Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED
  MCRENT OCH
  AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med McRent - Fina erbjudanden

  Hyra husbil med McRentAuto Europe är även en förmedlare av husbilar, och vi samarbetar med många välkända leverantörer, för att kunna erbjuda er ett så brett utbud som möjligt. Om ni funderar på en husbilssemester i Europa är det möjligt med Auto Europa att hyra husbil med McRent, som är den största husbilsleverantören i Europa med över 15 års erfarenhet och mer än 100 olika platser som ni kan hyra husbil från.

  McRent försöker hela tiden att växa och erbjuda så många olika alternativ som möjligt. De har även utökat sin Europeiska verksamhet till att inkludera sju upphämtnings platser i Japan och två i Nya Zeeland. Deras välplacerade upphämtnings ställen ligger strategiskt nära flygplatser och kända turistcentra, för att kunna ge dess kunder en idealisk och enkel upphämtning.

  Oavsett om ni funderar på en romantisk semester med en närstående, eller stadsresa med goda vänner eller en stor familjesemester, - McRent har de nödvändiga fordonen för att kunna hantera dessa behov. I McRent's flotta finner ni semi och full integrerade husbilar samt alkov modeller och de håller hög standard. De flesta modeller de har är inte äldre än 2 år, förutom på två ställen i Europa, Island och Portugal, där en del modeller är tre år gamla. Husbilarna som är i gott skick, kommer väl utrustade med nödvändig bekvämligheter som man kan förvänta sig av topp utvecklade husbilar från tillverkare som Sunlight, LMC och Pössi.

  Försäkring

  När ni väljer att hyra husbil med McRent så är en genomgripande försäkring alltid inkluderad i priset., som täcker eventuella skador. Villkoren och säkerhetsdepositionen varierar från land till land. All den nödvändiga information kommer att vara tillgänglig för er under er bokningsprocess. Märk att vid upphämtningen kommer säkerhetsdepositionen att blockeras på huvudförarens kreditkort och hävas när man har återlämnat husbilen.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Med er moderna husbil ni får från McRent är ett fullt utrustad badrum med handfat, dusch och kemisk toalett alltid inkluderar, förutom för de två Urban modellerna. I deras husbilar kan ni alltid njuta av ett fint kök med kylskåp, spis och vatten- och avloppstank. De flesta husbilarna kommer även utrustade med cykelställ och en stereo. Mot en extra kostnad kan även begära extra tillbehör som köksutrustning, servis och bestick, booster och barn säten, sängöverdrag, handdukar och camping set med bord och stolar. För att vara så säker som möjligt att man får de extra tillbehör som man önskar, är det bäst att välja till dem redan under bokningsprocessen för att garantera tillgängligheten vid upphämtningen hos leverantören.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med McRent

  Det är viktigt att veta om ni hyr en husbil från grupperna Compact, Family, Comfort och Urban är att huvudföraren behöver ha ett körkort i kategori B och det måste vara giltigt i mer än ett år. För husbilar som tillhör Premium kategorin som har en totalvikt på över 3.5 ton, behöver huvudföraren ha ett körkort i kategori C/C1 med en giltighetstid på minst 3 år och den lägsta åldern är 25 år för denna kategori. För övriga kategorier, så är minimum åldern 21 år.

  McRent's flotta

  McRent’s flotta innehåller 15 olika modeller av husbilar som kan inhysa upp till 6 personer. Oavsett vilken modell ni väljer att boka med McRent, så är de alla försedda med följande:

  • Fullt utrustat kök med vask
  • Navigationssystem på engelska
  • Under vintersäsong ingår vinterdäck och snökedjor
  • Backkamera
  • Vägassistans
  • Toalettkemikalier
  • Obegränsat antal kilometer
  • Resa inom Europa (restriktioner gäller för dessa länder: Vitryssland, Kosovo, Moldavien, Marocko, Ryssland, Turkiet och Ukraina)

  Urban Plus

  McRent flotta - Urban Plus
  Sovplatser: upp till 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.41 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Urban Plus är det mest ekonomiska valet utav hela McRent’s flotta. En rymlig säng är placerad på baksidan av fordonet och är ett utmärkt val för resande par.

  Compact Plus

  McRent flotta - Compact Plus
  Sovplatser: upp till 2 personer
  Kategori: Klass B
  Längd:5.99 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Ett bra alternativ för två personer som reser tillsammans. Compact Plus är en rymlig och bekväm husbil.. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Compact Plus husbil.

  Family Standard

  McRent flotta - Family Standard
  Sovplatser: upp till 4 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.35 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Bra val för en familj på två vuxna och två barn. I husbilen finns de två sängar i bakänden och en nedtagbar bar dubbelsäng.

  Family Plus

  McRent flotta - Family Plus
  Sovplatser: upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  En välplanerad husbil för större familjer eller en grupp av vänner. Här finns 2 våningssängar, en dubbelsäng samt en dinette. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Family Plus husbil.

  Premium Plus

  McRent flotta - Premium Plus
  Sovplatser: upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.60 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  En stor och tung husbil med mer än 3.5 ton tillåten totalvikt. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Premium Plus husbil.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med McRent?

  McRent som nyligen har öppnat upp sin verksamhet i Japan, har många upphämtningsplatser runt om i hela Europa. Funderar ni på en härlig resa till Medelhavet, så har McRent upphämtnings platser i länder som Frankrike, Italien, Spanien och Portugal. För de som önskar se mer av spännande Skandinavien, finns där ett gott utbud av husbilar att välja mellan i Sverige, Norge, Finland och Estland. Även om ni funderar på en husbilssemester i Tyskland, Storbritannien, Schweiz, Japan eller i Nya Zeeland så kan ni välja McRent som er husbils leverantör.

  Populära upphämtnings platser med McRent

  EDINBURGH
  McRent Edinburgh
  Homes Ltd.1 Mossburn Avenue
  Harthill, Shotts (Edinburgh) ML7 5PX
  Storbritannien
  LISSABON
  McRent Lisboa
  Estrada da Granja do Marquês nº 99
  Sintra 2710-142
  Portugal
  KEFLAVIK
  McRent Iceland
  Smiojuvellir 5a
  Reykjanesbaer, Keflavik 230
  Island
  MALAGA
  McRent Malaga
  Avenida General Duque de Aveiro, 4
  Churriana (Malaga) 29140
  Spanien
  OSLO
  McRent Oslo
  Industrivegen 17
  Jessheim (Oslo) 2069
  Norge
  OSNABRUECK
  McRent Osnabrueck
  c/o Autohaus Olaf Marenke Gmbh Osnabruecker Strasse 304
  Bad Essen (Osnabrueck) 49152
  Tyskland
  ROM
  McRent Roma
  Via di Castel Fusano 46
  Rom 00124
  Italien
  STOCKHOLM
  McRent Stockholm
  Björnängsvägen 15
  Balsta (Stockholm) 74634
  Sverige

  Använd Auto Europe suveräna sökmotor för att hitta er favorit husbil med McRent och gör er redo för en toppen semester. Boka via vår hemsida direkt eller om ni önskar hjälp eller har frågor, kontakta våra husbilsexperter på + 49 89 412 072 98 eller via e-post muccampers@autoeurope.de.