Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BILLIG HUSBIL MED JUST GO OCH
  AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Just go – Boka & Spara!

  Hyra husbil med Just Go

  Auto Europe har förmedlat hyrbilar sedan 1954, då magin började och Auto Europe resa till att bli den ledande och prisbelönade hyrbilsförmedlaren i världen. Nu har Auto Europe gett sig in i husbils branschen också. Allt fler har börjat få upp ögonen på hur lyxigt det är att resa runt med ett hem på hjul. Vi jobbar med leverantörer från hela världen för att kunna erbjuda er högkvalitativa husbilar så att ni kan njuta av er semester till max.

  Hyra husbil med Just Go är möjligt med Auto Europe, som är en leverantör baserad i England. Med deras flotta på över 250 husbilar gör det Just Go till Storbritanniens största husbilsleverantör. Med deras långa erfarenhet på över 15 år, vet de vad en husbilssemester handlar om, med dem kommer ni att få en mycket angenäm semesterupplevelse. Med Just Go spelar det inte roll om ni planerar en resa som par, eller med den stora familjen eller en grupp av vänner. Med deras stora flotta av husbilar som består av 13 olika kategorier att välja mellan, är det säkert att ni kommer hitta en husbil som passar era krav. Ni kan hitta små lätthanterliga husbilar med två bäddar till stora husbilar i med stora panorama fönster som erbjuder den bästa utsikten möjligheten. Om man känner sig modig och vill vara lite äventyrlig, så har Just Go också ett paket kallat mysteriehusbil, där ni inte vet förrän vid upphämtningen vad ni får för något.

  Försäkring

  Om ni väljer att hyra husbil med Just Go så kommer hyran med en självrisk på 1.000 GBP, som man kan reducera till noll om man väljer att lägga till extra försäkrings skydd som sänker självrisken till noll ( vissa undantag kan gälla, beroende på kategori och vilken försäkring ni lägger till). Med hyran ingår det en försäkring som skyddar mot stöld och skada av husbilen via en tredje part. Detta är enbart en försäkring för husbilen och täcker inte personlig skada eller dödsfall, eller personliga ägodelar. Att tänka på är att dessa försäkringar gäller endast för de förare som anges på hyresavtalet. Det är möjligt att lägga till upp till två extra förare. Om ni funderar på att resa till Irland eller till länder i Europa, kommer extra försäkring att behövas.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  Med Just Go kommer alla husbilar med en standard utrustning för att göra det så enkelt som möjligt och ni kan åka iväg direkt för att njuta av er semester. Sedan är det möjligt att skrädda sy sin husbil med en rad av extra tillbehör för att göra er resa ännu mer bekväm, utav den lista av extra tillbehör som erbjuds hittar ni saker som, linen säten, GPS, picknickbord med stolar, barnsäte och mycket mer. Det är även möjligt att lägga till två olika sorters tjänster. "Travel Pack" är en tjänst som inkluderar alla de mest populära extra funktionerna, medans "Motorhome Refill package" är en tjänst där Just Go tar hand om tankningen för er husbil, så ni får ännu mer tid över för er semester.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Just go

  För att kunna köra en husbil från Just Go måste föraren vara mellan åldern 25 till 70 år och ha ett giltigt körkort i minst 3 år, samt körkortet måste tillåta föraren att få köra ett fordon upp till 3.500 kg. För förare mellan åldern 71 till 75 år går det att anordna att de kan köra, men då krävs en extra försäkring som måste ordnas i förväg ( i enlighet via deras egna försäkringsbolag). Upphämtning och retur av husbil är endast möjligt hos Just Go's Toddington och Edinburgh kontor, såvida inte en envägs hyra av avtalats med leverantören. Det är möjligt med envägshyror med extra avgifter tillkommer. Upphämtnings tiden är från 14:00 fram till en timme innan stängningsdags (stängnings tiden varierar beroende på säsong). Återlämning av husbilen är mellan 08:00 fram till 10:00 på morgonen. När ni kommer för att hämta upp husbilen behöver ni lämna en säkerhets deposition på runt 1.000 GBP som kan komma att höjas vid speciella evenemang som fotbolls VM, konserter eller om husbilen har mer än tre vuxna ombord.

  Just go's flotta

  Husbilarna i Just Go's flotta är består av husbilar med 2,4,5 och 6 bäddar med 13 olika planritningar att välja mellan. Alla husbilar kommer som standard utrustade med:

  • Ett fullt utrustat kök med vask, gasugn/grill, kylskåt och en liten frys
  • Ett fullt utrustat badrum med dusch och toalett
  • Uppvärming via combi gas
  • Kamera för att underlätta backning av husbilen
  • Obegränsad antal av kilometer

  Rainbow

  Just go - Rainbow
  Sovplatser: 2 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 6.0 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  En kompakt och lätt hanterlig husbil med alla funktioner och bekvämligheter. Utmärkt val för ett resande par. Tryck här för att påbörja en virtuell rundtur.

  Discovery

  Just go - Discovery
  Sovplatser: 4 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.0 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Med plats för upp till 4 personer är denna enkla husbil ett bra val för mindre familjer. Tryck här för att påbörja en virtuell rundtur.

  Trekker

  Just go - Trekker
  Sovplatser: 5 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.4 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Trekker kommer med tre dubbelsängar och har en lounge område i bakredelen och en matplats i främre. Tryck här för att påbörja en virtuell rundtur.

  Adventurer

  Just go - Adventurer
  Sovplatser: 6 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.0 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Utmärkt husbil för familjen eller en grupp av vänner med gott om rum och kommer med dubbelsängar och våningssängar.Tryck här för att påbörja en virtuell rundtur.

  Mystery

  Just go - Mystery
  Sovplatser: 2, 4 eller 6 person
  Kategori: Klass B
  Längd: Mellan 6.0 och 7.5 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Känner ni er äventyrliga så välj mysterie husbilen där ni först vet vad ni får vid upphämtningen. Detta ekonomiska val ger en extra spännande känsla vid upphämtning.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Just go

  Just Go har för närvarande 2 depåer som ni kan hämta upp er hyrda husbil på. Den första ligger norr om London, och kan enkelt nås från alla Londons flygplatser och där är bra förbindelser med Storbritanniens bus och tåg nätverk. Den andra ligger i Edinburgh, endast några minuter från flygplatsen. Skulle ni önska att återlämna husbilen på annan plats som Dublin, Edinburgh, Glasgow, Manchester, Paris eller Amsterdam och andra platser runt om Europa går detta att begäras och bekräftas vid bokningen.

  Just Go's plats i London
  Redhill Farm
  Harlington Street
  Toddington - Bedfordshire
  LU5 6HF (near M1, Junction 12)

  Just Go's plats i Edinburgh
  2 Drovers Road
  East Mains Industrial Estate
  Broxburn
  West Lothian, EH52 5ND

  För att få en snabb och enkel översikt vad som finns tillgängligt där ni önskar att hyra husbil, kan ni använda vår ultrasnabba och säkra sökmotor genom att trycka på "Boka nu". Skulle ni önska ta kontakt med våra husbils experter för hjälp med bokningen eller har frågor och funderingar kan ni ringa dem på +49 89 412 072 98 eller skicka en e-post till muccampers@autoeurope.de. Med Auto Europe kan ni känna er säkra, vi är här för före, under och efter bokningen. Ta steget och välj att resa med en husbil redan idag.