Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  KROATIEN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Kroatien - Boka ert äventyr idag

  Kontakta oss på Auto Europe för att finna en billig husbil vid er önskade destination. Vi är med på varje steg under er resa, före, under och efter. Genom att hyra husbil i Kroatien kommer ni att kunna njuta av många olika campingplatser, som utlovar en oförglömlig husbils semester. Auto Europe är det rätta platsen att hitta bästa alternativet för er, vi garanterar de bästa tillgängliga modellerna till oslagbara priser!

  Auto Europe är ett välkänt namn inom hyrbils branschen världen runt, tack vare vårt hårda arbete i över 60 år. Med vårt breda urval och marknadens bästa priser , är vi det självklara valet. Allt ni behöver göra nu är att ta nästa steg i ert semester planerande och gör en förfrågan för skräddarsytt paket för er. Med våran sökmotor får ni möjligheten att boka just den modellen ni vill ha på ert tänkta resmål. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta våran prisbelönta kundservice som gladligen ger er all den hjälp ni önskar och svarar på alla tänkbara frågor. De kan också om så önskas vara er guide genom hela boknings processen.

  Resa i Kroatien

  Njut av sevärdheter i några av de mest populära resmålen i Kroatien har att erbjuda, som Split, Dubrovnik eller Zagreb. Auto Europe erbjuder de bästa priserna och vi har allt från små husbilar till stora familjestorleks modeller. Kan även hitta ultramoderna och lyxiga modeller med oss. Väljer ni att hyra husbil i Kroatien , kommer ni ha möjligheten att njuta av detta lands gripande och beroende framkallande natur som är gjort för att utforskas med en husbil. Vi är här varje dag i veckan för att stå till hands om det är något vi kan hjälpa er med. Missa inte detta äventyr som ni aldrig kommer att glömma. Påbörja ert äventyr med Auto Europe och ge er ut på ert livsresa.

  Resa till andra länder

  Med två helt otroligt fantastiska nationalparker, så är det lätt att förstå varför detta land är ett av de mest populära resmålen i Europa. Krka National Park och Plitvice Lakes National Parks, är det rätta stället att uppleva med en husbil, ta del av dessa parker imponerande natur och dess aktningsvärda sjöar och vattenfall. Förutom en måttlös naturskönhet i de mindre befolkade delarna av Kroatien, så är det väl värt att besöka de anrika städerna Dubrovnik, Split och Zagreb. Många camping platser erbjuder transport och dagsresor för att kunna erbjuda semesterfirare den absolut bästa res erfarenhet. Upplev Kroatien i egen takt och åk vart ni vill , boka en husbil redan idag!

  Om ni funderar på att åka utanför Kroatien, var då vänlig och meddela oss detta i förväg , så att våra husbils specialister kan kolla upp om det är möjligt med er önskade modell att åka över till länder som Italien, Slovakien, Österrike eller andra länder. Samma gäller om ni önskar att hämta upp er husbil i Kroatien och sedan lämna av den i ett annat land. Se till att meddela oss detta så vi kan verifiera att detta är möjligt och vad den tänkbara avgiften för det skulle bli.


  Populära destinationer med husbil i Kroatien

  Hyr husbil i Dubrovnik
  Dubrovnik
  Hyr husbil i Pula
  Pula
  Hyr husbil i Split
  Split
  Hyra husbil i Zagreb
  Zagreb

  Leverantörer

  Vi jobbar med de ledande leverantörerna i Kroatien, så som Trophy Rent och Anywhere Campers. De erbjuder moderna, väl underhållna och behagliga husbilar runt om i hela landet. Ni kan hitta fler upphämtnings ställen i våran sök motor förutom de platser som nämns här ovan. Påbörja er resa i Kroatien redan nu med att boka er önskade husbil , för att försäkra er att ni får just det ni önskar er.

  Tillgängliga modeller i Kroatien

  Här nedan hittar ni lite information om de mest populära husbilarna i Kroatien. Alla husbilarna kommer utrustade med standard levnadsfaciliteter , och även inkluderande kök, dusch, toalett, vatten- och avfalls tank. Hitta den perfekta husbilen för er genom vår säkra och snabba sökmotor

  Explorer Family Plus

  Explorer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.37 Meters
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meters
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Active S Compact Luxury

  Active S

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meters
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Compact Luxury

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass A
  Längd: 6.95 Meters
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Coral XL Plus 670 SL Plus Adria

  Adria Coral

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.39 Meters
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meters
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel