därför det absolut bästa sättet att resa utan begränsningar och kunna upptäcka det mesta av landet. Genom hela Namibia hittar du flertalet campingplatser för husbilar, belägna nära både de största orterna och naturparkerna. Puttra dig igenom Namibia i din egen takt genom att hyra husbil eller terrängbil från Auto Europe och njut av de fria vidderna och det rika djurlivet i sin naturliga miljö.


  Populära destinationer med husbil i Namibia

  Hyra husbil Swakopmund
  Swakopmund
  Hyra husbil Walvis Bay
  Walvis Bay
  Hyra husbil Windhoek
  Windhoek

  Leverantörer

  Våra uthyrare som vi samarbetar med i Namibia är företag som Britz, KEA, Bobo, Maui och Bushlore Africa som erbjuder moderna husbilar och terrängbilar med fyrhjulsdrift. Upphämtning är möjligt från landets huvudstad, Windhoek samt de två kuststäderna Walvis Bay och Swakopmund.

  Tillgängliga husbilar i Namibia

  Ta en titt på våra exempelmodeller av fordon tillgängliga för upphämtning i Namibia nedan. Vi erbjuder både vanliga husbilar och terrängbilar med fyrhjulsdrift perfekta för en safariresa. Ta reda på vilken modell som bäst passar kriterierna för din resa och klicka på en av bilderna för att komma vidare till mer detaljerad, teknisk information kring bilen. Du kan sedan ladda hem erbjudandet med alla detaljer i en PDF helt gratis och utan någon uppbindning. För att komma till priser och tillgänglighet använd då vår fina sökmotor genom att fylla i önskade datum.

  4x4 SC Nissan Diesel NAVI 4x4 Bushcamper

  Nissan Navi

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Manuell 4X4
  Drivmedel: Diesel

  Bush Camper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.56 Meter
  Växel: Manuell 4X4
  Drivmedel: Diesel
  Ford Ranger 4x4 Luxury Family/Group Safari Luxury Safari Overlander

  Luxury Family

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.35 Meter
  Växel: Manuell 4X4
  Drivmedel: Diesel

  Luxury Safari

  Sovplatser: 5
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.354 Meter
  Växel: Manuell 4X4
  Drivmedel: Diesel
  Discoverer 6 Toyota Fortuner

  Discover 6

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.33 Meter
  Växel: Man./Aut.
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Fortuner

  Sovplatser: 7
  Kategori: SUV
  Längd: 5 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Bensin