Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  MALMÖ

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Malmö med Auto Europe

  Auto Europe är ditt ultimata val för uthyrning av alla typer av fordon. Förutom oslagbara priser på privatbilar har vi nämligen vans, campervans och husbilar till uthyrning. Börja planera din resa i vackra Skandinavien och Skåne idag och välj att hyra husbil i Malmö med oss. Du får obegränsad frihet att upptäcka och utforska samtidigt dom du och familjen reser bekvämt. Vårt vackra hemland har mycket att erbjuda och mycket för dig att sig och uppleva. Börja din resa i söder och ta dig upp i landet mot huvudstaden Stockholm eller bege dig till vårt grannland Danmark och städer som Köpenhamn och Billund med fantastiska Legoland.

  Våra kunniga husbilsexperter hjälper dig gärna med din bokning per telefon eller e-post alla dagar i veckan.

  Campingplatser i och runt Malmö

  Nedan hittar du en liten lista med campingmöjligheter för husbilar i Malmö och dess närhet. För exakt tillgång på tillgängliga platser på önskat datum ska du kontakta respektive camping. Ibland är förbokad reservation inte nödvändig om du ska hyra husbil i Malmö.

  First Camp Malmö En fantastik utsikt över Öresundsbron precis vid havet väntar dig på First Camp. Närheten till Köpenhamn, Lund och Österlen erbjuder dig och ditt resesällskap många möjligheter till utflykter, sightseeing, shopping, underhållning och utomhusaktiviteter.
  Habo Ljung Camping Den populära familjecampingen ligger belägen ca 15 km norr om Malmö och är omgiven av vacker natur och kan lätt nås. Direkt intill ligger en lång och barnvänlig strand som är perfekt för bad och andra aktiviteter.
  Falsterbo Resort Denna camping hittar du en halvtimmes bilfärd från Malmö centrum. Här kan du passa på att njuta av en dag på stranden eller de vackra omgivningarna. Sandstranden hittar du bara en kort promenad från campingplatsen.
  Barsebäckstrand Camping & Stugby Den barnvänliga badplatsen med tillhörande camping ligger ca 30 km norr om Malmö. Alla husbilstomter bjuder på vackra vyer över havet. 2 km bort från campingen hittar du en golfbana.

  Tillgängliga husbilar i Malmö

  Nedan finner du några exempel på tillgängliga husbilsmodeller i Malmö. Den 6 meter långa modellen Van har en dubbelsäng med plats för 2 personer och utrustning i form av kök, dusch, toalett, värme samt avlopps- och vattentank. Modellen är mellan 1-3 år gammal. Family Standard har plats för upp till 4 personer med 2 stycken enkelsängar och en dubbelsäng. Även här finns köks, dusch, toalett, vatten- och avloppstank samt värme. Modellens längd är cirka 7,5 m. Fordonet har även cykelhållare och det går att montera barnstolar. I husbilen Family finns 2 stycken dubbelsängar och 2 enkelsängar att tillgå. Även här hittar du kök, dusch, toalett, vatten- och avloppstank plus värme. För större familjer som vill kunna njuta av ännu mer utrymme och komfort är Family Plus ett bra val. Denna husbil har liknande funktioner och utrustning som ovan nämnda Family. De exakta detaljer när du jämför fordon och priser i vår bokningsmotor. Tillval såsom campingbord och stolar kan även bokas i förväg utan problem.

  Van Adria

  Van

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.9-6.8 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Family Plus

  Family

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.3-7.6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Malmö

  Sveriges tredje största stad kommer om den inte redan gjort det, överraska och förtrolla dig. Som en del av den växande Öresundsregionen har staden, som är ansluten till den danska huvudstaden Köpehamn genom Öresundsbron, en otrolig mängd med attraktioner och sevärdheter att erbjuda.

  Ett besök till moderna museet är särskilt att rekommendera och du hittar ett brett utbud av högklassiga restauranger, bistroer, barer och mysiga kaféer runt om i Malmö stad. När det kommer till shopping hittar du mycket spännande, särskilt om du letar efter svensk design och nya trendiga modemärken. Letar du istället efter shopping under ett och samma tak är köpcentrumet Emporia vid Malmö Arena ett bra val. Ett besök på Möllevångstorget, eller Möllan som det i folkmun kallas, kan du njuta av den livliga torghandeln och restauranger och krogar med mat från alla världens hörn.

  För dig som vill passa på att njuta av strand och bad bjuder Ribersborgsstranden på ljumma havsbrisar en kort promenad från centrum. Här kan du ta dig ett svalkande dopp eller koppla av i solen. Här hittar du även Kallbadhuset från 1898.För dig som vill ha mer natur är parker ett naturligt inslag i staden och både Kungsparken och Slottsparken är fina utflyktsmål för en picknick.

  Om du vill veta mer om Malmö och regionen sett ur ett historiskt perspektiv är ett besök på Malmöhus slott och Malmö Museer det optimala valet. Slottet är Nordens äldst bevarade renässansslott och här finns även akvarium och ett antal utställningar om allt ifrån teknik och sjöfart till natur.